Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 392
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Копче, виж сайта бонхет(на английски). Георгиевa, има и козирки като на щерката на Агентката.
Купих си вече визьор от Таргет тук във Филаделфия за 5$ 😉

# 781
Направо ме натъжихте Ния и Rinxie, защо така негативно се отнасяте към себе си? И на шега да е, не се правете сами обект на подигравки.
Темата е за мода, а модата е за всеки.

# 782
Pink Dress,
Откъде е последната рокля?

Точно торбестите рокли и кафтаните са подходящи за всички - и за тези, които имат, и за тези, които нямат нещо за криене.
Скрит текст:

# 783
  • Бургас
Скоро търсих онлайн дрехи голям размер за една възрастна жена и попаднах на доста сайтове.Направи ми впечатление, че за по-млади хора имаше доста прилични и симпатични дрехи.Когато на мен ми се наложи тогава нямаше нищо, нямаше като сега избор, само тази Бианка ме спаси. Реално аз не носех чак толкова голям размер, сега по магазините има  вече такива размери ,но тялото ми беше  като раздуто. .За съжаление вече няма в Бургас такъв магазин, онлайн също не съм попадала, а имаше хубави дрехи и в по-малки номерации.

# 784
Привет дами, влизам с бърз отчет. Вчера минах през близкия мол набързо и успях да пробвам всичко само в Манго. Първо, оказва се че с размерите положението не е толкова зле. Почти всичко, което купих е S, тоест става за носене и после. Купих и дънки, но и с тях се бях надценила. Просто килограмите са разпределени странно.

И ми падна батерията веднага след, та не се снимах, но купих и товa-на живо цветът е много, много ярък и стои чудесно:

И няколко блузи за дънките. Доволна засега.
Днес продължавам със следващия мол и поръчки от Outnet, благодаря Аня.
Благодаря на всички, ще покажа комбинации като облека нещо.

# 785
Абе жена нищо ти няма!

# 786
Абе жена, от дрехите е. 😁

Pink Dress, точно депо-медрол е гадта, но приключих с инжекциите вече.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 23:21 от Анонимен

# 787
NiaV, ама много си ок Simple Smile S размер е мечта за много дами
G.Savova е права, че нищо ти няма Simple Smile
На снимката с червената рокля си ужасно слаба (за мен добре изглеждащо женско тяло е на А.Джоли като Лара Крофт)
Виждайки снимките от вчера, оценявам като добър съвета ми да не си купуваш нови, по-големи дрехи. От тия лекарства целия се закръгляш равномерно, затова си носех аз същите дрехи, е не всичките де - в копринени рокли по тялото с цип нямаше как да се мушна

zari65 Simple Smile
а думите на дъщеря ти, че нещо си не е за теб, са индикация че изглеждаш добре.

# 788
Ниа, направо се чудя за какво напълняване говориш при положение че си си купила S  размер дрехи.
Е, нормално да ти се струват много, ак опреди това си била XXS, ама ти така го описа, че звучеше като да си XL.

# 789
Чакайте, приспивам бебето и ще се кача по клин.
Не съм качила равномерно, там е работата, а предимно на крайници- баджаци, ръце и задник. 75-78 кила не отговарят на S, това е от моделите- на роклята и блузите.
Дънките са 42, което не е нито S, нито малко.
Радвам се че съм S в този модел рокли просто, защото ще ги нося и след свалянето.

# 790
  • В полите на Пирин планина
Ниа, изглеждаш чудесно! Явно ти се струва, че си дебела, защото си свикнала да си доста по-слаба. С подходящите дрехи - ще си супер и неусетно ще се оттървеш от всичко, което ти тежи, като килограми. Много си сладка. Simple Smile

# 791
И все пак показаното се различава коренно от описаното от теб!
Нормално е да се чувстваш зле, но със сигурност видът ти не е такъв, лесно ще  намериш подходящи дрехи.

Благодаря за отговорите по моя казус. Ресторантът е на брега, в никакъв случай не е строга и помпозна обстановка, така че ще съм малко по-свободна в избора.

# 792
NiaV,
Имаш още сладоледи да ядеш! Много си си свежа и в норма. Виждам те идеално в нещо розово и на червени целувки.
Скрит текст:

Зелената рокля е много симпатична и със сигурност ще ти стои добре!

# 793
  • някъде под слънцето...
Nia   прекрасна си...
И прекалено  самокритична.
Знам че си взискателна към себе си, но дай си време и всичко ще си дойде на място.
Heart
Чyдесна си и в роклята от изписването.Heart
Помня , че  на  мпето изписване не можах да вляза в нищо друго освен  в един гащеризон, който носех последния триместър  и изглеждах, като огромен  плюшен слон.
Nia , за тъкъв топ рокли говорех,  от фин памук стават идеално  за  летните жеги.
https://luxrosagarcia.com/products/boho-vestido?pr_prod_strat=co … mp;pr_seq=uniform

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 12:19 от sl

# 794
Ще падна, ама вЕрно нищо ти няма!
Как се описа само...
То бива самокритичност, ама....тук само дето палатка не ти предложихме, а ти размер S! Joy
Супер изглеждаш, въобще не го мисли.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 09:34 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт