Съни бийч по bTV - 4 Сезон 2

• 43 329
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Галифрей
Жорката си е топ, дам прекалено се фокусираха върху Младен и истеричната му жена  😒 какво да се прави няма пълно щастие.

# 541
  • Благоевград
Иван сега никакъв го няма да пише, защото повечето мнения са негативни за този сезон.
Преди на всяко позитивно мнение се радваше и благодареше. Хубаво е и сега да благодари за градивната критика.
Харесваме си сериала, но сезонът наистина е слаб.
Гомето и Ивон са толкова безлични персонажи този сезон, че не е истина.
Жорката е топ.
Виктория ми е... безлична.
От Художника очаквах нещо по-добро от мнима дъщеря.
Един Стойчо остана и полякинчето, но една птичка пролет не прави.
Никола си е гадинка, сто процента ще вземе той детето.

# 542
Много ми хареса Кобилкина, много добре се справи с ролята си
Жорката не спира да ме дразни

# 543
С ролята си? че тя играе себе си...

# 544
На мен сезонът ми харесва, макар че предишния го чаках с по-голямо нетърпение. Да, по-сериозен е от преди, но не ми пречи, все още ми е най-доброто от бг продукциите в този сезон. Приемам и всякакви неточности, защото е комедия.
Чакам да видя Дарина като класическа Bridezilla Joy
Иначе за Гомез, Ивон, Виктория и Никола според мен се опитват да покажат как първите двама не са един за друг и вътрешно ги дърпа към "истинските им" половинки. Не е много елегантно, ама кот такоз.
Мисля си, че смяната на хотела (на реалния хотел) не е много ок, някакси не усещам лятната атмосфера на Слънчака, но предполагам това не е желание на екипа.

# 545
Вчерашната серия си беше направо Запознай ме с вашите Simple Smile Прекалено копи пейст, но бяха забавни Simple Smile
Хич не ми се връзват Гомез и Ивон, а Виктория в тази роля и с тази руса коса е направо Fearful

# 546
Иван сега никакъв го няма да пише, защото повечето мнения са негативни за този сезон.
Преди на всяко позитивно мнение се радваше и благодареше. Хубаво е и сега да благодари за градивната критика.
Харесваме си сериала, но сезонът наистина е слаб.
Гомето и Ивон са толкова безлични персонажи този сезон, че не е истина.
Жорката е топ.
Виктория ми е... безлична.
От Художника очаквах нещо по-добро от мнима дъщеря.
Един Стойчо остана и полякинчето, но една птичка пролет не прави.
Никола си е гадинка, сто процента ще вземе той детето.

Тук съм. Чета и съм благодарен за вашата активност:)

# 547
Кой Иван? Иван от "Иван и Андрей" ли?

# 548
Да. Той е. Неговото име е.. Иван. Joy

Много странен за мен 13 еп.
Предчувствам още по странен 14 еп.
Не ме грабва този сезон и това е.
Започнах го 14 еп. Финален, но го спрях. Без да съм го гледала, голямата изненада, бомбата, шока и тн. усещам, че ще е биг тъпотия. Дано не е.
Пп И егати тъпото продуктово позициониране в началото на 13еп., все едно спряха филма и започнаха рекламите. Чак дразнещо. Последните 2 епизода от същия екип ли са заснети. Има ли някаква промяна. Нещо не е наред. И не ми хареса.

# 549
  • Галифрей
Дам четат ни да знаете 😉
Джаста виж вчерашният ми пост как реагирах 😂 Много ще се повтарям страх ме да не издам спойлер без да искам.

# 550
Иван ако може да ни даде списък с използваната музика 😄 Поне това ни хареса в този сезон.

# 551
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Финала е също толкова хаотичен,колкото и сезона.
Скрит текст:
Не,че е сезон провал,но ми остави чувство на набързо заснет,без сериозни сюжетни линии.Все едно съм гледала половин сезон.
Младен и Дарина,които вдигнаха сватба и това беше сюжета,който получи своя край.Всичко останало си виси..
От финалните минути не стана ясно какъв им е проблема на приятелите и защо толкова агресивно реагираха при факт,че си запазиха работата(която впоследствие искаха да напуснат...). Гомес бил предател,защо?? Че им осигури работа,че той получи това,за което винаги е мечтал и накрая ...отказа ли се,прие ли сделката..иди го разбери.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 00:25 от Не се сърди, човече

# 552
12 и 13 серия са добри според мен. Искрено се забавлявах, Младен е във вихъра си. Готини са сериите, Жорката - жесток е. Гледах и 14....оставят, естествено, възможностите за 3 сезон. Но имаше и един хаос в тази серия. Някои неща не се разбират, а не е да са препратка за 3 сезон. Трябвало е сега да се разберат. Иване, гледайте да не го опропастите. Това, което сте заложили има потенциал да го развиете. И преди го писах, и сега пак - хората имат нужда от свежест, смях и закачка. Добре завършвате сезон 2 с поука (но е малко набързо и нескопосано поднесено), но имай предвид това, което всички казваме - между Ивон и Гомез няма нищо общо. Ама нищо.

И все пак, този сезон беше добре - гледах го и чакам 3-ти.
П. С. Знаеш, Иване, оправете цвета на Братоева, моля. Да не е пак с това изрусено недоразумение на главата.

# 553
  • Галифрей
Не,че е сезон провал,но ми остави чувство на набързо заснет,без сериозни сюжетни линии.Все едно съм гледала половин сезон.
Младен и Дарина,които вдигнаха сватба и това беше сюжета,който получи своя край.Всичко останало си виси..
От финалните минути не стана ясно какъв им е проблема на приятелите и защо толкова агресивно реагираха при факт,че си запазиха работата(която впоследствие искаха да напуснат...). Гомес бил предател,защо?? Че им осигури работа,че той получи това,за което винаги е мечтал и накрая ...отказа ли се,прие ли сделката..иди го разбери.

Спойлер
Скрит текст:
Все пак той купи хотела с парите на Крумов. За да се ожени за Викити.  Те му се нахвърлиха, защото така действа с конкуренцията  и ще остави Ивон и тн. Онази пълничката си го каза. Малко преувеличиха ама какво да се прави. Явни Викито се отказала. Еми сдобриха се  с Ивонката това е

# 554

Спойлер
Скрит текст:
Все пак той купи хотела с парите на Крумов. За да се ожени за Викити.  Те му се нахвърлиха, защото така действа с конкуренцията  и ще остави Ивон и тн. Онази пълничката си го каза. Малко преувеличиха ама какво да се прави. Явни Викито се отказала. Еми сдобриха се  с Ивонката това е
Скрит текст:
Какво!? Сдобрен с Ивон - не не не ! А Николааа?
Тази вечер ли е финалът?

Общи условия

Активация на акаунт