Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

 • 3 353
 • 64
 •   1
Отговори
# 15
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 5 530
А моят убостник ме дразни, че напоследък се не прави нищо достойно за описване в темата Triumph

И парите за обновленията са мои, но ако съм пипнела нещо без негово одобрение, нямало да стъпи повече там.
Е ти сменя ли си тапетите заради него? Flushed Направо завиждам за мъж с такива качества дето заслужават да си обърнеш къщата надолу с главата само защото на него така му е кеф. Разказвай повече, че ми е бедно въображението дори да си го изобразя мисловно, трябва да е някакъв супер отвсякъде Thinking

# 16
 • Мнения: 2 765
И как точно всъщност търпиш подобно безумие?
С любов! Grinning

Едностранна обаче. И аз смятам, че не те обича щом такива ултиматуми дава за неща, които не го засягат. Това е огромен червен флаг.

# 17
 • Мнения: 388
но ако съм пипнела нещо без негово одобрение, нямало да стъпи повече там.
Той така или иначе почти не стъпва, така че защо ти пука изобщо?

# 18
 • Мнения: 280
Дразни ме,че когато аз му кажа нещо или трябва  да му го повторя 100 пъти,Ако не му оттърва,но ако го чуе от другаде ми зв да ми го каже той. Все едно аз вече не съм му го повторила за н-ти път. Явно смята ,че хиперболизирам или мн се вживявам ,но точно това понякога ме подлудява -че се прави ,че не ме е разбрал или не ми вярва все едно .

 Мн добре знае ,че дори и да не съм права,ще стане както му казвам. 😠😄

# 19
 • София
 • Мнения: 14 866
Ами да не стъпва. Joy
На такъв даже няма да му отворя вратата.

Иначе е нормално, ако 2ма души ще делят дом, да имат и двамата някакво мнение как да изглежда, стига никой да не се налага прекалено. Аз бих се съобразила в мой имот за важни за другия неща, бих се вслушала, очаквам и в мен да се вслушат, не да ми кажат "ти не барай нищо, щото е мое". Ако една ваза и 2 пердета не мога да сменя, що за партньорство е това.

# 20
 • Мнения: 709
Аз пък да се оплача от ММ, че даже като е болен е като зайчето на Дюрасел. Продължава да подскача наоколо, а аз съм като другите зайчета в рекламата, с изплезен език.
Казвам му да се кротне малко и да полежи, за да му мине, не иска, не можел така.
Днес го изпратих на село да работи там, че да мога на спокойствие да полежа на дивана и да почина малко.
Знам, че повечето се оплаквате от обратното, обикновено и аз се радвам, че имам деен мъж, обаче ми е жал да го гледам как хем му е зле, хем не сяда. А и се изморявам само като го гледам. Blush

# 21
 • Пловдив
 • Мнения: 20 780
И как точно всъщност търпиш подобно безумие?
С любов! Grinning
Много си глупава да търпиш. МНОГО ГЛУПАВА, повтарям. Пази се, това е токсично поведение, голям червен флаг.


За толкова просто нещо те ограничава. Не ми се мисли какво още ти забранява. Не вярвам само на тема обзавеждане да е толклва властен.
Нещо за гредата и сламката? Ти ли беше която не готви, защото на приятелят и му мирише? Ако не си - извинявам се.

"А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?"

# 22
 • Мнения: 560
Не съм аз. Вкъщи готвенето се тачи.

# 23
 • Мнения: 1 397
В предната тема никой не отрази JennyBG, но не беше ли тя, която се оплакваше наскоро, че мъжът ù не искал/забравил да вземе от Лидл цветя за лекарката ù? Върти ми се нещо, че дисктуриахме по темата тогава, ами не знам защо се раздавате във връзки с хора, с които сте толкова различни. Много грозна ситуация, какъв партньор е това. За дамата с шкафчето и тапетите ми е тъжно, дано да е много млада и да се научи да спре да се подлага като изтривалка за капризите на всеки панталон, който се завърти около нея. Отглеждате си търтеи, седите си нещастни, вкопчвате се в децата да си пълните липсите и после давате материал за темата със свекървата. Ужасно нездравословно е, не знам как се живее цял живот така и това да е осъзнат избор. Все трябва глупостите да са до време, пък за сериозните неща да сме си понаучили урока, преди да се хващаме.

По темата да се разпиша - успяхме да мръднем за 2 дни само двамата без децата в чужбина, рестартирах се направо и вече нищо не ме дразни. 😂 Но ние си и казваме, като нещо ни дразни, караме се понякога, но говорим и не замитаме под килима, така че като цяло не си трупаме излишно напрежение.

# 24
 • Мнения: 124
Ние имаме ново 20.
Половинката нещо свикна да си играе с едно кичурче коса - върти го, усуква го, уж го оправя, милва го. Това започна по мое мнение на нервна основа.
Това, което ме дразни обаче е, че като му кажа: "Спри!", ефекта трае една минута, след това ръката му пак е на главата и си играе с кичурчето без значение, че сме някъде навън, с приятели и тн.
Устата ми ще пресъхне да повтарям като изтърбушена латерна "Спри!", "Спри!" през една минута.
Като бях малка и проявявах някакви такива признаци на нервничене, майка ми като ми се скараше или ми направеше забележка ми отнемаше повече време преди пак да започна да нервнича, а не по максимум 1 минута.
П.С: В момента го чувам как си играе с това кичурче отново.

# 25
 • Мнения: 709
Ако го убедиш за известно време да е с по-къса коса, може да помогне.
Няма да има какво да дърпа.

# 26
 • Мнения: 3 291
Елементарно, да се подстриже.
Аз, примерно, си режа ноктите изцяло, защото иначе се чопля. Ама трябва той да го поиска. Все пак не върви насила да го караш Joy убеди го, че изглежда много грозно от страни. На мен това ми помогна и спрях.

# 27
 • Мнения: 560
Като се караш това не го прави по-малко нервен. Не го прави нарочно. Явно е стресиран просто.
Като малка си гризях ноктите. Майка ми ме побъркваше. То не бяха наказания, проверки всеки ден, скандали, даже беше казала на учителката ми да ме следи... Нищо не помогна. Като ме остави на мира и се преместих да уча в друг град и спрях.

# 28
 • Мнения: 11 791
Ако партньорът ми си позволи да ми постави ултиматум в стил "ако не/направиш еди какво си, аз ще си тръгна", първо ще си задам въпроса къде сгреших и после ще му покажа вратата. А аз съм много търпелив човек и съм готова на много компромиси, напасване, нагаждане и разбиране. Но! Има няколко основополагащи неща, които не допускам да бъдат накърнени и едно от тях е уважението и зачитането ми като личност.

andonova, а защо не го оставиш да си го върти? Grinning Теб те дразни, него го успокоява Grinning

# 29
 • Мнения: 124
Ако партньорът ми си позволи да ми постави ултиматум в стил "ако не/направиш еди какво си, аз ще си тръгна", първо ще си задам въпроса къде сгреших и после ще му покажа вратата. А аз съм много търпелив човек и съм готова на много компромиси, напасване, нагаждане и разбиране. Но! Има няколко основополагащи неща, които не допускам да бъдат накърнени и едно от тях е уважението и зачитането ми като личност.

andonova, а защо не го оставиш да си го върти? Grinning Теб те дразни, него го успокоява Grinning
Защото това все едно се е превърнало в част от ежедневието - пред хора, без хора, докато работи, цъка си на телефона, непрестанно е.
А вече и скалпа си разранява.

Лютиче 2.0 - Далеч не му се карам, изобщо не го правя с тон, в който някой да се усъмни и за миг, че се карам.

Общи условия

Активация на акаунт