Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама!

• 15 078
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Прекрасна среща с прекрасни бебчета и мами!!!!!   bouquet

Честито на всички месечковци днес!!!! Пухкави, сладки и красиви!!!!    bouquet

# 121
Здравейте на всички!:)

Благодаря от сърце на тези, които са се сетили, че днес ставаме на седем месеца!!! Hug Simple Smile Честито и на всички други месечничета и половингодинковци, като желая и на тях да са здрави, жилави, непослушни и да радват мама и тати!  bouquet Ето една "почерпка" от нас:

Иначе Съни се чувства прекрасно - тази нощ не можа обаче да заспи до 3 през нощта, нещо беше превъзбуден, но като се събуди към 10 та досега - не спира да говори на неговия си език...Като малка "свекървичка" е... WinkНали на признава биберон, нито си смуче палеца и... компенсира липсата на нещо за смучене с... непрекъснато бърборене... Simple Smile Вече не само че стои седнал стабилно, но и прав стои като се държи за кошарата или просто за някаква опора. От няколко дни прави самоуверено крачки и откакто откри тези си умения - не иска дори седнал да стои....Та навъртаме километри вече в къщи...Simple Smile Дадох му вчера и коричка хляб да си смуче... Беше очарован... изобщо всяко едно ядене при нас се приема с възторг! Няма нещо, което да е отказал като пюре, а пробвах вече всички възможни пюрета като марки. Разбира се, не се отказва и от кърменето сутрин вечер и през нощта... но...на мен вече ми е понамаляла кърмата и сигурно до месец, два ще го отбивам. Отивам да му купувам подарък за рождения ден. Желая весебло изкарване на празнуващите и на другите - хубав ден!

P.S. Следващата събота пускам снимки в тв програмите на "Труд" и "24 часа" на бебе Иван на мама Ани. Между другото, заБравих да спомена, че тези снимчици излизат и в седмичната програма на "Жълт труд" и в-к "Всичко за жената".

# 122
  • Плевен
Един неделен поздрав и от нас!
Честито на месечковците от вчера и днес!   love001
Поздравления за срещата, бебоците са порастнали много и са страхотни сладури! Благородно ви завиждам! Ако за другата среща навием татито да ни закара, може и да се видим, стига да се уговори срещичката по-рано, защото този път не можах да се организирам навреме.
Ирка, Елла голяма сладурана, много цунки от мен!
Крейзикити, дано се изясни вашето положение скоро и да се оправи малката кукла и да се консултирате със специалист  Hug
Незнам, говорите за проходилки, аз дори на мъжо четох сега, но на мен ми се струва много рано, има ли други, които не смеят като мен?
Ол4е и аз съм така, то и без това ние не сме с най-добрите физически умения, но смятам че й е рано на мойта хубавица.
Аз докато се ровя из форума, вижте мойто дете как го намерих
Весел ден от нас!  smile3531
п.п. на проверка правопис вечно иска да ми замени бебоците с билюците  newsm62

# 123
  • София
Момичета благодаря ви за вчерашната среща,от нея се заредих с положителни емоции и се надявам да ми държат до другата среща,защото работата ми направо ме е похлупила.Ние вчера бяхме в МОЛ-а до 17.00 часа и после успях да кача само няколко снимки от моя апарат,но днес ще кача и останалите.
Честито на месецковците!
Ние имама проходилка,но Иван още не показва че мога да го слагам в нея,нали сме и по-малки,още основно лежим,не може да стои сам,а за изправяне да не говорим
Не прави реакция само от пюрета с картоф и морков,миналата седмица му направих пюре с картоф и цвекло,но вечерта се беше обринал на рамото #Cussing out.Днес му дадох млечна бананова каша и сега ще следя за реакция,дано да няма.

# 124
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ - много здраве, лакомо да папат, пълнят пампите и много усмивки!   bouquet

Срещата вчера беше супер - колкото повече, толкова повече ....- невероятни са малките беборани, толкова пораснали, вече се закачат по между си, големи бонбончета!!!  Hug Направо ми напълниха душата! Сега като разгледах снимките - пак ми стана едно такова готино! Да благодарим на Олчето и всички, които снимаха !
А ако някоя мама е изпаднала в някакъв вид "родителска" депресия - горещо й препоръчвам контакт с Иги - направо е невероятна, такава енергия кипи от нея, ентусиазъм за още мининум 2 бебишорчета, а бе направо - нямам думи!  Hug

За порходилките - ние не сме купували, на този етап мисля да пропуснем това приспособление (улеснение за мамите), както го нарече д-р Драганов.

Крейзикити, бих те посъветвала да търсите медицинска помощ, след като повръща сериозно. Стискаме палци малката принцеска да се оправи бързо! Praynig

Хубав и слънчев ден на всички малки дупаранки!  Hug

# 125
Гвен, страшно ме зарадва!   love001  newsm44 Тайничко се надявах да сме ние и сега като прочетох подскочих от радост! Ето и снимка от сватбата: http://snimka.bg/album.php?album_id=56352&photo=6 , а за Иван , можеш да ползваш която си избереш от ноемврийския ни албум, че са по пресни: http://snimka.bg/album.php?album_id=73976&photo=34

Честити 7 месеца на Съни!  newsm51

# 126
Еиии,мами,благодаря ви много,че сте погледнали снимките!Ние с Елла сега се надухме Whistling,не може с нас да се говори Laughing.Аз все викам на Петър:абе дали щото е моито,толкова ли е хубаво...все едно такова прекрасно ми се струва.Олче,много ти благодаря за снимката!Че то аз докато се наканя...много мило.И аз да си призная наи-безотговорно:и да ми се сърдите,и да не ми се сърдите,аз редовно си свалям снимки на бебоците в една папка на компютъра и си ги гледам.Те са толкова красиви,че не мога да се стърпя!Искам Елла като порастне да и ги показвам.Започнах да и пиша книга за бременността и раждането,която започва така:мама разбрала,че е бременна...Като някои абзаци включват моя "глас" и и обяснявам колко я обичам,какво е направила днес и колко е прекрасна.Еи,тва маиките малко превъртат маи.ПОне аз.Ама като знам как се забравя,а после ще ми е мило да чета.
За проходилките-и аз няма да купувам.То при мен дилема е нямало-холът ни е изключително малък,няма място изобщо.Тя самата къща си е малка.Е,нас са ни държали в проходилки,и захар сме яли,и сме захранени рано и вижте ни-нищо ни няма.Които както си реши,това не е наи-важното в живота.
Аз започвам като Деси-много оригинално.Та:
Петър-еи,много е красотен моя мъж днес.Вие говорите за кафенца,а аз спах до 1 часа Embarassed.Малката има една много светеща и пееща играчка с един милион бутони и ни побърква.Откри я вчера,затова.Но пък мама се наспинка,тати беше доволен.И даже съм толкова нагла,че довечера ще ходя на кино Laughing.Ша му опростя навигационна система-самоподарък за Коледа.Тва мъжете мрънкат,че харчиш/поне моя/пък после отидат и избумкат много пари за някоя джаджа и ти се хванеш за главата.
Креизикити,това за алергията ми звучи много правдоподобно.Имам приятелка,чието дете е алергично към белтък.Звънях и,но мъжът и вдигна.Мисли,че е в Бг са и изписали Прегомин мляко.Но не е сигурен дали това не е англииското,така че ще ти пиша по-късно.Мами,сега се прибирам в Бг/две седмици ура,ура ура!/и познаите кое е любимото ми занимание-с мама на диванчето и филмче от видеотеката.Препоръчаите ми нещо,моля!
Също да уведомя,че съм първа готова за срещи,ако някои има желание.

Гвен,и аз искам да включа моито гардже в медиините изяви,ако можеш,че то много желаящи.Не мога да намаля снимките,затова ако имаш време,погледни нашите сватбени в http://family.webshots.com/album/380119280GdkqRF и избери е една.Ако не,здраве да е,чак пък зор не е.Благодаря ти много за предложението!А на Елла ще ти пратя.
Аз съм пропуснала като не чета,че имало снимки от среща и веднага отивам да видя!

# 127
Здравейте и от мен.
Днес бях една от лудите майки, които си изкараха детето навън в мъглата, но то май други нямаше. Ама увих Гоги с шалче и му облякох якето и хайде на пазар, защото пък днес за наш късмет и кола нямахме, а заспалата му майка не му купила пюре за обяд. Но явно не му беше много зле, защото спа през цялото време на вън, а и освен мъглата времето не беше лошо, даже беше топло. Е, бабетата в квартала ме гледаха ужасено  #Crazy ...
Да ви се оплача - днес на разходката татито ни беше с нас и аз като една видна бърборица говоря, говоря и той ме слуша в захлас и кима. А после се оказа, че нищо не чул от приказките ми - мислел си негови работи. Той, човека, се усъвършенствал да кима на точното място, в точното време и така ме заблуждава. Не зная от кога, но ми стана адски тъпо. Tired Face Е, естествено после /след стабилна тирада как ме пренебрегва/ ме слушаше много внимателно  #Bad Talk ама...
Е, ама все преглеждам снимките от срещата на софийските мами и все повече ви се радвам  smile3501 . А, аз съм все сама и все сама улиците меря. Ама така е, като не слушам майките от квартала, които все всичко разбират за отглеждането на детето. Вместо да си кажем някоя свястна приказка, все акъли ръсят и все аз съм в грешка. Ами, по-добре сама. Но стига съм се оплаквала... Sad
Честита месечинка на Миа на  vaniliaice, Милена на adi101, Килиан Арне на Катя, Александра на Mucunka  и на Асен-Аксандър на Гвендолин.
На пук на мрачното време желая на всички ви весел и щур неделен ден!
Целувки от мен и Гоги!

# 128
Здравейте!Днес при нас също е мъгливо времето.Трябва само вкъщи да си стоим,но това страшно омръзва.Добре,че от време на време мъжът ми  ми позволява да ползвам компа,тъи като той постоянно е на него все нещо прави,че мога и аз да се възползвам от интернета и да се разнообразя малко скучния ден.Малката около мене с паяка бръмчи и така.Иначе по разходки ни минава много готино деня.А и да не забравя,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на празнуващите днес половин годинка.Да са ви живи и здрави и само да ви радват.

# 129
Здравейте!Виждам,че много сте писали,но после ще ви чета.....
Сега ,понеже моето време за компа,ще е чак след 12..пък и пека баница/ и не лошо и да я извадя навреме/,та да пусна следното съобщение:
Във вторник и в сряда ще пътуваме с нашия тати на обиколко из следните градове-Казанлък,Габрово,Велико Търново,Горна Оряховица,Русе,Силистра,Шумен..и  ако мамите от тези градове имат желание да се видим за по едно бързо кафе,да ми пуснат по едно ЛС с  телефон за връзка....

# 130
Здравейте!Виждам,че много сте писали,но после ще ви чета.....
Сега ,понеже моето време за компа,ще е чак след 12..пък и пека баница/ и не лошо и да я извадя навреме/,та да пусна следното съобщение:
Във вторник и в сряда ще пътуваме с нашия тати на обиколко из следните градове-Казанлък,Габрово,Велико Търново,Горна Оряховица,Русе,Силистра,Шумен..и  ако мамите от тези градове имат желание да се видим за по едно бързо кафе,да ми пуснат по едно ЛС с  телефон за връзка....

Ех Люба, ти ще ме скъсаш. А към София нямали да се отбиете.

# 131
  • В сърцето на любимите мъже!
Ех, Bubilina, ти направо ще ме разтопиш... мерси, мерси... Hug

Кабранска, как имате мераци за толкоз пътуване, че чак и до Силистра... малките диваци как ще го приемат това?

Да ви се похваля, че Момчо вече 4 дни яде каша и като всяко бузанче, така охотно си я яде... отваря уста и лапа и изобщо нямаме нужда от лигавник даже, всяка хапка си отива по предназначение. Аз като гледай снимки на бебчета, омазани до ушите с пюре и си мислех: "Леле-е-е, кво ме чака", а то мойто дете си яде лакомо и не дава нищо да става зян...

# 132
Здравейте!

Аз влизам само на бързо да почерпя за нашата половин годинка
.

Честито и на баш наборите! Да са много здрави, весели и щастливи!

До после!

# 133
До преди малко с мъжа ми гледахме , гледахме, но нащо гардже не го открихме. Ако някой го вижда да подсказва на кой ред и колона е:

Честит юбилей на Калиан!  newsm51

# 134
  • София
привет, голямо хоцкане днес, но по същество Simple Smile  Mr. Green за половин годинка черпим следните снимки Simple Smile

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030709.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1030712.jpg

честито и на нашите наборчета!!!   bouquet да са все така здрави и сладки!  Heart Eyes

пс. ани, не е ли над мони на вики твоя хубавец?

Общи условия

Активация на акаунт