СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ 🤰🏻 2022 💝 (ТЕМА 3)

• 42 031
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм на клексан, алтернатива на фраксипарина, който поставям все още в корема, нямам нищо освен някоя друга синина от време на време ако улуча кръвоносен съд, относно тези топчета и сърбежи съм чувала, че са от фраксипарина, ако го смените с клексан ще изчезнат и оплакванията.

Има ли момичета, които си бият фраксипарин?
Бия ги цял месец в ръцете и последните пъти започна да става от време на време като топче и сърби, ако имате напътствия как да не се случва така, ще съм много доволна.....
П. С. Редувам ръцете, но не минава толкова бързо!

# 526
Казаха ми, че в корема не е препоръчително при бременност, иначе бих редувала и там Rolling Eyes

Бия ги цял месец в ръцете и последните пъти започна да става от време на време като топче и сърби, ако имате напътствия как да не се случва така, ще съм много доволна.....
Аз слагам в корема. В началото докато нацеля как,че да няма синини....Сега много рядко излизат, но имам и на места топчета, но е неизбежно... Иначе не ме е сърбяло до сега, но съм чела за обриви и сърбежи при продължително слагане. Аз слагам от 8-9 г.с.

# 527
Аз съм питала моя АГ дали мога да навредя по някакъв начин на бебето, той заяви категорично че не е възможно, а и имам доста близки, които почти до края биеха в корема, чак когато стана огромен и им бе трудно да хващат гънка минаха на вариант ръце и крака.

Казаха ми, че в корема не е препоръчително при бременност, иначе бих редувала и там Rolling Eyes

# 528
Аз това гледах, корема ми е много голям, защото съм с близнаци и кожата ми е толкова опъната, че не съм сигурна дали ще успея там.... Иначе преди бременността съм си била много инжекции в корема..

Аз съм питала моя АГ дали мога да навредя по някакъв начин на бебето, той заяви категорично че не е възможно, а и имам доста близки, които почти до края биеха в корема, чак когато стана огромен и им бе трудно да хващат гънка минаха на вариант ръце и крака.

# 529
  • Варна

Аз слагам в корема. В началото докато нацеля как,че да няма синини....Сега много рядко излизат, но имам и на места топчета, но е неизбежно... Иначе не ме е сърбяло до сега, но съм чела за обриви и сърбежи при продължително слагане. Аз слагам от 8-9 г.с.
Няма проблем особено ако имаш сланинки, както съм аз Simple Smile
Иначе съм слагала Клексан, Оскапар и Фраксипарин, за мен нямаше разлика. Даже като почнах с Клексана бях нон стоп синя, ама то до като свикна как да го слагам.

# 530
Лизи, и на мен ми стават буци и синини от фраксипарина. Имам още две инжекции и ще го сменя с клексан. Слагам в паласките. На опаковката беше указано, че може и горе в краката, но бях при проф. Паскалева в Кардиологичната болница и тя ми каза, че най - добре се усвоява в корема или в мекото при ръцете в горната част. Гадни са тия инжекции, противоречиви са мненията на лекарите за тях, но ме е страх да не ги слагам при условие, че имам късен аборт и бебето беше спряло развитие в 4ти месец..
Ти следиш ли коагулацията? При мен д-димера се е завишил доста.

# 531
Преди имах сланинки и ми беше лесно с инжекциите, сега е само кожа и то много опъната Confused другата седмица влизам в 7 месец, качила съм само 4 кг, а приятелките ми казват, че са влезли да раждат с такъв корем Astonished
Joyforall, следя д димера, висок ми е след прекаран ковид, имам още 10 инжекции и трябва пак да го изследвам, много се надявам да е в норма и да ми ги спрат.... Но едва ли....

Няма проблем особено ако имаш сланинки, както съм аз Simple Smile

# 532

Попринцип няма проблем в корема, аз слагам от началото, но Оксапар и нямам синини, буци или др проблеми освен болката докато се влива самият серум.
Попринцип съм чувала около мен бременните, че Фраксипарина прави алергии понякога.

# 533
Досега бия само в корема от положителен тест. От фраксито ми излизат плюски и сърби ужасно, от клексана често синки стават, най-добре ми е с оксапар. Но пак стават буци понякога. Минават за няколко дни, редувам страните на корема, хващам гънка и така.

# 534
Не по темата, ама… Как да изключа известяването на нови отговори в теми, в които съм коментирала? Не ги следя! Само съм оставила някакъв коментар и постоянно ме известяват. Много ми е досадно!

# 535
  • София
Не по темата, ама… Как да изключа известяването на нови отговори в теми, в които съм коментирала? Не ги следя! Само съм оставила някакъв коментар и постоянно ме известяват. Много ми е досадно!
И при мен е така!!! Теми отпреди 10 год. Досега не съм открила как да изляза от тях, освен ако не минат 50 стр. и да започнат нова. Адски ме дрази!

# 536
  • Варна
И при мен е така!!! Теми отпреди 10 год. Досега не съм открила как да изляза от тях, освен ако не минат 50 стр. и да започнат нова. Адски ме дрази!

Има начин, но не през телефона, трябва да си отворите браузъра на компютъра.
Избирате Меню - Нови отговори. Има иконка "кошче", цъквате я и готово Simple Smile

# 537
  • София
Аз от компютър гледам. Кошчето е просто да се изтрият мненията. На мен ми трябва да спра следването на определени теми. Или поне друго кошче не съм намирала…

# 538
  • Варна
Kanari, кошчето едновременно изтрива известието и спира нотификациите занапред. Ключовото е да избереш "Нови отговори", а не "Следени теми".

Повече в "Правила на форума":

# 539
Момичета, горещините мъчат ли ви вече, аз място не си намирам. Докато не пусна климатика на 20 градуса, не мога де се успокоя. Да не говорим нощно време. Спя в хола под климатика, иначе няма заспиване. Хич не ми се струва нормално, а даже още не са започнали жегите.

Общи условия

Активация на акаунт