Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 233
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Чантата ми е много удобна и нарочно съм я нагласила така. Рокля/нощницата също е много моя и ще си я нося. Нагоре прикрива, надолу показвам краче. По принцип харесвам пижамен стил за свободното време.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 08:12 от Rockstar

# 526
  • Варна
Rockstar, много свежа дрешка!
Добре ти стои и те подмладява - честито! Ако госпожицата ти я вземе си купи друга.

# 527
  • София
Добре ти е с ножницата.
Аз съм се замислила за овърсайз рокля. И без друго само в такова ще се пъхна.

# 528
Аз се потрисам от Дисни десени, но това си е мой проблем. Дори на малките си племеннички не купувам Дисни дрехи. Зловещи са ми. Обаче който си ги харесва, и на 50 да е, нека си ги носи.

# 529
  • София
На госпожицата купих черна с мече рокля-тениска. Може пък аз да я пробвам някой път. 😁
Аз също не харесвам Мики Маус, но този беше толкова идиотски, че ме грабна.

# 530
В момента съм с подобна тениска, но с ефект състарен принт Laughing

# 531
  • In transit
Rockstar, чудна е и добре ти седи! Кажи моля те откъде е? Много обичам Мики Маус и имам голяма колекция от тениски и нощници. Другата ми слабост е Снупи. Grinning

# 532
С риск да разбуня духовете, в Бг освен тениски с "идиотски" принтове и големи надписи друго няма и като че ли модата е насочена само към млади жени и момичета и нищо за тези, които са над 45.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:00 от G.Savova

# 533
Не съм съгласна с това обобщение. Има си всичко.

# 534
  • Варна
И в България, и по света има всякакви дрехи и може да се види как една и съща дреха си я носят хора на различна възраст. Всичко зависи и от настроението и възрастта на душата. В Европа много възрастни хора съм виждала с розово, жълто, цикламено…., даже и хора над 90г. В началото ми се струваше странно, но после започна да ми харесва и им се кефя на хората, че не се сбабичосват. Не искат да са скучни и умеят да живеят и да се веселят.

# 535
Не става въпрос за цветове, а за щампи и надписи. Трудно ще видиш жена над 45 с щампа на мики Маус или пък огромни надписи, освен ако не е някоя чав.

# 536
  • In transit
Не става въпрос за цветове, а за щампи и надписи. Трудно ще видиш жена над 45 с щампа на мики Маус или пък огромни надписи, освен ако не е някоя чав.
Не съм съгласна...доста жени над 45 съм виждала с такива щампи извън България. В Швейцария преди две години бях потресена как всички ходеха с долници на анцуг и запасани овърсайз пуловери в тях. Ама мода...така се харесват хората. Ако жените се поддържат, не виждам проблем в какво са облечени.

# 537
Савова, всеки носи това което му харесва, а това, че  не възприемаш големи надписи и щампи с анимационни герои е твое лично виждане.Бъди по-толерантна и не казвай  на хората, къде да носят и за къде стават дрехите, които са си купили с желание ! Слагаш рамки, а това на много от нас, не се нрави ! И да, в България има дрехи за всички възрасти.

# 538
За цветовете съм съгласна, че не трябва да се носят до някоя възраст, после не... Някои едри принтове са забавни и стават и ей така, за закачка... Но просто надпис с едри букви, никак не ми се връзва със стил над 35 дори... Децата ми имат сутчъри с надпис NASA, голям, акцентен, готин. Мерих и трите вида, ами изглеждам си точно както си и беше - грабнала съм нещо от гардероба на 25-35 години по-млади от мен!

# 539
G.Savova, би ми било любопитно да видим и твоя стил ,след като си позволяш тази категорична безкомпромисност  спрямо останалите.

Общи условия

Активация на акаунт