Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 243
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • пустинята Гоби
По принцип и аз мисля, че след определена възраст надписите и щампите е добре да се избягват, но въпросната рокля седи супер на Роки. Да, аз не бих я сложила също, но на нея изглежда много свежно и в никакъв случай инфантилно или неподподящо. Така, че не виждам какво се обсъжда вече 3 листа. Естествено, че има всякакви дрехи, не сме 90-те. То и тогава имаше семпли тениски без надписи и щампи, ама да кажем, че Савова ги е проспала.

# 541
  • Варна
Все пак изборът на дрехи се основава най-вече от предлагането, а не може да се поръчват по вкуса на всеки -има и изключения при тениските по поръчка по снимка или шаблон.Гледат се много неща: размер, цвят, кройка и т.н.
Аз избирам дрехи по мой вкус, който не се е променил драстично. Обикновено дрехите ми са едноцветни : черно, бяло, светлосиньо, но все по-рядко се подават само едноцветни.
В гардероба ми липсват дрехи от няколко цвята: аз не клоня към такива, но на други хора ги възприемам и понякога ми харесват. Нямам нищо в кафяво, зелено, жълто, лилаво, сиво. Подариха ми колежки една жълта ризка с къс ръкав от памук. Облякох я след пране на следващия ден, за да ги зарадвам и после съм я обличала само като пижама два пъти.
Много малко дрехи в червено и розово имам. Може би над 70% от дрехите ми са в синята гама. Може от страни да съм странна, но такива дрехи харесвам и така се възприемам.
Поне шест години се налагаше да ходя с костюми на работа за представителен вид, и се наситих, макар, че не беше униформа.
Имам и сега по-официални дрехи, но ми харесва спортно-елегантния стил. Бунтарка съм по душа и на синята тениска от вчера надписа ме грабна: Break rules. Не плащам данък Обществено мнение и изобщо не ми пука кой ме харесва и кой не с моите дрехи. Аз съм се облякла така за себе си, а не за другите.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 10:00 от ysap

# 542
G.Savova, би ми било любопитно да видим и твоя стил ,след като си позволяш тази категорична безкомпромисност  спрямо останалите.
Безупречно скучен Simple Smile, никакви щампи на анимационни герои или големи надписи.
Имам една подарък с огромен надпис Гучи. Смятам да си я облека за следващия полет, за да се впиша в обстановката Simple Smile.

# 543
Аз лично никога не съм носила дрехи с анимационни герои. Не е до възраст, до стил е. Щампи с марка също не харесвам. Но нямам проблем да нося тениска с рок група или Харлей Дейвидсън примерно.

# 544
Факт е, че сме различни. Често, когато категорично заявим, че нещо няма да носим никога, в последствие променяме мнението си. Аз например отрекох дрехите с изрязвания на бърза ръка, след което си спомних, че вече дори имам подобна рокля и съм си я носила с удоволствие Simple Smile. Плажна е в интерес на истината и е изрязана само на гърба Simple Smile.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 17:56 от pep_si

# 545
G.Savova, би ми било любопитно да видим и твоя стил ,след като си позволяш тази категорична безкомпромисност  спрямо останалите.
Безупречно скучен Simple Smile, никакви щампи на анимационни герои или големи надписи.

Не ми е достатъчно Wink .  Ще чакам да се покажеш като останалите, които имат смелост.

# 546
Забелязала съм, че анти-фолк сцената носи Дисни, като антипод на простащината увенчана с гротескната статуя на Астарта бодната на пъпа на София.
Изберете ме за кмет, и ще махна тази скверност, и сложа бан на чалгата.

# 547
  • Варна
Pep_si, много ми харесваш! Като русалка си!

# 548
Можеше да се сетя да разкарам джапанките от кадъра, но кой да ти мисли за композиционни решения Simple Smile. Да живее Фотошоп, винаги можеш да поправиш грешките Simple Smile...

# 549
G.Savova, би ми било любопитно да видим и твоя стил ,след като си позволяш тази категорична безкомпромисност  спрямо останалите.

Не ми е достатъчно Wink .  Ще чакам да се покажеш като останалите, които имат смелост.
Ей сега за те е ще спретна едно модно ревю. Показвала съм се достатъчно пъти, да не си спала.

Пепси изглеждаш чудесно с роклята!

# 550
Аз лично никога не съм носила дрехи с анимационни герои. Не е до възраст, до стил е. Щампи с марка също не харесвам. Но нямам проблем да нося тениска с рок група или Харлей Дейвидсън примерно.
И аз, и аз! Особено с логото на AC/DC. Просто съм ненормален фен. И чашата ми за кафе е с техен принт.
А тази година няма тениска на адидас, да не е с огромен надпис. Поне при мен. И не ми харесва, но ММ си ги носи с кеф.

# 551
  • Варна
Аз дрехи с анимационни герои не съм имала, нито с разни животни и човечета, но имам с надписи тениски puma, adidas, nike.
Свекървата ми беше подарила преди десетина години лятна памучна пижама с мишка и си спях с нея. Мъжът ми ме нарича Коте и двамата много се смяхме на мишлето.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:04 от ysap

# 552
Е, прости ми този пропуск. Ти като незаспала, не би трябвало да те затрудни да спретнеш едно показно. Аз ще си отварям очите оттук нататък, обещавам!
Извинявам се на всички останали за фарса. Blue Heart

# 553
Отваряй ги на 4 Simple Smile. Безупречна съм.

# 554
Характерът е всичко. Но продължавайте да си вярвате, че можеш да го скриеш преекспонирайки чуждите предполагаеми несъвършенства. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт