Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 398
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 630
Ал, страхотен е банския Heart Eyes
И аз тези дни съм на вълна бански и слънцезащити да се подготвя.
Набелязах си няколко варианта в Tezenis, но ще отида на място да разгледам. Има доста свежи, слагам линк:

https://www.tezenis.com/us/women/

# 631
Зари, годините не са оправдание, а бельото е колкото да го сложиш за няколко часа, а не цял ден,

# 632
Ееее, стига де zari65
Не казвам да тичаш километри като гламава, нито да прекарваш часове във фитнеса.
Идеята ми е през ден по час - час и половина стълбички, малко тичане за тонус и после упражнения за корем, ръце, крака, кръст, дупе. Ефекта ще дойде, щом си спортувала знаеш как е.
Аз успях да запаля няколко дами, които последно са тичали в училище и съм много доволна от себе си Simple Smile

А стягащото бельо мисля е измислено от испанската инквизиция Grinning
Не беше минал и месец от раждането, бях кума и като тръгнах да слагам роклята предния ден едвам се мушнах. Звъннах на бабата за помощ и тя донесе едни стягащи гащи на триумф, стигнаха ми до под бюста и на петата минута исках да ги раздера или да умра Grinning

И аз мисля че е страхотен банския, поръчката е с проба, специално го поръчах до офис на куриер, за да мога да преценя на място как ще ми е.
И понеже тен нямам, а и няма как да проимам съм взела автобронзант и лекинко ще се оцветя и после в сенките Sunglasses

Айййй, банските Tezenis, цвят Shiny Animalier Lettuce Leaf е божествен, и в колко много варианта ги има

Съгласна съм с G.Savova, че годините не са оправдание Simple Smile
Една германка на 65 имаше тяло на богиня, да - кожата почнала да става една....абе не е готино да остаравяш Confused но иначе стегната, здрава, изправена, без корем - разговорихме се с нея в Балчик, цял живот спортувала - първо професионално, после за тонус и определено си личеше

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 10:11 от Al Georgieva

# 633
Всеки ден ходя по 10 км общо до работа  и обратно, седмично гребен тренажор 30-40 мин става около час със загряването и разтягането. Това е максимумът като време, което мога да отделя спрямо ежедневието ми без да ми натежава. Ходенето ми е задължително по няколко причини, които няма да изброявам.
Не се оправдавам казах, че вече и си ме мързи. Към този момент търся някакъв лесен начин без да вкарвам повече усилия. С определени кройки дрехи даже и не се забелязва, но мен си ме дразни и си искам и други неща  да нося.

# 634
  • някъде под слънцето...
Теzenis са  по бюджетата марка на Intimissimi -Calzedonia, Така, че не очаквайте особено високо качество.
Има и попадения , но не винаги.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 10:47 от sl

# 635
Никога не съм пазарувала от тях, за това ще отида да ги разгледам на място.
Похвалиха ми ги иначе, затова събудиха интереса ми😃

# 636
  • някъде под слънцето...
Случвало ми се е да харесам нещо в сйта им , но в магазина на живо, да не ми допадне.
Имам  купени само два техни комплекта , но като знам какво плюене беше  тук за "буклучивите" Intimissumi, само предупредих.

# 637
  • Бургас
Зари, може да пробваш с разтоварващ ден 1 пън седмично или 2 пъти месечно,
Скрит текст:
най-добре според луната-новолуние, пълнолуние, четвърти или пък ден, който ти е удобен.Аз правя такъв ден на елда/каф.ориз със /без зеленчуци малко зехтин +чай, кафе,вода и плод, защото от глад ми прималява, но може и по-рестриктивно.Така се отслабва ако се прави по-продължително време и корема се прибира, защото покрай този ден се ограничаваш още поне един ден.Иначе те разбирам, и аз имам коремче, което не изчезва напълно, но така и с упражненията тялото ми въпреки кг изглежда прибрано и стегнато.Аз използвам само бикини и клинчета, но не от най-високите.Имам и като показаното от теб, имам и рокля, но само в специални случаи ги слагам.

# 638
На Интимисими имам божествен копринен комбинезон, нося го под рокля или си лягам с него понякога и се чувствам супер Heart

zari65, лесни начини няма......

# 639
Зари, аз хич не обичам да се зоря и противно на всички тук търся да ми е лесно. Joy
Пък и темата е за дрехи, не за диети и спорт.
Имам едни такива на триумф, дето са с висока талия - нося ги един път в годината с една велика дълга рокля на която не можах да устоя, а е супер вталена. Заради нея ги купих и хич не съжалявам. Два - три сантиметра точно прибират, но за да не се гръчкат трябва да не са твоя номер, а един по - малък. Аз ги купих от физически магазин с много грамотна консултантка, мерих много и така избрах.

# 640
zari65, не съм пробвала, но погледни “идея- рокля“ https://www.marksandspencer.com/secret-slimming-medium-control-f … 00013?color=BLACK. Не знам как ще е в движение. Все пак може да разгледаш, има доста ревюта, за преценка  https://www.marksandspencer.com/l/lingerie/shapewear

# 641
  • някъде под слънцето...
На Интимисими имам божествен копринен комбинезон, нося го под рокля или си лягам с него понякога и се чувствам супер Heart

О и аз съм им голям фен.Поне 2/3 от бельото ми е на Intimissimi.

Tочно за това използвах кавички.
Обожавам копринените им серии.
  Имам  всички техни  копринени комплекти(сутиен(моделите, кото харесвам) и бразлени) , произведени последните 15 години.
Макар, че последните 5 са зациклили в няколко модела и вадят по един  нов цвят на сезон , който после не подновяват.
Преди имаха и разкошни жилетки, рокли и ризи от естествени материали.
Харесвам и тениските с дълъг ръкав от коприна и вълна.
През годините  в този форум доста са ме "хапали"  на тема бельо  Intimissimi, Massimo Dutti....

След като Сара(Zara) от няколко години   отново пусна колекции с бельо(козметиката и бельото ги бяха спрели към 2006 или 2007 година), Масимо последваха примера им.
И двете последни марки сега  имат  копринена колекция за бельо.

.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 11:51 от sl

# 642
Intimissimi съм си купувала от Италия, и аз ги харесвам.
В последно време често си купувам и от Massimo, но пак срещам трудност с намирането на малки размери.

# 643
Intimissimi ги шият в БГ и по-конкретно Плевен, или поне някои от линиите им. Simple Smile Редовно на предишната ми месторабота ни снабдяваха с тях.

# 644
Да, и човек може да си купи на Intimissimi на страхотни цени от разни малки магазинчета за бельо. Моят комбинезон е от такова магазинче на ул. Шишман в София

Общи условия

Активация на акаунт