Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 400
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 690
  • някъде под слънцето...
О аз не мога да си определя цветотипа.
Винаги ми се е искало да не съм толкова контрастна,  но няма русо или кестеняво, което да ми стои толкова добре, колкото  черно с индигово лилав отенък.
И аз искам топли дълбоко кафеви очи, ама няма.
Жълтото злато от много години е в немилост и не е излизало от кутиите.
Нося само бели метали.
За дрехите  харесвам и нося   цветове  бяло- перла , пудра във всички  нюд, синьо във всички вариации  ,  лилаво, черно.
Не нося и не харесвам зелено , червено  , кафяво , златисто....
Избягвам контрастните решения в дрехите, достатъчно ми е контрасрното лице,  което  се оказва на всичко отгоре , че  понеже е по различно общия фенотип  е доста запомнящо се и разпознаваемо, вероятни зашото върви в комплект с източноевропейския ми акцент.
Представям си какво ще стано ако се обличам в и в ярки и контрастни цветове.
Гадно е  нявсякъде да са те запомнили , дори и да не са те виждали с години.

# 691
Добро утро, модаджийки! Ще ви разсея малко от темата за цветотиповете с тази колаборация между Гучи и Адидас:
https://www.iwoman.bg/krasiva/moda/gucci-x-adidas-edna-neochakva … imki-1753656.html
Обичам колаборации и тази ми харесва Simple Smile

Междувременно моята сага с тюлената пола за кръщенето продължава и май ще поръчам тази от Верне:
https://verne.bg/product/mnogoplastova-tyulena-pola-verne-classic-face-powder

# 692
...На мен ми стои коренно различно
На мен ми харесва как ти стои. Може би си на по-млади години и ти се струва дълга, или? За мен дължината би била идеална Blush

Интересно ми беше да прочета за типовете, направих тест и се оказа, че в момента съм класически тип. Тъй като кожата ми е много светла, съм зима. След две седмици море малко минавам в есен, но само за малко. Била съм и руса, и чернокоса - второто повече ми е отивало, но ме състаряваше. От петнайсет години не се боядисвам и съм кестенява, което пък ми позволява да нося и тонове на "есен".

Танчитка, много е хубава полата.

# 693
payla🤍
роклята на теб стои по-добре от на модела Simple Smile
Със здраве да си я носиш!

silver pearl,
разкажи повече за драматичен и другите типажи. Стана ми интересно
Бях попадала на учебник по рисуване на комикси и прочетох интересни неща как с една промяна на нещо си от добър правиш героя лош
Също научих интересни неща от една художничка майсторка на кукли и следвайки наученото от нея направих някои промени във вида си и те определено промениха нещата

Танчитка,
вчера влезнах в магазина на Верне и полите им си ги бива, много добре са ушити. Харесах си  тази за да я нося с тази тениска на Кенсол

sl, с тези ти думи "Гадно е  нявсякъде да са те запомнили , дори и да не са те виждали с години" не съм съгласна Simple Smile По-скоро е хубаво да те запомнят, особено ако е с добро Simple Smile

# 694
  • някъде под слънцето...
Al Georgieva
Зависи,  плашещо е когато някой на улицата те спре с думите
"Пимниш ли ме?, веднъж , преди 10 години водихме служебен разговор  в еди кой си офис.Казваш се еди как си и си българка,Все още ли живееш в еди кой си квартал.
Страскащо е.
Лично на мен  не ми е комфортно в такива ситуации.

# 695
payla🤍, на теб роклята ти стои много по- добре отколкото на модела от сайта.
Да, и аз съм на същото мнение.

# 696
*Serendipity*, в yoox съм виждала страхотни обувки в 35 номер на 80-90% намаление. Поглеждай! Може пък да попаднеш на нещо, което търсиш и ти е на сърце.

Благодаря, много интересни модели има.

Някой беше споменал и Заландо, там също има избор. Купувала съм си от там, но ботуши и маратонки.
За сандали и ток все предпочитам да пробвам, защото понякога модела на обувката играе също роля дали ще ти стане точно. И да ти е удобна, естествено. Понякога са ми пасвали и 34 и 36 номер.

# 697
  • София
payla🤍, на теб роклята ти стои много по- добре отколкото на модела от сайта.
И аз това щях да кажа.

# 698
Al Georgieva
Зависи,  плашещо е когато някой на улицата те спре с думите
"Пимниш ли ме?, веднъж , преди 10 години водихме служебен разговор  в еди кой си офис.Казваш се еди как си и си българка,Все още ли живееш в еди кой си квартал.
Страскащо е.
Лично на мен  не ми е комфортно в такива ситуации.
Нищо стряскащо няма Simple Smile.
Раница носех преди години. Сега ги ненавиждам, освен ако не са раници за пътуване.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 12:48 от G.Savova

# 699
  • Варна
Аз съм с фигура тип пясъчен часовник, средно висока съм (174см), но за сметка на това с къси крака 😕 Откъм панталони и дънки намерих подходящи - висока талия, да не са много "бухнали" в ханш и да не са твърде широки надолу, за да не ми правят краката още по-къси. Обаче относно поли и рокли - там ми е тъмна Индия. Тъй като и имам и коремче, рокли по тялото не са ми твърде комфортни, широки, пристегнати с колан пък правят корема ми още по-голям 🤦🏻‍♀️😀
Поне се отчупих и малко разнообразих черно-белия си гардероб с всякакви нюанси на синьо и зелено, защото съм много бяла, с лунички и рижава коса и осъзнах, че всъщност тези цветове доста добре кореспондират с цвета на косата ми. Виж обаче - сиво, оранжево и червено например ми стоят доста неподходящо и въобще не мога да се харесам с никакъв вид дреха от тези цветове.

# 700
Няма нищо плашещо, помнят защото им е интересно. Точно тази дума чувам постоянно от както заминах в щатите, че съм много "интересна".
Точно това е идеята да си контрастна, че може да носиш ярки и силноконтрастни дрехи и аксесоари без те да те засенчват.
Al Georgieva, благодаря ти за насоките, ще обърна повече внимание на лаковете, до сега май само на това не съм обръщала внимание. Иначе розовите бузи и бялата кожа не означават студен подтон. Те са overtone, не undertone.

# 701
Payla и на мен роклята върху теб много повече ми харесва, и бих си я купила😍 дължината й много ми харесва

Аз май също съм зима, защото съм много светла и с руса коса. Най-много комплименти съм получавала облечена в ярко червено, та и аз много се харесвам.
И аз съм на вълна да оцветя малко гардероба, сега съм на вълна зелен панталон, ако на някой някъде му е попадало да свирне моля. Simple Smile

# 702
Като гледам цветовите палитри, не се вписвам в нито един типаж. Нося предимно бяло, циклама, корал, светло синьо и тъмно синьо, горчица и оранжево. Не нося нищо в зелено, че ставам като Хълк. Не нося кафяво, бежаво и сиво.

# 703
За лятото любими са ми роклите в небесносиньо и бяло, подобни на тази, която показа zari65. Лежерни и удобни, а и практични за почти навсякъде. С две такива ще изкарам до септември.
Като им се сложи един аксесоар и семплата дреха от подобие нощница си прилича на рокля.
Скрит текст:

Скрит текст:

Харесвам ги с еспадрили на платформа, които дават допълнителен комфорт.
Скрит текст:

Наложила съм си самозапор и съм решила да не купя нищо до 1 декември.

# 704
  • София
На мен не ми отиват жълто и taupe. И много малиново червено. Или поне аз не се харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт