Честито на всички месечковци днес!!!! Пухкави, сладки и красиви!!!!
Честито и на всички други месечничета и половингодинковци, като желая и на тях да са здрави, жилави, непослушни и да радват мама и тати!
Ето една "почерпка" от нас:
Нали на признава биберон, нито си смуче палеца и... компенсира липсата на нещо за смучене с... непрекъснато бърборене...
Вече не само че стои седнал стабилно, но и прав стои като се държи за кошарата или просто за някаква опора. От няколко дни прави самоуверено крачки и откакто откри тези си умения - не иска дори седнал да стои....Та навъртаме километри вече в къщи...
Дадох му вчера и коричка хляб да си смуче... Беше очарован... изобщо всяко едно ядене при нас се приема с възторг! Няма нещо, което да е отказал като пюре, а пробвах вече всички възможни пюрета като марки. Разбира се, не се отказва и от кърменето сутрин вечер и през нощта... но...на мен вече ми е понамаляла кърмата и сигурно до месец, два ще го отбивам. Отивам да му купувам подарък за рождения ден. Желая весебло изкарване на празнуващите и на другите - хубав ден!

.Днес му дадох млечна бананова каша и сега ще следя за реакция,дано да няма. 
Направо ми напълниха душата! Сега като разгледах снимките - пак ми стана едно такова готино! Да благодарим на Олчето и всички, които снимаха ! 

Тайничко се надявах да сме ние и сега като прочетох подскочих от радост! Ето и снимка от сватбата: http://snimka.bg/album.php?album_id=56352&photo=6 , а за Иван , можеш да ползваш която си избереш от ноемврийския ни албум, че са по пресни: http://snimka.bg/album.php?album_id=73976&photo=34
,не може с нас да се говори
...
Е, естествено после /след стабилна тирада как ме пренебрегва/ ме слушаше много внимателно
ама...
. А, аз съм все сама и все сама улиците меря. Ама така е, като не слушам майките от квартала, които все всичко разбират за отглеждането на детето. Вместо да си кажем някоя свястна приказка, все акъли ръсят и все аз съм в грешка. Ами, по-добре сама. Но стига съм се оплаквала... 

да са все така здрави и сладки!