Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
- Младене, какви са тия чавки?
- Тия не са в детеродна възраст Joy

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 11:21 от sigma

# 496
Младен си е бургазлия, не е нужно да е бил спасител, за да бъде гларус Simple Smile

# 497
  • Галифрей
Ивон и Дарина не мога да ги гледам 😒 Много ме дразнят.
Не мога да разбера,защо са направили с този грим Ивон прилича на Злобара. Също толкова слаба и тези скули ох..

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 11:59 от Диана Бишоп

# 498
  • Разпиляна във въображението
Все още мисля, че Гомес е изцяло с Ивон, докато тя бяха по тъча и неориентирана се лигавчи с Никола.

# 499
Не съм гледала снощния епизод,  но ме дразни залитането на Ивон към Никола. Ако в предния сезон ясно личеше нейната симпатия и явно неугаснала любов към Гомез*, в неговия образ нищо такова не видяхме. Сега вместо да е доволна от развоя на събитията, ходи да се вре където не й е работата. Овца Joy
А Гомез не мисля, че ще се събере с Виктория, тя беше по-влюбената от двамата.

*ох, как се пише това име, кефи ме бащата на Виктория как все го прекръства, друго си е Гонзалез 🤣

И съм много доволна, че не виждам много Виттория през този сезон!

# 500
  • Галифрей
И аз не мисля,че ще се съберат. Само тя е влюбена в него горката.
Аз имам теория за финала, че Калин ще се завърне с много пачки и ще им вземе хотела. 😄 Незнам от къде ми хрумна но хем злодей хем е красив ох 🫠 Нещо му споменават името на последък.

# 501
  • София
И на мен не ми харесва как намекват, че проблемите между Гомез и Ивон са продукт на недоразумения. Обикновено това води до обрат, проглеждане и обратно събиране на героите. А и двамата се държаха тъпо и без нагласените недоразумения. Не ги ща заедно. Като брат и сестра са ми.

Искам Никола да се осъзнае и промени истински. И искам Виктория да се откаже да тича по Гомез, та най-после да му светне, че е голяма рядкост една жена толкова да държи на теб и малко той да потича по нея. В последните епизоди Гомез и Ивон станаха "лошите". Направо ми се ще някой да им натрие носа и на двамата.

# 502
  • София
Кобилкина беше отврат.
И/А, сериозно ли мислите това за средностатистическия български мъж или това е мнението на псевдо сексоложката. тц тц тц

Гомес така го играе все едно е опериран от чувства. Нито с Ивон си подхожда, нито с Виктория. А специално с Ивон са като братче и сестриче.

Добре, че тази кифла не се оказа дъщеря му. Ама пък с това си действие, Художника доста ми олекна като персонаж. Що за тъпак трябва да си, за да си мислиш, че това ще мине. А за ДНК, чувал ли е?

# 503
  • Галифрей
😂 Ти какво очакваш от Кобилкиня? Тя говори само глупости  и пълно със сексиски изказвания и за двата пола. Да се смея ли да плача ли? Тъжното,че много хора и вярват на тази лелка.

# 504
  • София
Тя Кобилкина така си говори и наистина семинарите й са пълни, прави и по екзотични дестинации. Не знам кой ходи на тях, но явно има желаещи.

Харесват ми Никола и Ивон, има химия между тях и Никола е прав, иска да си вижда детето и тя не трябва да му забранява.

Гомез е много слаб образ този сезон, даже никакъв. Можеше поне да е добър управител като не му върви с други неща.

# 505
  • Варна
Гомез е много слаб образ този сезон, даже никакъв. Можеше поне да е добър управител като не му върви с други неща.
Да, силата му беше като пиколо. Познава стаите в хотела, познава вкусовете на гостите, знае на кого какво да предложи, виртуоз.
А сега е някаквъ скучен чиновник, който се чуди как да накара приятелите си да работят без заплати...

# 506
Сега го изгледах..ами аз нищо не й разбирам на тази гуру персона Close най-тъпата серия до тук. Общо взето добре, че сезонът приключва.

# 507
  • Галифрей
Само 14 епизода. Много бързо мина.Кой знае колко време,ще чакаме за третият… Първи сезон мина доста по-бавно и беше прекрасен. Какво стана сега с вторият ъъх ще видим как ще свърши дано сезон 3 да е добър колкото първият 🙏

# 508
Ако трябва пак да чакам за трети толкова време, по-добре въобще без трети сезон и да се свършва тази мъка....... последният сезон на Братя дори забравих, че го гледам! Такова нещо не ми се е случвало... в един момент се сетих и се оказал, че бил свършил сезонът хахаха .

# 509
Някой спонена на Аръков колко му било студено. В сайта на бтв има клипчета от снимачната площадка с различна тематика. На едно от тях гледах, че преди и след сцената, е увит с одеяло.

Общи условия

Активация на акаунт