Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 222
  • 782
  •   2
Отговори
# 555
Rockstar, чудна е и добре ти седи! Кажи моля те откъде е? Много обичам Мики Маус и имам голяма колекция от тениски и нощници. Другата ми слабост е Снупи. Grinning
Не съм Рокстар, но да отговоря. От Резървд е, имат цяла серия пижами с Мики Маус.
Имат и такива рокли-тениски, но са едноцветни. Взех си черна, но толкова къса бих носила само на плажа.

# 556
  • В полите на Пирин планина
Аз пък днес съм с рокля, която ми е отвъд скучния (по принцип) стил. Simple Smile Ярко оранжева е. Може да се щракна после, но е памучна и вече се понамачка.

# 557
  • София
По принцип харесвам малко по-провокативни неща. Хем покрито, хем да хваща окото. В неделя нощницата, вчера розово сако, днес ярко зелена обемна риза и т.н.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 11:29 от Rockstar

# 558
  • пустинята Гоби
И аз не обичам съвсем едноцветни тениски, въпреки че имам и такива. Днес съм с тази:

Скрит текст:

# 559
Не знам дали позволява, но за мой срам преди два дни не само ми отвисна ченето, ами и сръчках мъжа ми с "Виж!!!" Smiling Imp
Жена около 30+ облечена в бледосиня шестдесетарска рокля "камбанка" (А силует) с бяла якичка, бели сандали и малка "бабешка" чантичка, тъмна коса на черта... Какво като не беше с безкрайни и слаби крака, жена с нормален среден ръск, но беше красива... и походката даже издаваше, че го осъзнава. Завидях искрено Smirk

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:38 от peneva_a

# 560
Не си падам по жени, но като видя хубава жена, нищо не ми пречи да се обърна.

# 561
Че аз редовно се зазяпвам. Много често се случва някоя дама да ми направи силно впечатление с нещо - я с облекло, я с детайл, с прическа... Аз никога с нищо не блесвам, имам стандартен, скучноват вид, и по-смелите много ме впечатляват.

# 562
Това, че не се обличаш задължително по-екстравагантно, не означава, че с нищо не блестиш. Има прекрасни изчистени визии.

# 563
По принцип си права, Карма. Но аз конкретно... Както и да е. Тук редовно се впечатлявам от доста дами 🤩

# 564
G.Savova много пъти ви е казвала истината и то по мек начин, а принципно истината боли.

Не е вярно. Първо, защото няма такова нещо като "истина", а субективно мнение.
Второ, защото винаги е преекспониран малък детайл, който в същност е без значение за личното щастие на индивида.

Коя "истина" боли? Какви са тези махленски глупости?

# 565
  • София
"Не се излиза с пижами на улицата" 🤣
Хапсолютна модна истина!
Или "когато нещо е в сектора за пижами, то това непременно е пижама" 😁
Между другото, имам една черна сатенена, така и не се осмелих да я разходя.

# 566
  • някъде под слънцето...
Имам много  копринени нощници с различни дължини    в стил "вестидо лансеро" , купени от  специализирани  магазини за бельо. Счетани по  подходящ  начин са  иделни   за ежедневни(и не само) визии.

# 567
Роки, разходи я. В тренда ще си, особено ако няма дантелки по нея, а е дюс. И ако е под коляното. Я дай да я видим. 🤪

# 568
По принцип си права, Карма. Но аз конкретно... Както и да е. Тук редовно се впечатлявам от доста дами 🤩

Ама защо подхождаш с толкова ниско самочувствие? Недей така! То няма и как да блесне човек ако излезе с мисълта - Аз съм толкова обикновена, на нищо не приличам, и с нищо не се отличавам от стадото.

Аз по принцип харесвам по-изчистени визии, не се чувствам комфортно с шарени дрехи (мисля си, че изглеждам като папагал), но въпреки това многократно съм получава комплименти въпреки липсата на екстравагантно облекло. Но не е това най-важното, а че аз се харесвам.

# 569
Dez, високопарните фрази в първата част на коментара ти не кореспондират с възклицанието в последното изречение Simple Smile
Лошо няма, всеки има право да се облича и изразява, както му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт