Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 849
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • на последния етаж
- харесвам шампоаните на Балеа от тази серия и купувам редовно. Ще подновя, след като поизхабя натрупаните.

# 151
  • Mediterraneo
В момента съм със синята мицеларна на Сиен, страхотна е.

# 152
В момента съм със синята мицеларна на Сиен, страхотна е.
Синята май ми харесва повече от розовата на мен.

# 153
  • Mediterraneo
Тази маска показвах ли я. Редовно се зарежда вкъщи, всички сме много доволни от нея. Голяма опаковка, няма и 4 евро, мисля.

Любим крем за ръце! Лимитирана серия на Сиен, бях взела 2-3 опаковки, 2 години ги ползвам. Удобно шише, ароматът е убийствен, добре попива и овлажнява. Ама свърши, а не са пускали оттогава повече Sad

Балсамът не е нищо особено. Не харесвам аромат на роза в козметични продукти, но ми подариха доста неща и ги ползвам.

Много симпатично кремче от хубава серия, пак Сиен. Ползвах го обаче точно 2 пъти, защото лятото не мога да понасям нищо върху лицето си. Малката ми дъщеря го ползва за ежедневен и нощен крем( на 12 е)- каза, че супер добре й се чувства лицето с него, без да "тежи" на кожата, нито да мазнее. Иначе е против бръчки Simple Smile

# 154
  • на последния етаж
- лек бласам с ненатрапчив ежедневен цвят. Бих купила отново, след като попривърша наличностите.

# 155

Малка опаковка от тази мицеларна вода. Никога не бях ползвала подобна, мислех че няма да ми хареса, но напротив. Сваля спирала добре и не ми дразнеше очите. Бюджетна, но ефективна. Определено ще купя пак. Ще опитам и другите видове.

# 156
Много е готина тази мицеларна вода, ползвала съм и ще я взема пак по- натам  Моята е черната на Нивеа - прехвалена от инфлуенсърки.
Не че е лоша, но тази с олиото на Гарние се справя доста по- добре със спирала и фон дьо тен.

# 157
  • на последния етаж
- хубава слънцезащита, не белее, но я усещах леко тежка на лицето след нанасяне. Бих купила отново, след като приключа наличните.

# 158

Крем за ръце на Дав добре хидратира хареса ми и аромата е приятен, бих повторила

Nuxe reve de miel уникален балсам за устни. Много добре хидратира, имам доста сухи и напукани устни, това може би е най-добрият продукт който съм ползвала. Вече си поръчах нова опаковка.

# 159
  • на последния етаж
- поредна бройка от този любим молив за вежди. Постоянно го купувам и вече поднових.

# 160
Последните летни опаковки :

Паста за зъби Ултрабланка - приятно изненадана съм, имаше ефект при мен.
Скраб за лице Балея с витамин С - преди го купувах от време на време, но повече няма да подновявам. Оставя ми мазен слой и ми задръства порите.
Почистваща маска Виктория бюти - върши добра работа при честа употреба, но повече харесвам зелената с авокадо.
Термална вода Юриаж - купих я, защото нямаше на Авен, тази е по-солена и не ми хареса особено.
Нощен флуид Pure skin - лек е, става за всеки тип кожа, но не върши кой знае каква работа. Освежава, подобрява тена, но очаквах повече, повече харесах дневния крем и пяната от тази серия.
Околоочен крем Pure skin - нищо особено, няма какво да добавя и за него.
Душ олио Тезори - купувала съм и преди, не го усещам като олио и не си заслужава парите.
Масло за тяло Алверде - това ми е втора опаковка, от няколко месеца залежаваше. Като видях отново кир ефект и се сетих, че не ми беше харесал и преди.
Дезодорант Дав - много любим, постоянно купувам от него.
Самобръсначки Венус Ривиера- купувам само от тях също.
Спирала Катрис Pure volume - страхотна, класическа четка, прави супер обем. А и цената е смешна. Сега тествам водоустойчивата.
ФДТ Photofocus - мисля, че с мнението си ще съм полезна,защото доста момичета питат за него. Ползвах го за да го изхабя, това е мат варианта. В началото не го харесах хич,защото ми се виждаха порите. Но като качество е ок, траен е, цвета ми пасна и не лъсвах с него. Като покривност е средна работа. Много зависи с какъв крем съм под него. Сработихме се с, когато мажех кремове, които не матират. Но за 10 лв си заслужава да се пробва.

# 161
Качвам последно поизхабени продукти, някои бях изхабила отдавна, но не ги бях качила.

Балеа душгел приятен душ гел, обикновено купувам по няколко, но не са нещо мега уау

Бейбилов измиващ гел за коса и тяло много мек и недразнещ продукт. Купували сме многократно и сме много доволни, но децата вече отдавна не са бебета и търся по-атрактивни продукти 😀

Себамед шампоан против пърхут и сърбеж мм се беше оплакал, че го сърби скалпа по едно време, имаше и леко лющене. Купихме този шампоан, но изобщо не остана доволен. Пробвах го аз, защото моят скалп също е чувствителен и склонен към белене - също не ми хареса. Заминава наполовина пълен.

Околоочен гел Шанеш и серум Диор поредни опаковки са ми и от двата продулта съм много доволна и ще повторя.
Окоочен крем Шисейдо с Шисейдо нещо хич не се разбираме в нашата къща - от друг окоочен аз получих пъпки, от този (който е мъжки) мм се оплака, че започват да му сълзят очите. Взех го да го доизмажа аз, не видях особен ефект, не ми беше и приятен за ползване, ама го доизхабих де😁 по обясними причини няма да повторим.

Balance me окооочен серум с вит Ц беше в кутия ЛФ. Ползвах известно време, не видях особен ефект и го изхвърлям. Нещо с тази марка не се разбирам, каквотп съм пробвала, не ми е харесало.

Кларанс мулти актив дневен флуид и друг път съм го използвала, много съм доволна, ще подновя през зимата.

# 162

Парфюм L'Erbolario Ortensia - страхотен, цветен свежар за лятото. Не се отличава с трайност или шлейф, но за 35 лв, за които го взех, не е зле, пръсках си го на воля. Плюс е, че бутилката е малка и лека дори и пълна, и става да се носи в чанта за подновяване.

Йогурт за тяло на The Body Shop Cool Daisy - обожавам йогуртите на марката и този ми е поредният, някакво лятно издание, мисля. Леки, трайни, хидратиращи, с невероятни аромати. Препоръчвам.

B_Lab Matcha Hydrating Sunscreen - поредната корейска слънцезащита, която много ми хареса. Кремообразна текстура, но лека. Не оставя бял слой, не матира, но и не лъщи, и най-важното, не ме изрива. Не изсушава, дори бих казала, че хидратира, и за много мазна кожа би била чудесен заместител на крема за лице. Не знам дали се предлага в бг, но я препоръчвам горещо.

Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Blue Serum -  първият серум с азиатска центела, от който не видях никакъв ефект. Хидратира прилично, съчетава се добре с останалите продукти от рутината ми и до там. Ползвала далеч по-хубави серуми с центела, този ще го пропусна втори път. Жалко, защото марката е хубава, а продуктът много хвален.

Интимен гел Лакдацид - купувам редовно, харесва ми.

Шампоан за обем Lakme Teknia Body Maker Volume Shampoo for Fine Hair - купих по препоръка на продавачката в "Златка Рибка" и смея да твърдя, че наистина придава обем, на моменти дори прекалено много. Бонус - не дразни скалпа, не люти, няма натрапчив аромат и не е прекалено скъп. Бих го купила отново макар че, с това разнообразие на пазара, не знам кога ще стигна пак до него.

Душ пяни на Rituals The Rituals of Ayurveda и The Rituals of Sakura - прекрасни -  плътни, лесно разпенващи се и без гъбка, и с траен, приятен аромат. Едни от малкото продукти на марката, които бих купила и  отделно (бяха част от подаръчен комплект). Препоръчвам горещо за истинско спа преживяване под душа. Подновени с друг аромат.

7-сек. маска на Глис за боядисана коса - хареса ми много. Прави косата гладка, мека и лесна за разресване. Минус - дразни ми много очите. Ще взема утре черния вариант, за проба.

И последно, 5 броя шийт маски SNP Peptaronic Ampoule Mask (забравих да ги снимам, затова снимка от нета)

- харесаха ми без да са нещо особено. Богато напоени със серум, хидратират добре и толкова. Паднаха ми се в бюти кутия. Не съм фен на марката и ако ще купувам шийт маски, предпочитам други марки. Не бих ги купила отделно.

# 163
Включвам се с малко празни опаковки.

Измивният крем за лице на Балеа за суха кожа - за мен лично много добър и икономичен продукт. Не прави кожата скърцаща, а сякаш има нещо като остатъчен филм, но не е неприятно, за суха кожа е ОК. Бих подновила, но сега имам измивен крем на Монускин, с подобен ефект.
Ампула SVR Vitamin C - много странна консистенция - супер течен и мазен продукт в същото време, чаках известно време да попие, но пък може и това да е измислено да не изсушава кожата, защото си е със силна концентрация - 20%. Много иконимичен в това отношение, бих подновила, но естествено вече съм се запасила с някакъв дрогериен по-бюджетен серум. Помага за цялотното избистряне на тена, някаква свръх-пигментация нямам за сега, ползвах го превантивно. Е, сега лятото ми се появяват повече петънца, но този го приключих преди повече от месец.
Ампула SVR с Ретинол - много го харесвам това серумче, трета опаковка ми е - приятна кремообразна консистенция, ползвах само вечер. Не знам дали върши нещо при мен - определено съм свикнала с тази концентрация и есента ще минавам на по-висока. Този е само 0,3 %, но дори за старт с ретинолов продукт би бил удачен.
HOLIKA HOLIKA ONE SOLUTION Ампула стягаща, 30 мл. - серум с прозрачна, доста течна консистенция, бързо попиващ, позволява други продукти отгоре. Оставя усещане за моментално опъване на кожата без да е болезнено, но нищо по-специално като цяло. 50/50 съм относно този продукт, защото не знам дали реално е подпомогнал за нещо по-добро върху лицето ми.

Крем с избелващо действие на Регал REGAL ACHROACTIVE - за парите си от 2лв и нещо си е супер, бях го взела към някаква поръчка от Гален или Ремедиум не помня. Мазах го обаче предимно на едно петно на крака и наистина имаше подобрение след 3-4 седмици активно мазане там, за лице преполагам пак би свършил работа, но зависи от петната.
Нощен крем на Балеа с 0.3% ретинол и бакучиол - много приятно за мазанe кремче, попиваше идеално при мен. Чудеса не съм очаквала и да прави, но предлагаше добра хидратация и подхранване за нощна грижа, но почти винаги съм го ползвала със серум отдолу. За бюджетно кремче си е ОК. Бих закупила пак.
Околоочен крем за Велнеа с хиалуронова киселина  - страхотно подхранва и хидратира, също много евтин продукт, който бързо измазах, защото е доста течен като консистенция, макар и в бурканче. Бих закупила пак. Рядко ми допада толкова много околоочен крем и то за тези пари (4.90лв беше май).
Flash Relax Mask  Маска за лице от кутия на Монускин - божествена - с униклна гелообразна прозрачна текстура, но прави кожата мека и стегната сещевременно след употреба. Ако намеря някъде на прилична цена с радост бих си закупила.

Малко продукти за коса:
Балсам на Биофреш - случайна покупка при пътуване от малко магазинче, бях го забравила из шкафовете, но сега доизхабих - ами прекрасно се справя с оплитащата ми се тънка коса, отново супер евтин продукт. Много течна текстура, слагах повечко, но си свърши работата - сресвах се след миене без проблем. Друго естествено не прави.
Gliss 7 sec Aqua Revive Експресна маска за суха коса  - страхотна, косата ми става като ламинирана. С права коса съм на етажи, хвърчаща тук-там ако е пусната, но с маската доста пригладена стоеше, разресва моментално, мирише добре. Бих повторила.
Uriage DS HAIR - SOFT BALANCING SHAMPOO - нелош шампоан, ползвах го 1-2 пъти в седмицата, заради несърбящ дерматит случайно открит при подстрижка. Помогна за проблема, но косата ми много се изсушаваше и оплиташе с него.

Лосион за тяло на Балеа с кокос - купен зимата, но ми беше недостатъчен и както обикновно правя му добавих известно количество арганово масло. Мажех предимно на краката, където се усеща кожата ми най-суха. Иначе е доста течен и с остър мирис. Не бих повторила. Определно имам нужда от по-силен продукт.
Поредна опаковка от този дезодорант без алуминий на Балеа. Обожавам го, мега любим.

Последният продукт е душ олио от Лидл 100мл някаква лимитирана серия с розово и аргановоа масло - страхотен продукт - ползвах и на лице и на тяло, прави много деликатна пяна, измива без да пресушава. Мизирмата на роза е малко силна, но се понася. Беше май 6-7лв за 100мл, ако го видя пак ще си взема.

# 164
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. L' oreal Superior Preference hair dye #7 Dark blonde
Отдавна не бях ползвала тези бои,но реших да потъмня косата си с един,два тона и взех от тези кутии за проба. Както и преди съм си мислила,боята не ми пресушава косата,цвета е като на картинката,но пада на втората седмица.Аз съм години наред боядисвана с 8ци и 9ки.Въпреки,че плувам в сходни нюанси между 7 и 9 и не правя грандиозни промени с цвета ми,светлото доманира.И черна да се боядисам,русото пак ще избие на втората седмица.
Имам среща при фризьор и няма да правя експерименти сама.

2. Clinique Moisture Surge hydrator - хидратиращо кремче,което ползвах при пътуване. Харесва ми,кожата е напоена и мека.Това специално е мини от 15 мл и беше подарък към някаква поръчка,но съм купувала пълноразмерен и отново бих.

3. Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power cream  - Toва ми е не знам,5-6та опаковка(отделно и пращат минита при поръчки честно) и много ми е писнал.Това е опаковка от 75 мл размер и с мъка го привърших.Не е лош крем,напротив,но многократно съм писала,че бързо ми омръзва козметика и винаги гледам да подновя с нещо ново,което да ме заинтригува.
Дали защото тези седмици са кошмарни жеги,крема го усетих по-мазен и тежък от обикновено.

4.  Lauren Frances Lovescript Body wash - душ гел,което много ми хареса като аромат и пяна. Има нежно,деликатно ухание на цитруси и цветя.Формулата му съдържа много екстракти и масла. Чуден продукт наистина. Беше част от кутия на FabfitFun.Разгледах и другите продукти на марката,която се води луксозна явно. Специално този душ гел е $32 и не съм сигурна,че искаш да ги платя за body wash,колкото и да е хубав.

5. Rituals the ritual of Ayurveda body oil  - Олио за тяло на така популярните Ритуалс.Този е от серията с роза и бадем и аромат,който много ми допада.Повече усещам бадемите.Много сме ги обсъждали тези продукти и няма да се повтарям. Чудесни са,купувам от време на време като се пoдсетя.

6. Nature Box body wash with coconut oil - друга марка душ гелове,които съм хвалила многократно в темата. И в България ги има във всяка парфюмерия. Състава ми харесва,аромата,обилната пяна. Няма нещо,което да не ми допада всъщност.Ценово са прилични също така.

7. Kerastase Bain Satin 1 shampoo - шампоан за нормална към леко суха коса. Не е нещо уникално и уау уау,но върши работа.Омекотява и разплита косъма. Много често споменавам марката и са продукти,които ползвам ежедневно.Дори вмомента в банята имам 3 шампоана,1 балсам,1 пръскалка и 1 маска.Маските особено са ми много любими,шампоаните са ок.

8. Acqua di Gioia by G.Armani - Харесвам този парфюм,обаче помпичката се счупи и няма как да го изразходя. Траен и чудесно летен. ММ пък е дълги години фен на мъжката версия и ако трябва да опиша съпруга си с един аромат,то това би бил Acqua di Gio Profumo без колебания.

Общи условия

Активация на акаунт