Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 67 389
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 795
Направо ме натъжихте Ния и Rinxie, защо така негативно се отнасяте към себе си? И на шега да е, не се правете сами обект на подигравки.
Темата е за мода, а модата е за всеки.
Скъпа Glossycherry, въпреки леките реверанси на някои марки към плюс сайз, дрехи за по-ниски и пухкавки дами се намират много трудно. Това пък, което се предлага, в повечето случаи ми стои потресаващо. От няколко години насам са на мода симетрични рокли с коланчета, волани, райета, флорални мотиви - все неща, които изобщо не ми стоят. Имам една единствена рокля на райе от "Ганг" (между другото там намирам доста интересни дрехи и съм чест клиент), която да ми стои прилично. Тъгувам за асиметричните, обтекаеми и въздушни рокли, които бяха модерни преди 5-8 години.
Не се отнасям негативно към себе си, напротив, тъжно е, че отвсякъде гърми една привидна политкоректност и "толерантност", налагат ни универсален дизайн за достъпна среда, говорят ни за равни права, а реално дискриминацията е навсякъде. Дебела ли си - отслабни! Иначе си жалка лелка.
Съжалявам за отклонението.
Днес ще се облека в оранжево и бяло.

# 796
Аз също съм дебела и единственото ми спасение да нося прилични и красиви дрехи е това, че залагам на английски марки, които купувам от ибей...или от магазини за втора употреба.
Купувам понякога и от НМ и Уайкики, където размерите стигат до 42-44.

# 797
Дами, я да попитам нещо.
Разчиствах и намерих голямо парче плат dupion коприна, или сурова коприна, както аз го знам. Разкошен плат с лек блясък, обаче бял на сини райета!
Не знам за какво съм го купувала, най - вероятно за рокля, но не се виждам в такъв десен. Дали да не го дам да го боядисат черен или какво да си спретна от него?
Боядисвал ли е някой копринена дреха и дали става добре?

# 798
Essentiаll,
Давам идея и за марката Rock Your Curves by Angelina K.
Радват се на огромна популярност, предлагайки приятни модели на забележителни цени.
Повечето им рокли, например, са в такъв стил:
Скрит текст:

# 799
Rinxie,
за дискриминацията си права, но тя съществува във всяка една област. Дискриминация има не само за килограми, но и за възраст, цвят на кожата, цвят на косата. Толерантност няма, външния вид е издигнат в култ.
Би могла да си ушиеш асиметричните, обтекаеми и въздушни рокли, които бяха модерни преди 5-8 години, взимаш остарялата рокля, или снимаш от някъде модела, отиваш на шивачка, говориш с нея колко, какъв плат и т.н. и отиваш да си вземеш десен, който харесваш.

silver pearl,
Не мисля че ще се получи. Цвета няма да се фиксира и един дъжд да те хване и роклята е потекла

Г-жа Шантал,
с интерес ще очаквам да покажеш какво си си избрала за морската сватба Simple Smile

# 800
Аня, о ,аз съм зарината с дрехи...а и свалих 20кг, но такива рокли никога не съм носила, няма и да облека.
Стандартно от няколко години ходя с дънки, панталон и блузи, тениски.

# 801
Аз пък се радвам, че повечето онлайн масови марки предлагат моделите и в плюс сайз размер, както и че за модели на снимки вече масово се избират нормални, реални жени с видими “ недостатъци” , а не само богоизбрани с пианистки пръсти.
Имам позната с наднормено тегло, винаги е облечена уникално добре, не съм я питала шие или поръчва дрехите си. Обикновено е монохромна, но има воланчета, дантели и залитане по романтичен стил.Носи ярък цвят на косата и винаги забелязващ се грим и това е нещото, което привлича в нея.
Кожата ѝ е опъната и свежа , косата - жива, стилът на обличане - правещ впечатление , та тази жена определено изглежда доволна   от това , което е.
Тя обаче цял живот си е била пухкава, драмата идва , когато от размер хс се наложи да прескочиш два- три .

# 802
  • Бургас/Пз
Ния, с дънките изглеждаш прелестно 😘😘😘 Знам, че не са много подходящи за жегата, но може би някакъв ленен панталон в същата кройка ще е супер

# 803
Всеки си има кусури и ги знае само огледалото на собственичката! И разбираемо, е че резките в посока нагоре промени в килограмите ни водят до отчаяние. Аз като кача -1-2 килограма и ми стане криво, па та се нетрая.
Околните не ги забелязват, но аз си ги знам, че са там. Затова те разбирам прекрасно, Ния! Повече вода да изчистиш кортикостероидите. Зелената рокля Green Heart Green Heart

Pink Dress,
Откъде е последната рокля?
от един испански сайт https://www.theplayacompany.com/es/mediterranean-style/343-vestido-martina.html. Отправям молба към Sl да сподели мнението си за марката.

# 804
Присъединявам се към чакащите отзиви за испанската марка. Много ми допада роклята! Идеална е за морски пътешествия.

# 805
На вашето внимание- лека пролетна композиция от пижама и клин, в който успях да св натъпча. Клинът ме събира, без него е по-пищно положението.
Ще ви помоля да не ме ядете за мръсното огледало, дело на първородното, стаята не я обитава никой, та не ми е приоритет.
*трия си ‘прелестите*
Не става въпрос за 1-2 кила, нито цялостен размер S- в горната част на тялото го докарвам, в зависимост от модела на дрехата-също. 20+ кила ме дразнят и депресират- категорично. Проблемът не е само в моята глава.
Не ги качвам да търся съчувствие или да покажа реалния проблем, просто се радвам на вашите препоръки и взимам всяка присърце. Благодаря!

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 23:23 от Анонимен

# 806
Ниа, разбирам драмата ти, на твое място и аз щях да съм депресирана. Имай малко търпение, все пак обстоятелствата в момента са кофти.
Качвам малко картинки, мисля че всеки един модел ще ти стои добре, дори и да е в по-къс вариант. И все си мисля, че в Рим ще намериш по-хубави рокли, отколкото тук.

И една рокля на H&M , която обожавам. Други марки също имат подобни. Държат много прохладно, точно заради рязаната бродерия, ако си падаш по такава.

# 807
Благодаря, всички ми харесват. Отписвам обаче презрамки (вижте бицягите в какво състояние са), както и късите- клинът ми събира целулитеца до коленцата и не се вижда на снимките. Ще е лято на рокли под коляното.

# 808
Ох, въздържах се до сега да не пиша... Ама не мога повече.
Ния, за жена родила скоро не виждам ни-ка-къв проблем.
До една година само се свива тазовата кост.
Бебето като проходи всичко ще си влезе в норма.
Не е необходимо да пришпорваш нещата и да бързаш.
Изглеждаш прекрасно за жена с бебе.
И, да! много ми хареса предишната ти фотосесия.
Търпение.
С последното екипче си си в къщи или спиш с него.
И пак си ок.

# 809
Благодаря, аз разбирам това. Просто защото не ми се беше случвала такава промяна имах нужда от акъл как да обличам това майчинско тяло, такъв беше и първият ми пост. Следващите отговаряха на това защо не се заема да оправя нещата,  на какво се дължи и т.н. Просто не ми се ходи гола и старите ми дрехи не ми стават/моят стил не ми отива. Харесах почти всички предложение и съм се заела сериозно с реализирането им.

Общи условия

Активация на акаунт