Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Аз го гледах лятото, пратих и ММ по случай 14 февруари 😅 и двамата го одобрихме, много смях пада.
Тъкмо си викам този Даниел как се съгласява да се снима по бельо с тези си форми и той ме изуми и с булчинска рокля-опасен е 🤣

# 526
  • София

Съни бийч - сезон 2    епизод 12

# 527
Малко off-topic - някой гледал ли е "Отчаяни съпрузи",  с Бойко Кръстанов, Бахаров и Жорката (не знам името на актьора)? Ще гостуват в нашия град, питам за мненията ви.
Забавно представление е

# 528
  • Разпиляна във въображението
Сцените около сватбата ми харесаха. Цялата тази сюжетна линия. Бях скептична за Аня и Въргала, но се получи много добро включване. Тя "преигра" с представянето си, но в крайна сметка знае как да се държи - гледала е сериали Simple Smile

# 529
  • София
Добре, че беше сегмента със сватовете, за да се спаси иначе доста скучния епизод.
Само тях да бяха дава, цена нямаше да имат. Много забавни бяха и всичко им се получи. 😃

# 530
Главната сюжетна линия здраво зацикли.
Драма, скука, сивота, ред сълзи, ред сополи и тавата с ориз на малката булка, която пада на забавен каданс. Гомес вече като му видя заспалата и апатична мутра и ми идва да сменя канала. Къде отиде енергичното пиколо, душата на хотела?!
Второстепенните линии да дават, те са тези дето правят този сезон и събуждат емоция, предизвикват усмивки. Сватовете, Стойчо, Художника. Преговорите бяха култови. Бащата на Дарина също. Някой друг лаф случайно изтърван в неангажиращи разговори. Другото е вкиснала боза.
Истината е, че рязко изгубих интерес към сериала. Все още искам да го гледам, но вече нямам желание. Wink

# 531
Като казахте родителите на Дарина... няколко пъти имаше сцена как не могат да наберат Ивон по скайпа и даже молиха последно едно момиче за помощ. В смисъл не разбирам защо се натъртва на това, че не могат да набират. Айде един път да е... Все си мисля, че ще изскочи някое продуктово позициониране покрая тези сцени, а то и това не е... безсмислен пълнеж.

# 532
  • Галифрей
Явно дам, има  много продуктиво позициониране. Те какво  искат да кажат,че хората към 60 години са зле с техлогите и кой ползва още скайп? Стига ве двете ми баби които са на 76/78 ползват без проблем телефоните и тн.
Финалната сцена ми хареса ❤
Сравнение с останали продукци е добре, но някак си този сезон ми стори драматичен. Виждам,че екипа и тн са вложили доста работа не им било лесно с ковида. Но можеха поне сценаристите да се постараят още повече да е по - смешно.

# 533
Ама те продуктовите им позиционирания са толкова смешни! И за болницата, и за Бебелана-ужасно.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 12:00 от Г-жа Шантал

# 534
  • Галифрей
Направо дам рекламен блок теле шоп 😂

# 535
  • Бургас
Точно смешни са продуктовите позиционирания. Чак да се почустваш неудобно задето те вземат за толкова прост.
И този епизод старите кучета ги спасиха. Но вече с такова нежелание гледам, да се свършва да не се мъчим.

# 536
  • София
Леле, като говорите за неочакван финал, си представям нещо като връзката на Гомез и Ивон в края на първи сезон. И като миналото с куфарчета на Тасев. Ей така от нищото.

Принципно няма лошо в такива обрати, стига да не са с цел за спасяване на невъзможни сюжетни линии. Не бих имала нищо против, ако Тасев се окаже лошият накрая. Тая работа с куфарчетата е много противна.

Наистина сериалът позагуби от първоначалния си чар, но все пак си остава може би най-свежата българска поредица.

Родителите са чудни. Даже Аня не ме дразни, както очаквах. Бащата на Дарина, само като си отвори устата и съм готова да ми е смешно. Много естествено му се получава ролята и комичното. 😊

# 537
Изгледах финала  хареса ми. Аз съм фен на този сезон за мен е много много по-добър от първия всички си влезнаха вече в ролите  и актьорската игра най-накрая се получи докато в първия сезон някои ми бяха доста неубедителни да не кажа трагични. Сюжетната линия се запази и не се разводни с много глупости така че браво .Абе много съм доволна, браво добра работа на целия екип. Най-щастлива съм че края предполага че ще има трети сезон супер.Ще чакам всички да гледат финала за да чета коментари.

За продуктовите позиционирания си бяха смешни и не на място личеше си че са вкарани насила но кво да правим реалността е че трябват спонсори.

# 538
  • Русе
Малко off-topic - някой гледал ли е "Отчаяни съпрузи",  с Бойко Кръстанов, Бахаров и Жорката (не знам името на актьора)? Ще гостуват в нашия град, питам за мненията ви.

На мен ми хареса.

За серията снощи: бях скептична за появата на Аня и Въргала, но ми допадна срещата между сватовете.
На мен Ивон повече ми харесва в двойка с Никола - имаше химия между тях. Очаквам Гомез да разбере за намесата на Виктория в телефонния разговор и да се отблъсне окончателно от нея.

# 539
И аз харесвам сезона. Единствената ми забележка, е че след масовата любов към образа на Младен от първи сезон, този му дават двойно, че и трайно време, постарали са се да измести с всички сили и средства главният герой - Гомез. И това го отчитам като грешка. Младен си беше нещо като култов герой, а сега му сриват "имиджа". Не останах очарована от родителите - Аня и Влади. Не ми харесва играта им, нито биографията, която са им измислили.
Честно казано, сценарно опрапастиха Гомез, но пък и в този сезон се заражда нов симпатичен герой - Жорето.

Общи условия

Активация на акаунт