Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз искам да имам такава памет като на Младен! Как се помнят имената на някакви случайни жени от преди 15 години. Дано да му е сестра тая женица, че иначе Grinning Все пак жанрът е комедия, а не фантастика.

П.с. всъщност щом той прави списъка с жените, значи наистина признава, че е бил тогава спасител. Най-младия спасител в историята, дами и господа! Rolling Eyes

# 481

П.с. всъщност щом той прави списъка с жените, значи наистина признава, че е бил тогава спасител. Най-младия спасител в историята, дами и господа! Rolling Eyes

А може да не е е бил спасител тогава, а турист Simple Smile

# 482
Съвсем не е задължително всичко да е такова каквото първоначално ни го представят особено, ако изглежда невероятно да е точно така. Дори е препоръчително да има обрати и изненади.
Списъка изглежда е направен сега за да си изяснят фактите с научния работник и вероятно е записал в него само най-запомнящите се трофеи, на другите или не знае имената или не ги помни, а и за да не се компрометира пред нея със списък в няколко тома.

# 483
  • Галифрей
Става ми  смешно как се фокусирахме върху “ бащинството” на Младен 🤣 😀
М дам мога само да кажа абсурдно е.

# 484
  • Варна
Какъв списък?

# 485
Обсъждаме сцената от края на епизод 10 с промото за следващия. Там Дарина се възхищава на списъка с трофеите на Младен от последния му сезон преди да се запознаят по нейно искане, а той дори се оправдава, че бил "дъждовен".

# 486
Мисля, че наистина интересът ми тотално изчезна.
Ще изгледам докрая от чисто любопитство, но без ентусиазъм.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 22:52 от Веселяшка

# 487
Николаааааааааа Heart  ох дано не я залъгва само, а после да се окаже, че е същия задник.

# 488
Голяма тъпня стана този сериал. Да се свършва вече тая мъка 😆
А Кобилкина трябва да ми плаща, за да я слушам, а не обратното.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 07:25 от rummi_pl

# 489
Кой каза, че днес е последен епизод на тази боза? Още имало.
Направо ме е яд що не си пуснах Под прикритие.
Дори Стойчо и Художника не спасяват положението.
Супер тъпа сценка за дъщерята. Дарина и Младен в главни роли не вървят, скучни са.

# 490
Тегав втори сезон, мн тегав 😒

# 491
Нямах нужда от Кобилкина, но викам си, ще я преживея. А то и другата серия ще ни радва с присъствие.
Гомес продължава да копае дъното, и в прфесионален, и в личен план.
Няколко добри лафа и Аръков, който за мен е естествен комедиен талант, са главното тоя епизод. Дано другия е по- интересен.

# 492
Не знам за Кобилкина, но лигнята на Аня Пенчева другата серия трудно ще понеса.
Мен не ме дразни толкова Гомес, колкото Ивон. По цял ден пие на яхтата и се вайка, нито работи, нито си гледа детето. И не знам дали Никола я баламосва, но тя супер тъпо постъпи с него - Хубаво, реши, че не иска да гледат заедно детето, но той след като разбра и може да докаже всичко в съда и така или иначе ще му позволят да си вижда детето, тя на каква се прави точно?
Бойко издиша много тези епизоди като умения - една физиономия на досада през цялото време, която трябва да изрази великите страдания на героя. А в първи сезон ме трогна в сцената с Марти, когато Никола го изтипоса, че още е пиколо.
Виктория ме дразни колко е заблудена и как тича и се моли на Гомес.
Младен и Дарина поне са си същите абсурдни образи и ме забавляват. А Стоян Радев като се облещи психопатски и каже Дауина Joy

# 493
  • Галифрей
Какво да кажа? Тотален кридж….. както каза Младен “ Какво се излагаш като кифладжия?” 😀
Дано Никола да е искрен. Ивон няма да я коментирам, ще стане грозно. Тя ми е най-омразният персонаж.
Смях се  когато Кобилкина каза на Рамзес пардон Гомес,че му е малък 😀 Не мога да я гледам тази, толкова е абсурдна и смешна. Права е в този сезон Гомето е ъъъх. Жорето ще бъде следващият Ергент след този семинар 😂
Художникът е гледал бая сапунки какво ли за да раздели ония двамата? Оф какво да кажа поне в следващия епизод Цеков и Варгала ще се карат дано да спасят малко полужението.

# 494
  • София

Съни бийч - сезон 2 епизод 11

Общи условия

Активация на акаунт