Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Дам, възможно е момичето да изглежда по-голямо. Но само представете си дъщеря тийнеджърка и Младен-баща с акъла на 5 годишно... Не съм сигурна дали тази конфигурация би била смешна.

# 466
Не съм съгласна че втория сезон е слаб даже до тук мисля е по-добър от първия там беше добре първите серии и накрая стана боза този сезон засега е по-добре дано не се скапе накрая. Иначе е ясно накъде върви че Ивон ще бъде с Никола а Гомес с Виктория. Нещо ням ахимия между Гомес и Ивон и вероятно е нарочно за да искат зрителите да се върнат към другите си половинки с които имат по-голяма химия.

# 467
  • Варна
Дам, възможно е момичето да изглежда по-голямо. Но само представете си дъщеря тийнеджърка и Младен-баща с акъла на 5 годишно... Не съм сигурна дали тази конфигурация би била смешна.
Може пък да стане по-отговорен, да се чуди как да я пази от "гларусите".
Надявам се все пак да е някаква грешка, някоя зарязана любовница да му отмъщава или крои номер.

Харесва ми втори сезон, въпреки, че някои от по старите епизоди още не съм ги изгледала. не успях да им хвана спатиите кога го излъчват.
Нне ми допада само, че са снимали съвсем извън сезон и ми е тегаво да гледам пуст хотел и пусти плажове.

# 468
Аз пък все си мисля, Иво Аръков как ли мръзне само с тия бански, по цял ден... през пролетта...

# 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дъщерята на Младен, би могла да бъде 13-14-15 годишна, а той самия да е бил на 15-16 когато е забременил майка й.
Не мисля че е чудо невиждано.

Това щеше да звучи много логично,ако подбраната актриса приличаше на 13-15 годишна,а не наборка на "баща" си.

За кастинга досега нищо лошо нямаше да кажа и дори бих ги похвалила как всички са си на мястото и чудесно са подбрани.ОБАЧЕ с тази дъщеря много се изложиха и явно някой е пробутал актрисата,иначе отговорниците на кастинга нямаше да се омажат до такава степен.

Почна да ми писва от този сезон,честно казано.На никъде на вървим.

# 470
Хора, вие все едно не сте виждали днешните тийнейджъри. Аз съм на 32, но в автобуса половината  ученички изглеждат по-възрастни от мен.

# 471
  • Галифрей
Хора, вие все едно не сте виждали днешните тийнейджъри. Аз съм на 32, но в автобуса половината  ученички изглеждат по-възрастни от мен.
Така е! От години съм го забелязала, кагато бях ученичка почти всички излеждаха на 30+ сега ги гледам станали  възрастни лелки, а аз не съм мръднала 😎
Попринцим Велина така си изглежда тя и преди е играла тийнеджърка, винаги я правят да изглежда акрективна и голяма. Справка ролята й в Братя

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 20:44 от Диана Бишоп

# 472
  • Велико Търново
Бе тя в "Братя" играеше около 17 годишна някъде. Сега, 2 години по-късно, да играе 13-годишна ли?
Според мен е грешка. Ще видим. Но преди това би трябвало да има неловки и (надявам се) смешни ситуации.

# 473
  • Галифрей
Ще видим искаше ми тази сюжетна линия да я няма ама….ъъъх

# 474
Въобще не съм обърнала внимание коя е “дъщерята” на Младен, че края го гледах с едно око.
Онази бавната от Братя ли ? 😬

# 475
Тук никак не изглежда флегматична, но все се надявам да е някакво недоразумение за това че се представи като негова дъщеря.

# 476
  • Галифрей
Въобще не съм обърнала внимание коя е “дъщерята” на Младен, че края го гледах с едно око.
Онази бавната от Братя ли ? 😬
Нора да 😃

# 477
Тази седмица ще е последния епизод-14.

# 478
Пак е странно Младен на 15г да е бил спасител в Слънчев бряг и да е преспал с 50 жени. На 18+ да беше, ок, ама ясно че не трябва да задълбаваме толкова. Спокойно можеше героят му да е на 35г.

# 479
  • София
Да не се окаже, че и баща му е Младен Киселов.

Общи условия

Активация на акаунт