Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Галифрей
Ако трябва пак да чакам за трети толкова време, по-добре въобще без трети сезон и да се свършва тази мъка....... последният сезон на Братя дори забравих, че го гледам! Такова нещо не ми се е случвало... в един момент се сетих и се оказал, че бил свършил сезонът хахаха .

Аз също таз годишният сезон на Братя също го забравих 😀 Изтрих го от паметта си. Виж ся знам,че сезон 2 не е цвете за мирисане но поне е по-добър от някой продукции,които сега няма да споменаване.

# 511
Значи народните мотиви са просташки, селски и неуместни? И те прилягат само на човек с културата и образованието на Младен?????????????? 
След пандишпанчик и ковилкинЯ ново дъно стигнаха.

# 512
  • There I was on a July morning
- Много си е свястно момичето.
- Е, какво прави с тебе тогава? Smiley

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 01:01 от Скубиду

# 513
Значи народните мотиви са просташки, селски и неуместни? И те прилягат само на човек с културата и образованието на Младен?????????????? 
След пандишпанчик и ковилкинЯ ново дъно стигнаха.
Познавам булка, която точно като в сцената не искаше категорично народняшки мотиви и отказа Бяла роза. Сватбената агентка беше потресена, че няма да има Бяла роза Joy
Не мисля, че е дъно, аз се смях.

# 514
Не става дума за бяла роза, а за българскате народни мотиви да бъдат наречени селски и просташки. Точно тази Дарина ми прилича на селска мома, по-черна ми е от всякога. И това точно от И/А, които издават Алманах???  Човек от БАН продава наркотици заедно с мафията, това не е пример за интелектуалец.

Симпатизирам изцяло на лошите Вики и Никола.    И бащата на Ивон.

# 515
Абсолютно съм на същото мнение за Дарина.Даже вече ми е неприятна.
Харесват ми родителите на Младен. Добре си играят комичните роли. Изобщо възрастните актьори правят серията.
Моника на рецепцията е съща Амбър Хърд.
Не разбрах Гомес и Ивон за раздяла ли говореха, тя пък какво спомена за кумове... все едно ще се женят.. Или си оставят вратички за друг сезон.
Пп. Ех прекрасни гласове имат бащите на Никола и Виктория. С удоволствие ги слушам.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 21:57 от Amber*

# 516
  • Галифрей
И аз харесвам родителите на Младен, чудя се как този тъпчо е техен син?
Дарина се тръшка  като астерична американка пред сватбена криза 😒 Защо толкова са се филмира с това “най- прекрасният и ден и всичко трябва да е перфектно” Повръща ми се от това.
Чудно ми е как са навряли Жорката в сватбената рокля 😂

# 517
Много добър епизод! Хареса ми много!
Аня малко преигра с префърцуненото си представяне на родителите, но беше като цяло много добре. А бащите много ме забавляваха! Семейство Барнс и Еблю Joy
Утре сватбата нямам търпение да гледаме маймунджалъците на Жорка и компания.
А Гомес явно е решил да приеме офертата на бащата на Виктория, но да играе с Тасев. Ще видим дали няма да се наиграе. И ще има трети сезон.

# 518
Здравейте, от първи сезон не съм коментирала в темите😮. И понеже преди малко изгледах и 14еп по voyo, за да не ставам спойлер мога само да кажа, че първи сезон много ми хареса за разлика от втори, но и тук си имаше вълнения. На мен лично ми се искаше нещата да се развият по друг начин, но...За 3-ти сезон честно казано бих гледала, но не ми се чака пак толкова време. Ще чакам четвъртък, за да коментираме.

# 519
Привет! Не съм писала досега в темата, но чета. На мен не ми харесва това договаряне между Никола и Виктория да разделят Ивон и Гомес. Само затова не искам да успеят, макар че Гомес почти се е предал. До къде стигна, да пита сина си как да постъпи.

# 520
  • Галифрей
Изгледах  и аз последните двата епизода  туко що и съм… реакция. 😂

Дам ясно,че е сезон 2 беше доста слаб сравнение с първият но, финалната сцена на сезон 2 ми хареса много.  Да стана ми емиционално и се разплаках,  а уж е комедия 🥹 Тази песен ме грабва ей тука ❤Не искам да ви дразня да споивам извинете  😭🤧

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 23:33 от Диана Бишоп

# 521
Малко off-topic - някой гледал ли е "Отчаяни съпрузи",  с Бойко Кръстанов, Бахаров и Жорката (не знам името на актьора)? Ще гостуват в нашия град, питам за мненията ви.

# 522
Не съм я гледала, но току-що четох мнения от профила на Бойко. Всички благодарят за смеха и забавната постановка и биха я гледали пак.

# 523
  • Галифрей
Даниел Пеев - Дънди се казва. Днеска ми излезна спонсорирана  реклама беше забавно 😂 Не съм го гледала, изглежда забавно. Ако намерв време ще го има на 17 юни в София/ Борисовата градина.

# 524
  • There I was on a July morning
Този епизод беше един от най-силните! Голям смях падна. Sweat Smile
Сюжетната линия със запознанството на сватовете им се получи много добра - като сценарий и изпълнение.
Отдавна не бях гледала Влади Въргала и ми стана приятно, че са го избрали за ролята. И най-после се намери някой, който да се опълчи на Полковника. Satisfied
И следващата серия се очертава да бъде забавна, покрай емоциите с ергенското парти и сватбата.
На един клик съм да я изгледам и аз, много се изкушавам.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт