Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 235
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Обожавам светлосиньото. Ето ме днес как съм облечена:

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 13:52 от ysap

# 511
Бях обещала няколко снимки. Нещо, обаче не ми се получава.

Пенева, ще качиш ли реални снимки на роклите като дойдат? Загледала съм ги отдавна.

# 512
Не харесвам големи надписи на зрели жени.

# 513
...Пенева, ще качиш ли реални снимки на роклите като дойдат? Загледала съм ги отдавна.
Ще се пробвам Simple Smile Но ако на мен не ми стоят добре, то не значи, че на прилична фигура с не така масивни крака, няма да стои по-близо до снимките на сайта Simple Smile
Днес съм така
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 16:26 от peneva_a

# 514
  • Варна
Не харесвам големи надписи на зрели жени.
Аз харесвам изчистени дрехи, но тази блуза ме грабна с цвета си, а и като бяхме на гости при свекървата беше топло един априлски ден и си купих тази тениска в последните минути от работното време на един магазин. Изпрах я и я облякох като изсъхна. Сега си я нося с кеф.

# 515
Става за вкъщи, или на вилата.

# 516
Аз не се харесвам с рокли/поли с рвзлика в дължините

# 517
  • Варна
Става за вкъщи, или на вилата.
Това е твое мнение - аз си ходя с нея и на работа, и на разходки. Важното е дрехите да ни носят добро настроение, а на мен тази си ми харесва и то много.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 10:05 от ysap

# 518
Случайно имам слип дрес Simple Smile светъл сатен на сини и червени цветя. Малко прилича на нощница Joy, но със син пуловер и бели или сини кецове се одобрявам и се чувствам много комфортно.

# 519
  • София
Аз оня ден си купих черна тениска с огромен надпис Baby.
Обаче дъщеря ми си я хареса...
А Мики Маус?

# 520
За морето и плажа - може би.
Но всеки си има стил ! Това е по-важно

# 521
Или пък за спане.

# 522
Rockstar, това не е ли пижама на Резървд?

# 523
  • София
Савова 🤣. Фен съм ти.
В интерес на истината Рок ми харесва в нощницата.
Аз си купих една "пижама" от Зара още не мога да се престава да изляза на вън с нея.

# 524
Накара ме да я огледам отново Simple Smile. Чудех се кое ми боде очите и май е дължината на дръжката на чантата, а не толкова "роклята". Дръжката е къса, а чантата е малко обемиста и не седи точно на мястото си, или поне на мен не
ми допада когато е толкова къса дръжката.
Ако аз трябва да облека роклята,  постоянно ще си мисля, че съм излязла по нощница, но ако Рок не мисли така то тогава е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт