Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 20)

• 69 246
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
G.Savova много пъти ви е казвала истината .........., а принципно истината боли.
Именно, иначе нямаше така яростно да се защитава.

Това е последната тениска, която купих. Иначе излезе, че само с картинки и надписи ходим.

# 571
Хайде да се върнем към темата ,дами .Днес съм така.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:18 от Lioness77

# 572
Голяма дискусия се завихри, моето кредо в това отношение е: Ако не ми пречи, значи няма проблем.. Както се казва по чужбинско може да видиш жена на 80 със сатенена рокля и красиво колие в супермаркета и на никой не му е прави впечатление. По същия начин и хора по облекло близко до нощница съм виждала и това не е нещо особено. Важното е според мен да се чувстваш в своите дрехи добре и след като не пречиш на другите, няма проблем.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 15:04 от Терзи - Лудетината

# 573
Аз също предпочитам да гледам дрехи и пейзажи от Ню Йорк, вместо да слушам поучение кое как трябва да бъде. Жени на 40+ сме, айде вече да няма нужда да ни се казва как да се държим и обличаме в обществото. Това е по-подходящо за 4 годишните.

# 574
  • София
Никога не съм имала тениска с анимационен герой. Дори като дете. Много ми е инфантилно. За сметка на това, имам поне 5-6 тениски с рок групи и си ги нося с кеф навсякъде, не само по концерти.
Скрит текст:
Савова принципно чат-пат казва нещо, което всички виждаме, но премълчаваме. В останалото време най-безцеремонно хапе и се заяжда, колкото да кълве и да е център на внимание. Няма лошо, щом я кара да се чувства добре.
Нямам снимки, малката пак е болна, тия дни даже и до фитнеса няма да стигам.

# 575
Защо все някой ще намери нещо, с което да се заяде? Ние сме зрели жени, не мисля, че някоя от нас търси одобрение във форума. Не мисля, че трябва да се изказва мнение, което не е поискано, особено пък негативно. Ако видите жена на улицата, в която нещо не ви харесва, ще я спрете да й кажете ли? Или тук под прикритие сме много смели?
Ето затова пиша изключителни рядко, чак се чудя как така качих и снимки.
Дез, абсолютно подкрепям твоето мнение.

# 576
Тениски с рок групи и аз харесвам. Както и с графични елементи характерни за определен стил (сецесион например). Харесвам и разни щампи  закачки (Давид си прави селфи с мобилен телефон, стилизирани котки и. т.н). Имам и блуза с графични голи жени, трябва да се снимам с нея някой път Simple Smile.
Анимационните герои не са ми сред любимите за дрехи. И анималистичните принтове също, затова и нямам такива.  Но пък има хора на които им харесват и им стоят добре.

# 577
И аз нямам тениски с надписи или анимационни герои, вечно се учудвам на ММ за такива, но той много си се харесва и си ги носи и до сега - стана на 50! Joy
По принцип на мен не ми пречи всеки да се облича както се харесва, не бих и направила коментар или забележка. Wink

# 578
# 579
  • В полите на Пирин планина
Хайде едно селфи с оранжевата рокля:

Lioness, много си свежа. 👍

# 580
Хайде едно селфи с оранжевата рокля:

Lioness, много си свежа. 👍
ти също!

# 581
Благодаря Lady Brinne, обожавам оранжевия цвят. Придава едно такова слънчево и ведро настроение, а в случая ти отива на лицето.

# 582
Никога не съм имала тениска с анимационен герой. Дори като дете. Много ми е инфантилно. За сметка на това, имам поне 5-6 тениски с рок групи и си ги нося с кеф навсякъде, не само по концерти.
[
Що си мислиш, че и аз нямам тениски с рок групи Simple Smile. Харесвам разни закачливи принтове, но Дисни героите не са ми любими.
Нямам навика да се заяждам. Просто казвам какво мисля, а някои не са съгласни Simple Smile.

# 583
Аз също обичам тениски с щампи и нося с удоволствие

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:19 от Lioness77

# 584
Момичета, не й ли свикнахте на стила на Савова? 😂

Общи условия

Активация на акаунт