Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 254
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Моят зайо такива срички май не казва още  Thinking  Много обича да крещи/аз му викам да пее  Laughing/ Или докато гризе някоя играчка  и говори.Много лесно вече го разсмивам и се смеем и двамата с глас.
Ама от 2 дни се е научил брррр....прави с устичката и хвърля плюнки и е много доволен накрая  hahaha
Всеки ден сме с нова щуротия  Joy  Joy

# 121
  • Варна
Здравейте майчета smile3525
Честити месечинки на бебоците Калоян,София и Момчил!Да бъдат здравички и засмени. balloon

Идеята за представянето е много хубава.Пингвина  bouquet
Като гледам колко много икономисти има doh
Аз със моето скромно образование.................но както и да е.
Казвам се Мария,на 28г.завършила съм за ТОХ със специалност Готвач и сервитьор.Почти през цялото време съм работила по втората си  hahahaспециалност.тук по комплексите си е голям купон,запознаваш се с много интересни хора и аз съм си доволна от работата.2 год.работихме с мъжо като аниматори в Анталия и ако ЕГНто не си казваше думата сигурно щяхме да продължим.там разбрах че сцената ми е призванието,но нищо.следващия живот ще запиша ВИТИЗ или нещо такова Mr. Green
А иначе имаме магазин на Зл.Пясъци и мъжо се занимава там.

Днес беше нашето първо обръщане от корем по гръб,но аз го проспах smile3511 Мъжо викал ли викал,ама аз като спа като пън Crossing Armsобърнал се 3 пъти,после като го мъчих пак да се обръща вече беше каталясал tooth
и ние правим опити да седнем или както някой  беше казал,направо си прави коремни преси.вика,крещи въобще прави неща които както виждам всички вече правят
Рени,и ние сме като вас smile3521по цял ден прави балончета и хвърля плюнки и умира от кеф Joy

Специални поздрави на адашките newsm51

# 122
здравейте мами!
честити месечинки на София Калоян и Момчил[/color
много икономисти наистина #Crazy
това с плюнченето отдавна го правим и мисля че напипвам зъбче! Може и да се лъжа разбира се!А за лъжицата не ми се говори Crazy по-трудно нещо от това за нея няма!
Тук при нас е черна мъгла!Ама наистина черна Sick

# 123
  • София
Здравейте юлски мами,
Много отдавна не съм писала, може би 2-3 месеца станаха, ама от моето глезанче време не ми остава, все се гушкаме, все се носим на ръце Hug
Влизах и четях 1-2 пъти и това е, мина времето на сладкото бъбрене, когато бях бременна и разполагах с времето си:)))
И днес реших тати да гледа бебо, а аз да почета и успях да изчета цялата темичка и ми стана много мило, че въпреки оскъдното ни присъствие във форума вие продължавате да ни поздравявате за "рожденните дни", за което сърдечно благодарим Hug 
От все сърце и аз поздравявам всички мами и бебчета и пожелавам много здраве и усмички Hug
А сега малко по текущите въпроси:
- бебчо се обръща също и в двете посоки, ама да си призная след като му показах няколко пъти как става това. Не съм се обръщала аз де:), а го въртях и така няколко пъти и той започна сам. Докторката ни научи, че аз и се оплаках, че моето бебе не се обръща, а другите се обръщат, та мамите да им помогнат на бебоците и ще видях как ще започнат да се въртят като пумпали:);
- още не говорим чист български Wink, а само бебешки език, т.е. не казва нищо разбираемо, въпреки, че бъбри по цял ден:)
- вече хапваме плодови пюренца и ни харесват, но трябваше поне 2-3 дни да оплюе всичко с тях, за да ги хареса, голяма забава Joy
- храним се в кошничката за кола, много ни е удобно;
- през деня даваме Аптамил, през нощта се кърмим;
- при всеки удобен случай сядаме:)
Мами във връзка с нощното ядене, вашите бебчета хапват ли през нощта, сигурно сте го обсъдили това вече, ама аз нямам време да преровя всички темички, та...ако някои знае успешно да откажа малкия, моля да пише. Ние се храним в 2,30 и в 5,30, поне до едно хранене ако го докараме, пак ще съм доволна:)
Ами май е това, нищо интересно, като чета какво правят вашите бебоци и все едно аз съм писала за моето момченца, те нали са си връстници и ноите щуротии заедно ще ги правят  bouquet

Честити месечинки на София на мама Фиона, Калоян на мама Пърли и Момчил на мама Виши, да растат здрави и засмени Hug

Пускам ви и един линк с последните снимки на бебе Цветан

http://www.dotphoto.com/GuestViewAlbum.asp?AID=4080806

Много целувки на всички бебчета  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • София
http://www.dotphoto.com/go.asp?l=kalintsv&P=&AID=4080806 … Y&ILD=2851357

Това всъшност е линка, където можете да ни видите, извинете за объркването Hug

# 125
е дано сега да успея

# 126
УСПЯХ УСПЯХ newsm44 ТОВА БЕШЕ ПЛЕМЕНИЧКАТА МИ
А ТОВА Е МОЙТА БЕБА

# 127
Здравейте и от мен!
Честито на днешните месечинки! Да са живи и здрави!  smile3525
Така като гледам - много колеги тука.  smile3503
Да се представим и ние.
Казвам се Пламена на 28 г., от Пловдив, завършила съм макроикономика в ПУ и магистратура финансов мениджмънт (без държавния, точно се беше родила малката и нямаше как) и работя като търговски агент граждани в банка. Мъжът ми и той е завършил същото, работи в частна фирма за търговия с канцеларски и офис материали.
Мадлена и тя не се обръща много. До сега два пъти от корем по гръб, иначе на плота за повиване прави разни гимнастически изпълнения като мост например, може би защото е по-твърда повърхност и й е по-лесно да се извива. Иначе онзи ден се смя с глас newsm62, много сладко. И си говори на някакъв неин език, аз го наричам "мадленски" - апу, бубу, гъ, гуги и други подобни думички. Ама не я разбирам още какво казва.  33uu

Лека вечер!

# 128
Честити месечинки на адаша Калоян на мама pearly  smile3525 Весела на мама yolk  newsm51 София на мама Fiona  newsm51 Момчил на мама Witchy  smile3525
Ревем, след малко пак.  newsm45

# 129
Честити месечинки на Калоян, Весела, София и Момчил! Да са много весели и щастливи![/color]
За задушаването на зеленчуци в микровълновата не съм чувала и не съм пробвала.
Рени Павел отдавна "раздава плюнки" с брррр, освен това казва ааааа, уууууу разни такива, смее се с глас., а маааа-ма казва, когато е кисел и му се плаче.
Аз съм Петя и съм завършила Бълг. и английски език във Великотърновския университет, после магистратура стопанско управление.Преди майчинството работех като учител по англ.език.
NAN, Daniela77 все съм се чудила като сте от един град дали се виждате, не се ли засичате някъде по разходки?

# 130
  • somewhere over the rainbow
Пипи,аз съм казвала,че нямам възможност да излизам често Sad. Ако сме се засякли с Даниела,не сме се познали ooooh!

# 131
Честито на всички месечинковци!
Pingwina Hug, чудесна идея!
Казвам се Бистра, завърших Софийската немска гимназия през 1995 (и оттогаз прогресивно го забравям немския), медицината я завърших 2002, още докато следвах, работех първо като санитар /в Изгарянията в Пирогов/, после като медицинска сестра в Св.Екатерина в Съдовата хирургия и като завърших си продължих и като лекар там в КАРИЛ-а, първо в Сърдечна, после пак в Съдова хирургия. Преди две години се зачислих за специализация по „Анестезиология, реанимация и интензивно лечение” (така се води цялата специалност), но втората година ми се губи, понеже забременях и ме екстрадираха в болнични заради вредна работна среда. Ами това е; Самуил се появи непредвидено и сега си се гледаме сами (е, с помощта не една супер добра баба), така че за баща му нямам какво да говоря.

Ето и от мен един релаксиращ сайт.

Ама от 2 дни се е научил брррр....прави с устичката и хвърля плюнки и е много доволен накрая  hahaha

a-a-a, това при нас беше хитът на сезона преди две седмици и с баба му се надпреварвахме коя по-добре ще го изимитира Joy /че то не е лесна работа Crazy/
Ами аз Самуил го слагам да седи облегнат отвреме-навреме от около месец насам (ортопедът позволи след прегледа) – не го насилвам детето, но когато то се напъва да седи и се държи добре, не го ограничавам.

Той пък от два дена взе нещо да кашля от време на време, та сега във вторник може и да отложим третата ваксина.

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 18:55 от biboshka

# 132
Хе хе  Joy   MARIAELI много весели картички  Wink

# 133
Ееее, браво за идеята за представянето.
Та...аз се казвам Венета, на 27г. съм.Учила съм зъботеника и счетоводство(две толкова различни неща) EmbarassedНе успях да се реализирам в тези среди.Работих във Глобул,като първо бях управител на един от офисите , а по време на бременноста, като офис мениджър във същата фирма.Мъжът ми,рабти в същата фирм,като корпоративен мениджър.Това е за мен накратко. Hug

# 134
Хубава е идеята за представянето.Казвам се Царина на 32 год. и съм завършила химия в СУ-магистър по неорганична и аналитична химия.Работя като химик-аналитик в една голяма лаборатория от 8 години.С мъжа ми сме заедно от 7 години,от 4 сме женени.Той е икономист по образование,но работи като брокер по недвижими имоти.
Съчувствам на maira за това че трябва да се връща на работа.Аз също се връщам по скоро и от теб.На 01.12 съм на работа:( Мъчно ми е за Ния но ....Надявам се всичко да потръгне без сътресения за нея.
Ния все още не се обръща сама,според мен защото обожава да лежи по гръб и от всяка друга поза сама се връща в положение по гръб:)Смее се с глас продължително от 10 дни насам и се опитва да сяда:)

Общи условия

Активация на акаунт