Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 239
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пинк, благодаря ти! Hug

Искам да те видя с бялата рокличка и козирката! Страхотни са! Heart Eyes

# 496
  • Варна
Здравейте, дами!
Много сте хубави - браво, а за бюстовете - каквито такива, важното е да не са увиснали гърдите. Винаги съм била с малък бюст и без самочувствие, но не съм си купувала сутиени с много големи подплънки или разни глупости за пълнеж от сорта на силиконови възглавнички - даже не дная как се казват. Имам корермче и дупе и не се харесвам почти в нищо. Не съм висока - 162см. 60 кг. Не мога да нося високи токове, поради няколко проблема: плоскостъпие, коксартроза и гонартроза. Налазиха ме тези гадории преди време и понякога, когато ме боли крака се чувствам като баба, а още нямам 48г. Вече по-малко ми пука как изглеждам и гледам да се чувствам комфортно в дрехите и тялото си и ми се получава - нося спортно-елегантни неща. Лятото най-добре ми е с тениска и къс панталон - не тесен, а като пола-панталон или с тениска и пола. Нямам дълги рокли или поли, защото не съм висока и вече не ходя с токчета. Като момиче бях слаба 45-46 кг. Поддържах това тегло, без диети от осми клас до забременяването ми на 25г. Имах една дълга права черна пола с цепка отзад - много се харесвах с нея на висок ток с една блузка. Хващах окото.
Нито след първата, нито след втората бременност бюста ми се промени - остана си 75В или 80В. Килограмите след второто раждане бяха ми 51кг, но малко по малко за 15 години стигнах 60, та и до 62 съм била.

# 497
Снощи си поръчах това
Скрит текст:
и
Определено този стил ми стои добре, нищо че са ми масивни глезените, те по-тънки няма да станат, та поне нагоре да стои Wink

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 11:57 от peneva_a

# 498
peneva_a, много хубави рокли! От доста време търся като първата, откъде е?

# 499
Много хубави роклета!
Аз на работа само с панталон/дънки мога. Няма как да ходя по заводите иначе. А толкова обичам рокли !!!
Пинк, супер е роклето бяло! И аз така се “сликам” по огледалата в тоалетните понякога Wink. Как иначе да имам снимка …
Копче много хубав гащеризон.
Аз не нося гащеризони, защото съм пикла от класа. Имала съм и ми е кошмар да си помисля как ще отида до тоалетна…
И аз съм стсндсртния С 70-75-80 в годните. И никога не нося рокли с тънки презрамки. Понякога  завиждам лятото на тези, които могат без сутиен, не се стягат и потят…
Но пък имаче си е хубаво.

# 500
  • София

Преди време бях решила, че искам да нося с подобна талия, но и закриваща обувките
прецених, че вероятно ще се самоубия без да искам още преди да съм излязла от входа и се отказах

Скрит текст:
Сетих се, че имах преди такава пола. Това е било юли месец 2015г на Златните Smiley

MarietaYo, аз роклята в розово показах от вчера. Wink

# 501
# 502
Ами да, сори. Все пак съм мислела и за двете ви, от едната името - От другата роклята:)

# 503
Много харесвам комбинацията от виолетово и зелено! Като виден любител на цветовете, когато съм в подобна гама  допълвам с оранжеви сандали или чанта Simple Smile.

# 504
А аз като любител на черно, шампанско и бежово в цялата гама, не че ми отиват, бих сложила тъмносиня чанта или обувки на тази зелено лилава  рокля

# 505
  • София
Имам класическа, черна слип дрес, не съм я обличала. Миналата година бях с 2кг над допустимото, за да изглежда добре. Зимата ги свалих, седеше жестоко, сега съм пак с тия 2кг отгоре и пак не седи. Явно не й е писано. Нямам намерение да я нося без сутиен, така или иначе. 80C.

# 506
peneva_a, много хубави рокли! От доста време търся като първата, откъде е?
Explosi

# 507
  • В полите на Пирин планина
Аз си поръчах една рокля... :

На мен сигурно ще ми е до глезените. Simple Smile Поне отзад.
И оранжеви сандали, които чакам утре да дойдат:

https://stemanelli.com/oranzhevi-velureni-damski-sandali-eliza-s-shirok-tok

# 508
  • София
Много е хубава роклята. Дано и в действителност да е такава.

# 509
  • В полите на Пирин планина
Много е хубава роклята. Дано и в действителност да е такава.

Ако не е... ще я върна. Simple Smile
А може и да не ми стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт