Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 254
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
McKity, сериозно ли? Знаеш ли колко пъти ги пропускам тия поли като зареждам стока, мислейки си, че са само за жени с фини кръстчета и красиви глезени. Нищо не казвам за твоите, а за масов избор. Все си мисля, че ще ми мърморят, че са за слаби.

# 436
Къде ти е магазина? 😁 Зареди ми една, моля те!

Да, права си, за тънък кръст и фини глезени са. Обаче има кройка и кройка. Тази с този широк колан ми се струва страхотна. А и десенът прави 80% от общото впечатление.
Аз като бях дебела, бягах като дявол от тамян от полите Солей със средна дължина, особено ако коланът беше на ластик. Сега като посвалих, започнах да си мечтая за средната дължина. Все още обожавам Солей на жена с хубава фигура и все още не бих се престрашила за себе си, но на тази датска дизайнерка са просто.... 😍

# 437
Десена на полите ми се струва, че е африканския десен Анкара, както и този вид поли са много традиционни за този вид десен.

# 438
Това не са ли поли за сравнително високи жени, освен тънката талийка?
В 80-те години лятото само такива носех, 1.60 съм, комфортно ми беше, но се чувствах забита в земята.

# 439
Стават за всякакви жени. Много место виждам африканки да носят такива поли/ рокли на разни събития и седят много елегантно независимо колко си висока или дебела Simple Smile, или поне те успяват да изглеждат добре в тях.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 16:35 от G.Savova

# 440
Вероятно токче тънко искат

# 441
130 евро ли са? Бива си ги романите, жителите на Рим, имам предвид. Не мога да ти донеса пола за тези пари, съжалявам. Моите дрехи са за провинциални клиенти. Обаче ще снимам, ако донеса, за да видим как са.

# 442
Мога да то донеса парче плат да си в ушиеш Simple Smile.

# 443
Къде видяхте цената?
Савова, донеси, ако намериш такъв интересен десен. Ще пробвам да намеря шивач, който да уцели моята кройка.

# 444
Ами коментират отдолу под едни други, същата кройка , но друг десен. Че и 85 евро шипинга. Наистина ще отскочиш по лесно, за да си я купиш. Но не се зарових да видя описание на материала, защото ми е важно.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 12:58 от De Si

# 445
  • София
Аз имам пола с такава кройка от около 10 г. Вчера я облякох, обаче поради килограмите в талията не ми стои добре вече.

# 446
На много малко жени в Бг би стояла добре такава пола, не само на теб, Роки. То, ако не е талията, коремче ще има отдолу и пак няма да стои много добре. Абе, не е като да нямам лош търговски опит. От момичета, които пишат тук, само на Ангелчето бих продала с чиста съвест и да не се срамувам после, че е от мен. Вероятно изпускам някого, но не са много. Аа, и на Пинк. И на Грейс Кели 😀

# 447
Аз имам рокля с такава кройка. Но ми е мааалко малка вече. Мисля, че Манго беше ще я снимам. От талията нагоре е по тялото, с копчета отпред, изрязани рамена и якичка. Стои супер

# 448
На много малко жени в Бг би стояла добре такава пола, не само на теб, Роки. То, ако не е талията, коремче ще има отдолу и пак няма да стои много добре. Абе, не е като да нямам лош търговски опит. От момичета, които пишат тук, само на Ангелчето бих продала с чиста съвест и да не се срамувам после, че е от мен. Вероятно изпускам някого, но не са много. Аа, и на Пинк. И на Грейс Кели 😀
Не е необходимо да си с идеални размери за такава пола.
Да не мислиш че тези всичките са сьразмерите на Ангелски криле? Не мисля, че изглеждат ужасно.
Според мен единственото, което изисква такава пола е хубави от коляното надолу крака.

# 449
  • София
Тъй де. Едни стягащи гащи и сме топ!

Общи условия

Активация на акаунт