Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 253
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, радвам се, че ви е харесала идеятата. Всъщност,не бях сигурна как ще я приемете, но сега ми е много драго!  Hug
Аз съм Павлина (Поля, Поли и т.п.), 31 години , Водолей, родена съм във Варна. Завършила съм испанска гимназия във Варна, после  испанска филология в СУ (но още не съм я завършила, може би другата година... иска ми се, де), после НАТФИЗ (кино и ТВ режисура). После специализация в Барселона. Там се омъжих за преподавател по испанска литература. Роди се Тити (прилича изцяло на бща си  ooooh!). С въпросния баща вече сме разведени.  Имам второ дете от настоящия ми приятел, с когото  сигурно ще се оженим някой ден, но не бързам много Simple Smile.  До сега съм работила по специалността си ( 8 1/2, документални филми, музилални клипове, реклами) но през последните години не особено активно и в момента съм се откъснала почти напълно от тези неща. Иска ми се скоро да работя върху собствени проекти, но за съжаление (или за щастие...) първо ще трябва да се погрижа за финансовата стабилност на челядта и после да мисля за удоволствия!  Приятелят ми работи като копирайтър в една рекламна агенция (тази, която работи с Глобул).  Той е завършил същата гимназия, както и аз, но с френски. Даже бяхме гаджета по онова време:) После е живял 5 години в Лион. После се срещнахме!  Grinning
В момента не мога да се сетя с какво конкретно можем да бъдем полезни, но и двамата сме много отзивчиви, та все нещо ще се намери, надявам се! Mr. Green

Максим(и той прилича повече на баща си Tired)  се обръща, писка, лигави се, смее се,  гука и пръцка. Ние се убиваме да го снимаме, да му се зверим, да му демонстрираме любовта си и да му търпим номерцата. А той е започнал да става един гальооовен!
Да ви кажа, все по-често започвам да си мисля, че няма значение какво ще правим (като работа) стига да имаме възможност да сме повече време заедно и да се радваме един на друг. Мисля, че съм в някакъв период на преосмисляне на ценностите и пренареждане на приоритетите. Сигурно е от възрастта. newsm78
Ами това е май.
 Hug

# 136
Здравейте!
Пиер-Павел още наникъде не се обръща, не знам дали и има намерение. Той стои през деня в шезлонга и не знам дали така ще се обърне. Но къде другаде да го държа? Мишел така и не се обърна, ако щете ми вярвайте, не се обърна, това занятие за нея явно не беше интересно. Няма да ви кажа какво ме направиха лекарите! Обаче като се опитвах да я търкулвам и тя ревеше...Ами порасна и без това.

Виждам, че сте заформили темичка относно професиите. Аз не си казвам името, не защото е тайна, а защото по-ми харесва Лала Grinning Е, като се запознавам с някое мамче от форума, се представям с истинското си име, не съм толкова голямо куку Grinning Иначе съм на 30, завърших Международна търговия в Лион - Франция. Не съм работила по специалността си, защото в крайна сметка Импорт-Експорта ми се стори страшно оттегчителен, свързан с много досадни документи. Работих 3 години и половина в една френска фирма, която се занимава със създаването на търговски центрове и имаше маркетингов отдел, в който правеха проучванията. Работата ми беше невероятно интересна - беше свързана с много пътувания и много нови преживявания и беше изключително разнообразна, макар и доста натоварваща. Понякога дори се вмъквахме в кожата на детективи, защото се налагаше да посещаваме конкурентни фирми, за да проучваме какви са им проектите и се представяхме за какви ли не, т.е. се налагаше да проявяваме голяма доза артистичност (звучи малко шпионско, но си бяхме в границите на закона Grinning). Позицията ми беше отговорник по маркетинговите проучвания главно за Ливан и ходех там по една седмица в месеца. След година и половина, мисията ми там приключи и започнаха да ме пращат по всички краища на Франция и след още 2 години аз забременях и им казах, че искам да се връщам в България. Защитих един проект пред собственика и го убедих да работя за него заедно с мъжа ми в България и да се опитат да инвестират тук. Така около 2 години работихме тук за тях, но за съжаление те се сблъскаха със сериозни финансови проблеми и затвориха в чужбина. Предложиха да ни върнат във Франция, но ние отказахме и сега се опитваме да разработим нещо тук. И тъй като досега нищо не сме спечелили от това което сме намислили Sad, аз правя преводи с френски. Превеждам всичко, споменавам либретото на операта Кармен за Варненската опера, книги, договори, бизнес кореспонденция - последните две са ми силата. И така, мисля, че всички около нас са се хванали на бас колко още ще останем тук, обаче ние сме като магарета на лед и смятаме да се борим до последно, въпреки трудностите и въпреки че на моменти ни обхваща отчаянието. Това е.

И като лек срещу отчаяние напоследък между 2 превода се завирам в кухнята и започвам да творя. Хем релаксирам, хем и радвам хората около мен. Сега ще ви почерпя с Коледните ми сладки (това е репетицията, след 2-3 седмици ще направя истинските Grinning)

# 137
Пингвина, ние сме завършили една гимназия и напоследък много хора нещо минават през Лион Grinning Сигурно и с мъжа ти сме се разминавали някъде. Аз бях 9 години там.

# 138
  • Варна
Здравейте и от мен ,записвам се след дълго отсъствие,не че преди много съм присъствала.Като начало добавих снимки от нашето развитие през четирите месеца.Ще се постарая да се включвам по-сериозно в темичките.Пожелавам ви леко и безпроблемно отглеждане на бебчетата.

# 139
  • Варна
Добро утро мами  bouquet
Честита месечинка на малката Ева!да порастне здрава и щастлива!

Нещо много намаляхме newsm78има мами които преди влизаха всеки ден,че и по няколко пъти,а сега???
Popova,isi_kam,и другите къде сте?или сте сърдити нещо? newsm78 newsm78 newsm78

Лек ден на всички мами и бебоци Hug Hug Hug

# 140
Честита месечинка на Ева на мама mgizdova! Да расте здрава и щастлива и красива:)
Използвам момента, че Павката спи да почета малко тук.
Аз нямам намерение да се връщам на работа скоро, първо, защото няма кой да го гледа и второ, защото имам нужда от почивка от тийнеджърите Joy, а и заплатата не е кой знае каква.

# 141
Добро утро!
Жоржи  Hug  Heart Eyes  Hug
Ами тук съм,четях ви,но нещо не ми беше до писане  Tired
Идеята за представянето ми хареса.
Аз нямам с какво толкова да ви впечатля.Та за мен...Казвам се Вероника Попова(което за никой не е тайна),на 22г.Уча Икономика,но прекъснах и незнам кога и дали ще продължа.Имам други интереси....завърших курс за медицинска козметика,но искам да го затвърдя с такова знание,а именно във Враца има училище за медицинска козметици(висше).И така преди година и малко,нещо ме стегна шапката и реших че искам бебе...и ето ми сега бебе  Heart Eyes (и мъж ми искаше)Мъжът ми работи в една ф-ма за обков и аксесоари за AL и PVC дограми.Не е във ф-ма за производство на дограми,а продава на ф-мите с дограми елементи(дръжки,механизми и мн.др.)Аз и мъжът ми сме от Враца,от почти 4г. живеем в София.Какво друго....ми не се сещам,ако някой го интересува да пита  Mr. Green  Joy
При нас какво ново....Ема пие от мек накрайник,Рени,мерси за идеята  Hug Обръща се от корем по гръб,гука,смее се...абе нищо по-различно от казаното по-горе от всички вас.
Това е от мен...няма да зачезвам вече,а ще ви досаждам упорито  Mr. Green
Айде лек ден и мн усмивки  Hug

# 142

Popova,isi_kam,и другите къде сте?или сте сърдити нещо? newsm78 newsm78 newsm78
тук съм но откакто спрях баткото от детска градина нямам много време през деня съм с децата а вечерно време ходя при свекър ми защото започнаха да ми се рушат зъбите (вече два се счупиха)
виждам че сте почнали да се запознавате в този ред на мисли
аз се казвам Христина на 31г. майка на две прекрасни момчета родена съм във Карлово
завършила съм ТУ-Варна магистър инженер със специалност Електротехнологии работила съм на много места но последно (сега сигурно ще ми се усмихнете ) като охрана във БТК-Секюрити като във началото бяхме само дневни смени и бяхме двама а последния месец(преди да изляза във болнични) станаха нощни и то сами
моите шефове не знаеха че съм бременна и като научиха им се изправиха косите защото е абсолютно забранено бременна да кара нощни смени сама  Със моя съпруг живеем от 10г. като от 6г. сме женени той също е магистър инженер но със специалност Радио -телевизионна техника и комуникации във момента работи във една лаборатория за акумулатори към БТК . Във момента се опитвам да реализирам един свой проект и не знам до къде ще стигна защото нямам намерение да се връщам на предишната си работа. Не искам да обиждам Ямболци но аз лично не мога да свикна с този град и в момента драпам да се махаме. Много съжалявам че напуснахме Варна но така се стекоха нещата .Варна си остава града където може би някой ден ще се върна там ми останаха най-хубавите години и приятели. за сега спирам после може пак да се включа че две мъничета са гладни
лек ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 09:19 от isi_kam

# 143
Добро утро и от нас с Ясмин!

Честита месечинка на Ева!

Тук времето се е побъркало - през деня е 20 градуса, слънце, истинска пролет - дърветата цъфнаха #Crazy, а пък и коледна украса си имаме по улиците Joy

# 144
Честита месечинка на Ева на мама mgizdova! Да е много здрава засмяна и да има най-прекасното детство!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 145
Честита месечинка на Ева на мама mgizdova. Веселие, детски смях и много незабравими моменти с малката мацка, желая на розителите и.
При нас нищо ново. Чакаме да се вдигне мъглата и пак да хайманосваме по улиците. Вече си имам помагач пред компютъра.  smile3503Гушкам си го, а той се обръща и с ръчичка се протяга и той да пише. Поздрави от него ето и малко бебешки език: м мщ  ши и пшшщ т-.- Joy С голям кеф натиска клавишите на клавиатурата hahaha
ЦЕЛУВКИ ОТ НАС, ЗА ВАС  love001

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 10:24 от eti_31

# 146
Честита месечинка на Ева!  bouquet

Ама вие ще ме накарате и аз да уча то всички учили или ще учат я да взема и аз да се наредя! ThinkingПоне ще има кой да гледа Юлия(Свеки) пък и като гледам няма какво да се работи като мине майчинството ! ooooh!

Преди 2 години пробвах във ПУ Пловдив имах 4,70 на изпита, но не беше достатъчно и не ме приеха, да взема тази година пак да пробвам ли? newsm78Този път ще пиша всички възможни специалности!

Иначе за мен -Елеонора, родена съм в Стамболийски,живяла съм 15 години там,после в Хисар,сега в Пловдив!Завърших Ана Май тук-специалност-конструиране и моделиране на облеклото!Но в тази насока не ми се работи нито учи- до там!Само със знанията и уменията ще си остана и си шия на мен и на роднини и съседи!

С мъжа се запознахме на улицата,като минавах покрай тяхната къща и имаше компания с много момчета аз ги загледах и си продължих,и след малко спира една кола до мен и ме заговориха!Така се качих и от тогава не мога да се откача!Харесал ме и се метнали на колата да се запознаваме!Тогава бях 2 курс и след това всеки ден ме караше и ме взимаше от училище гледаше си ме!От тогава сме неразделни и след 3 проби неуспешни вече си имаме най- голямато съкровище на света!След време ще и казвам да не се качва в коли на непознати че тя така е станала!
Малко се отплеснах от темата то това е по-скоро как се запознахме може после по това да си поговорим!Аз си минах реда!

Иначе има още какво да се разказва!

Юлчето е добре,днес ще я водя на дерматоложката а и трябва тази седмица да ходим и на ортопед!

Това е за сега !
Бай!

# 147
Честита месечинка на малката Ева !
eti_31  моят мъник и той иска да натиска клавишите  hahaha Голям смях.
Като му дотъпее да седи в шезонга и го взимам при мен  Joy

Ние имаме тук един мечо пух и Галко вече знае че това е МЕЧО .Като отидем до него слага показалецът на носа му щото аз го учих да му прави биип на носа.  Joy

За връщане на работа хич и не помислям понеже няма кои да ми го гледа,пък и да има не ми се дава на друг да ми го гледа  Crossing Arms

Попова снима ли я куклата?  Hug

# 148
Рени,снимах я,но по-късно ще кача снимки,защото трябва да й намаля размерите,а сега нямам време. Peace

# 149
Здравейте на всички, благодаря за пожеланията. По този повод черпя Misc Baby Bottle newsm64  party023  cook beer3 beer2 Wine Glass bombs cook cook

Ева продължава да не иска да яде, кой знае колко е качила този месец. Вчера вечерта е изяла 20 грама сигурно, не зная колко точно, защото половината беше върху лигавника, другото повърна а в шишето останаха 100 грама. Това е дажбата на бебе на няколко дни. Какво ще правим с това ядене не зная. Аз също мисля да не се връщам скоро на работа, не бих я оставила някой друг да я гледа.

Общи условия

Активация на акаунт