Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 247
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Dez, високопарните фрази в първата част на коментара ти не кореспондират с възклицанието в последното изречение Simple Smile
Лошо няма, всеки има право да се облича и изразява, както му харесва.

Напротив. Наричам нещата с истинските им имена. Точно стринките по седянките от Чудомир си представих, плюещи по "докторката с капелата" (забравих името на разказа). Махленската стринка си е класически литературен образ, самовъзвеличала се в собствената си главица и арбитър за всички неща. То си е състояние на ума.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Lioness, много ти отива кайсиев цвят!

# 586
Съвсем друго исках да кажа, но както и да е.
Не съм от тях, как'Сийке Simple Smile

# 587
  • пустинята Гоби
Като бях бременна си купих тениска с Мис Пиги. Добре ми се връзваше. А сега ей тази тениска имам в гардероба си, заради баща си я купих, че е фен - Beatles

# 588
Мноооого е готина Бийтълс тениската!
Аз с щампи и надписи съм окей, стига да не е Дисни или пък прекалено шарени. Но бяла тениска с централно поставена щампа с интересен дизайн бих носила.

# 589
Каня се още от дискусията за бюста да се разпиша и все не смогвам...Grinning....моя си седи 80В, ама го броя за по-скоро намаляващ...някак си все по-лошо ми седят сутиените....чийто избор все по-труден става....

Много неща видях ...най-вече рокли,които през последните години обожавам...На cristina1980 много ми допадна цветовата комбинация, а съм сигурна,  че и кройката е интересна...Simple Smile

Днес изгледах първото видео, което Елена Галант е качила от началото на войната ( мисля че в Португалия се беше установила)....въпреки че е далеко, лицето й издава какво преживява....Sad

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 18:26 от kativita

# 590
kativita, освен всичко останало, винаги си и с много хубави и удачно подбрани чанти. Heart

# 591
  • Варна
Дами, харесаха ми вашите тоалети, много сте шик и с тениски: Mini Rose, Lioness, и с рокли Kativita и Lady Brinne! Ако пропуснах някоя извинете ме - по спомени ги написах.

# 592
Съгласна за чантите на Кати!

Хайде да ви помоля за помощ тогава.... купих си чанта, не, не точно - купих си 3 с идеята , че ще си оставя само една или макс. 2. Та пристигна първата и е в актуалното за сезона зелено и от вчера я гледам и давам заето, защото никога не съм носила този цвят. Единственото, което измислих е бели дънки, тъмносиня риза/топ и тази чанта... вие сте! Какво ви идва наум като я погледнете като комбинации? Варианти като връщай я минутата също са приемливи Grinning

Скрит текст:
И струва ли си да я пазя при положение, че имам ето такава:

# 593
Скритата е по интересна, но зелената като цвят е много хубава.
Аз обичам контрасти и бих я комбинирала смело с лимоново, бяло, кайсиево, розово, нюанси лилаво, даже фуксия и кафяво. А защо не и със сини дънки. Общо взето за лятото е супер

# 594
Агент, това са две коренно различни чанти!!! Grinning
Иначе и двете ги виждам м много комбинации, но консервата в мен би ги носила основно в монохромни такива. Ама наиситна всякакви- с екрю, с бежово, с пастелно или бледо розово/ лилаво/ жълто. С макси поли с принтове, в които тези цветове присъствят и с едноцветен топ...

# 595
На мен петролената ми харесва повече, моделите им наистина са много сходни. А това актуално зелено ми е много любимо, върви ми с лилаво, жълто, оранжево, корал, цикламено, но някак самата чанта не ми е уау...А още повече като я сравня с петролената. Но пък цвета е уау...другите, които чакаш какви цветове са?

# 596
И аз ще чета препоръките, защото аз пролетта си купих тази и още не съм я слагала! Катарамата е жълта, защото нося повече златни бижута, не сребърни!

# 597
Агент, твоята /по-старата/ е по-хубава. Даже много ми харесва. Но аз съм си консерва, актуалното зелено не е моето.

# 598
Актуалното зелено е много мой цвят за аксесоари и за любимия ми плейстейшън. Simple Smile
Агент, само моделът на новата чанта не ми допада, но цветът търпи много комбинации, от изчистени до пълна шарения.

# 599
Струва си, Агент. Актуалното ливадно зелено е тонизиращо, весело, витаминозно и го виждам единствено като акцент, тоест чанта. С тъмно синьо е супер, но с бели дънки ми се струва голям контраст. Все пак ако решиш пусни снимка.

Общи условия

Активация на акаунт