Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 258
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Имах една такава рокля и още си я пазя, от сантимент. Бях с нея, когато ММ ме "забърса" в една дискотека преди 21 години, юни месец Joy От флирт за една вечер си стана вече почти половин живот заедно. Моята е в свежи летни цветове.

Полите, които коментирате, съвсем не са само за съвършени създания. На снимките, показани от Савова, тъмнокожите дами са с глезени два пъти колкото моите (оценявам си ги като некрасиви), и пак изглеждат добре. Нужна е само талия според мен. Е, и да не прерязват прасеца на неподходящо място. Ръстът не е толкова важен в случая.
В момента в магазините на ESPRIT  има много приятен модел такава кройка в 2 цвята - синьо с бяло и коралово-розово. Не съм ги пробвала, защото имам няколко подобни - 2 малко над глезена и една до средата на прасеца. И аз съм ниска, но се харесвам с тях. Правят талията да изглежда още по-малка. С по-широк колан стоят по-красиво.
В Reserved също има поне няколко цвята такива поли.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 20:42 от Light Beam

# 466
Агент, половин брои ли се? Kissing Heart
С тази снимка се включих преди две години в темата. Flushed
....
Но рокля не мисля че бих сложила. Рязко одъртях за съжаление. Ментално 🙄

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 11:56 от MagniМ

# 467
  • Mediterraneo
Слийп дрес никога не съм имала. Сега пък да сложа, абсурд. Даже и за нощница не ползвам подобни хлъзгави и спарващи неща.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 10:29 от Тарталета

# 468
  • някъде под слънцето...
Харесвам и нося  слийп.

Могат да се направят мнoго пoходящи непровокативни визии .
Примерно  огромни пуловери, дълги жилетки  , подходяши обувки...
Спарващи нямам.Вероятно защото  избирам такива  от естествени материи.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 15:05 от sl

# 469
Малко инфо за "комбинезона":
https://en.wikipedia.org/wiki/Slip_dress

Слип, не слийп (sleep), дами.

# 470
Joy Joy Joy... е, аз slip нощничките ги ползвам за sleep.
Не спарват ни най-малко. Имам няколко над коляното, които ползвам за нощници и като подплата за рокля. От сатенран памук са и са ми доста удобни всъщност.

# 471
На мен много ми харесват слип роклите, но заради корема и д-то 🍑 не бих посмяла да сложа сега. Като тръгна на фитнес, тогава. 🏋️

# 472
  • Sofia
Не съм носила slip dress, на мен стои като нощница и неприлично на бюста. Grinning

Това северно сияние от коприна бих облякла с радост, но 300 лв не ми се дават.

Този уикенд избухнах с 5 рокли и 2 чифта ботуши. Blush

# 473
Хахаха, Карен, да са ти честити - ти ми напомни за ситуацията, когато влязох в Софийски мол през Август с идея за рокля и излязох с 3 палта и рокля.

Толкова не обичам физически да пазарувам дрехи, че като се озова в такава ситуация гледам да максимизирам КПД-то.

2 от роклите, които забърсах в Италия миналото лято са от сатениран памук, но силуетът е А...няма по-прохладно нещо в горещините от тях, мисля че ви ги показвах...

Скрит текст:
...

PS Винаги съм попадала в категорията "няма бюст - няма проблем", но напоследък съм се наляла до В+/С- чашка и това хич не ме радва! И не знам откъде ми дойде тази беда до главата, не съм по-дебела от стандартното си предлятно състояние.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 00:07 от Agent Provocateur

# 474
  • София
Много е досадно с бюст! Аз вече съм Д, чудя се къде да го слагам, всичко ми стои различно, т.е. трябва да преосмисля целия си стил.
Пазарувам като луда... последните 2 седмици.

# 475
Е, само моят ли изчезна? От С стана В напоследък. Мислех, че е от възрастта, защото на кг не варирам много...
Сега някои от роклите ми стоят странно в деколтето. Чак си взех сутиен с подплънки, но не ми е много удобно с него.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 16:38 от Light Beam

# 476
  • In transit
Моят се увеличи малко в бюста и малко под бюста... което от една страна добре, но от друга трябва да купувам нови сутиени. Не съм напълняла, но ми се опъват сутиените и приличам на наденица, като ги закопчея.  Grinning

# 477
  • София
Аз съм ДД от години, но беше стегнат. Ако имам едни 15 хиляди ще го оправя.

# 478
  • Sofia
Аз вече не се оплаквам от размера,  защото ме подозират, че се хваля. Stuck Out Tongue Winking Eye
Само сестри по съдба могат да разберат.

# 479
Е, само моят ли изчезна? От С стана В напоследък. Мислех, че е от възрастта, защото на кг не варирам много...
Сега някои от роклите ми стоят странно в деколтето. Чак си взех сутиен с подплънки, но не ми е много удобно с него.

Тц, и моят. Всъщност не знам, то като отслабнах, всичко взе да ми хлопа, но конкретно чашката не знам дали се е променила. Но аз не страдам изобщо, много ми е добре така.

Общи условия

Активация на акаунт