Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 943
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Душ гел Palmolive с нар - хубав аромат, хидратира кожата ,прави много пяна ще се купи пак
Душ гел Palmolive с кокос - хубав аромат беше  но нищо повече
дезодорант Nivea fresh natural 0% aluminum - уникален е ухае  на чисто ,свежо, закупих още 2
Pantene Pro-V miracles 7in 1 weightless oil mist - не прави нищо има ужасна миризма изхвърлям го пълен

# 286
Приключих с тези опаковки месеца:
За тяло:

Рол он L'Angelica - използва го детето, близо година, защото още няма навик всеки ден. Върши си добре работата, възможно най-безобидния, който намерих в дрогерията.
Душ гел L'Angelica - търся вече големи опаковки, защото и дъщеря ми вече не използва детски. Този е душ крем, нищо особено, доста течен и относително непенлив и неикономичен.
Интимен гел Агива - купувам по 2 броя на месец, не пълнят опаковките и отива голямо количество в канала ( което между другото забелязвам и в продуктите за лице на тази марка). Купувам го само защото не ни предизвиква дразнене и цената му е смешна.
Продукти за лице:

Двуфазен дегриматор за очи Нивея - не харесвам особено марката, въпреки че имам други продукти, които използвам сега. Подобни дегриматори за очи купувам много рядко, а този го взех по спешност заради водоустойчива спирала.  Не е лош, но не почистваше перфектно.
Почистващ гел Eucerine Dermopure - много голям мой любимец, купувам го за втори или трети път. Тази опаковка ми стигна за 7-8 месеца, невинаги го ползвах сутрин, но вечер задължително. Измива добре, не изсушава и не опъва кожата ми изобщо. Горещо препоръчвам да го пробвате.
Бебешки кремчета:

Показвам ги, защото започнах да ги използвам за пъпки вместо локални гелове. Судокрем е класика, там няма какво да кажа. Бепантен сенсидерм беше препоръчан от дерматолог, изглежда воднист, но оставя хлъзгав слой, но не е мазен. Понякога вечер си мажа цялото лице, особено ако имам раздразнени участъци. Кремът на Веледа е за лице и тяло. Случайно по погрешка се озова у нас, но след една торба мазила за борба с памперс дерматит, се сетих за него и точно той повлия положително на детето.Изключително икономичен, при нанасяне се топи като балсам, много обичам това усещане. За себе си го използвам за ръце при необходимост.

# 287
  • София

Крем за лице Мелабел на Биотрейд. Докато го използвах определено се забелязваше избистряне на тена и мелазмата ми поизбледня, но само докато го ползвах. Доста тежък и като усещане не ми хареса, но си свърши работата като цяло. Не бих подновила, поне не скоро.
Крем за лице и околоочен крем Bielenda Vegan Muesli. Много харесвам марката, кремовете също ми бяха ОК на смесената към мазна кожа. Няма фактор, но ми хареса като усещане и хидратация. От същата серия ползвам и лосион за тяло, но е огромен и няма свършване засега.
Матиращ слънцезащитен крем за лице Нивеа. Със сигурност ще подновя, сега взех 30 фактор от същата серия. Кожата ми не търпи наслагване на много продукти, но серум + този крем ми беше ОК за лятото, така че няма какво повече да искам. Ако беше тониран, щеше да е още по-добре, но си върши работата чудесно.

# 288

Гел за коса Taft ,със силна фиксация.
Това е първият гел ,който използвам за коса. Фиксира добре ,но ако има влага изобщо не държи.
Купих си гел за коса от фризьорски салон и определено няма нищо общо с този.
И ще си купувам от фризьорката ми продукти за коса.
Ако косата е много къса Тафт държи ,но пак при влага не върши нищо.

# 289
Здравейте,ето ги и моите празни опаковки,които почти винаги са на душ гелове.
Душ гел на Балея,хареса ми аромата,пак бих взела на марката,когато съм в България,другия душ гел е много свеж;в него има масло,което остава кожата мека,за един паунд става и е с добър състав.
Интимният гел е доста скъп за подобен продукт и го купих на промоция,иначе е 7 паунда,пак бих купила,ако го намалят.
Хубав и спорен ден

# 290

Ампули против косопад.
Ползвала съм ги преди години и бях особено доволна,косопада видимо намаля.
Сега си бях взела няколко бройки и сякаш пак виждам ефект.
Ще сменя с друг продукт ,боря следродилен косопад + изкарах ковид преди няколко дни,та предполагам и от там ще имам ядове.
Абе с две думи,ако ми изпаднат на прилична цена ще взема пак.

# 291
  • София

Големи очаквания, но нищо особено. Нито лосионът е уауу, нито кремът.

# 292

Шампоан и маска Глис за руса коса - абсолютно начинаеща съм с този тип продукти за неутрализиране на жълти отенъци. Използвах ги 3-4 пъти месечно, но много ми изсушаваха косата. Иначе вършеха доста добра работа по отношение на цвета, така че с някакъв хубав финиш, се получават нещата.
Шампоан Матрикс за обем - търкаля се около 6 месеца в банята,  също изсушаваше косата, а на всичкото отгоре после бързо се омазняваше. Обем- нула. След измиване косата ми беше заплетена и като остъргана. Определено няма да повторя.
Розова вода Милва - не съм купувала розова вода от години и я взех за дъщеря ми. Хвърлям я почти пълна, защото е доста спиртосана и пощипва неприятно.
Пачове за очи Виктория бюти - и с тях се разделям преди да свърша опаковката, освен да щипе и да ми опъва кожата, друго не усетих.
Фдт Miracle pure Макс Фактор - много ме привлече рекламата на един билборд и бързах да го купя. Първо, трудно избрах цвят, второ не го уцелих 😃 Това е natural rose, а ми е тъмен, евентуално за кожа с тен би бил подходящ. Малко трудно излиза от тубата, трудно се разнася, защото е гъст. Нямам сухи участъци, които да подчертава, но понякога ставам на петна след няколко часа. Иначе не лъщи и стои свежо, но не е никак икономичен. Така че съм със смесени чувства към него.
Мицеларна вода Nives Urban skin - не съм фен на Нивея, но тази вода не е никак лоша, доста подходяща за мазна кожа, въпреки че леко щипе първите 2-3 минути, но пък не люти на очите. Водоустойчива спирала обаче й се опира и не успява да я почисти. Все пак това е една от най-добрите води на марката според мен.
Експресна хидратираща маска на Регал - доста добър състав ( пробиотици  витамин А и Е, ферулова киселина). По етикет е подходяща за ежедневна употреба, но аз я ползвах 1-2 пъти седмично. И тя леко ми пареше в първите 1-2 минути, но не ми се зачервяваше лицето. Не е гъста, попива бързо, отмива се лесно и бих я определила като добра алтернатива на хидратиращата маска на Балея, която спряха. Цената й е смешна ( около 4 лв), но трудно се намира тази серия по магазините.
Околоочен крем Л'ореал 55+ - взех го, защото исках по-плътен крем за зряла кожа. На мен лично много ми допадна, бързо попива, повлиява фини линии. Определено ще го купя отново.

# 293
Шампоан Korres с оризов протеин

Косата ми не е тънка, но ползвам всякакви шампоани. Този доста ми хареса - не я омазнява, придава блясък, косата е жива.

Крем за ръце Korres с бадемово масло

Плътна консистенция, ненатрапчива миризма. Подхранва добре, без да прави неприятен филм. Изразходих го с удоволствие.

Крем за ръце So Bio с магарешко мляко

Втора опаковка ми е - подхранва добре сухата кожа. Не ми допада миризмата му и затова по-рядко посягах към него.

Флорална вода от безсмъртниче Алтея

Харесвам флоралните води на марката и ползвам редовно. Тази ми допадна, но мирише малко странно, като на стара табакера Joy Не е неприятно. Не знам дали пак бих взела точно нея, свкаш по-добър ефект виждам от розовата и лавандуловата.

Балсам за устни Apivita с касис

Любимият ми балсам, ползвам го непрекъснато от години. Изчистен състав, добре поддържа устните ми, придава лек цвят. Запасила съм се доволно Grinning

Лидълският дезодорант в нова опаковка

Очаквах да са го развалили, както става при промени от подобен род. За щастие не са. Доволна съм, предпазва от неприятни миризми и ухае добре според моя вкус. Единственото, което установих е, че свършва доста по-бързо от предишната си версия.

# 294

Avene Cleanance гел за измиване на лице.
Върши ми чудесна работа ,не изсушава кожата ми ,икономичен е.
Измива много добре и когато премахвам слънцезащитен си мия лицето 2 пъти с него.
Avene ми е любима марка и по-голямата част от козметиката ми за лице е на нея.
Got2B сух шампоан.
Имаше много добри отзиви,но за моята коса не правеше нищо. Единственото хубаво нещо е ароматът.
Няма да повторя.

# 295
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. Head and Shoulders' shampoos - Почти във всяка публикация показвам шампоаните, много любими на дъщеря ми,която е с мазен скалп. Вмомента използва същия шампоан,но често сменяме ароматите.Като ефект са еднакви. И за съпруга ми купих от мъжката серия.

2.  Alterna Moisture Intense Oil creme - Шампоан и балсам за много суха коса.Купувала съм ги отдавна,но тъй като не ги ползвах редовно(не винаги косата ми е много суха и раздърпана) ,години ми отне да ги изразходя. Иначе са страхотни продукти и бих купила отново без да се замисля.Шампоана заплита косата,докато балсама е като гъста,мазна маска,която буквално оставя косата ми ултра мека и подхранена.

3. Alterna Rehab Deep hydratation masque  - Докато съм все още на вълна Алтерна,друг техен продукт,който изразходих наскоро. Маска за боядисана коса,която я подхранва,дава блясък и предпазва от УВ лъчи.Отново разкошен продукт.Имам и шампоана от серията,който още не съм довършила.
Тъжно ми е,че Алтерна от преди 5г няма много общо с Алтерна сега. Любими серии ги няма вече,от Хайверените пък също липсват някои.И опаковките са различни.
Инаше период,през който нямаше продукт техен,който аз да не си купя и бях натрупала внушителна колекция,която и до ден днешен изразходвам с носталгия.

4. Roc Retinol Correxion line smoothing max hydratation cream - Крем за лице с ретинол за дълбока 24 часова хидратация и против стареене.Този крем първоначално майка ми го ползваше и след нейни похвали,си взех и аз един за тестване. Много ми допадна,противно на очакваното,не ги намерих за тежък и мазнеещ. Ще купя отново.Цената му от $25 също е много прилична на база други продукти за лице със сходни обещания.

5. Clinique Even better clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupter - Серум коректор на тъмни петна. Лятно време ми излизат слънчеви петна по бузите и на есен ползвам разни продукти,които да ги позатрият. Има ефект,но също така ползвам и медицински крем,затова не мога да твърдя,че този продукт на Клиник е чудо.Ползвах го за цялото лице,като мажа обилно,попива бързо и не оставя следи.Не знам дали ще подновя,взех си го от любопитство,а марката не ми е сред любимите.

6. Dior Capture Youth age delay advanced eye treatment - Не съм особено впечатлена.Имам много сух контур,а това кремче не беше достатъчно хидратиращо,за да се справи със сухотата.Иначе обещава озаряване,изглаждане на фини бръчки и против подпухналост. Останал продукт по флакона,който помпичката не може да поеме,но не си заслужава да го доизразходя,честно казано.

7. Biore Charcoal Cleansing Micellar Water - Мицеларна вода за мазна кожа,беше част от бюти кутия. Много ми допадна,почиства чудесно без да люти или пресушава кожата на лицето и бих купила пълноразмерен.

# 296
  • София

маска за увредена коса. Доволна съм.

# 297
Привет!

Скрит текст:

Измивна пяна за лице, купена през пролетта. Не бях ползвала нищо на Кико, а и си търсех заместител на Cera ve през лятото. Нещо по-леко и това ми влезе в употреба. Ами, много съм доволна. Измиваше добре, хидратираше лицето и бе икономично. Определено бих повторила.

Скрит текст:

Този тоник си го купих от Watsons в Турция. Тяхна марка, подобна на The ordinary. Хареса ми, наистина намали появата на черните точки и бе добър ексфолиант. Единственият му недостатък е, че на моменти леко щипеше, ако кожата е прекалено чувствителна или зачервена.

Скрит текст:

Отдавна бях хвърлило око на марката и реших това да е първият продукт, с който да започна. Изключително добър крем. Лека консистенция, хидратира достатъчно. Пробвах го на различен климат - в две държави, няма грешка. На сутринта лицето е меко и пухкаво. И като дневен крем също върши чудесна работа.

Скрит текст:

Приятен аромат, изполвах го през лятото и началото на есента. Върши си работата.

Скрит текст:

Купен от Watsons точно преди да навлезе в нашите дрогерии. И огромно разочарование. Нищо не прави. Само големи хвалебствия. Серумът на Балеа ми направи по-добро впечатление от това. Едва го изхабих и няма да повторя категорично.

Скрит текст:

Първи досег с тази марка - и поредно разочарование. Гъста консистенция, прекалено плътен крем. Най-отвратителното бе, че правеше лицето ми така да лъщи и да изглежда мазно. Със слънцезащитата беше още по-кофти. Дадох го на майка ми - и тя не го хареса. Хвърлих почти пълна опаковка. Иначе не лоша хидратация.

Скрит текст:

Търсех нещо, което да замени Нивеа и на шега си купих това. Заради цената му - 2,99 мисля. Попадение в десятката за мен. Просто си върши работата. Ще повторя задължително.

Скрит текст:

Беше на промоция лятото в Лили. Приятен аромат, но не се задържа изобщо. Икономичен.

Скрит текст:

Измивният гел, който използвам почти целогодишно. Лятото вече ми идваше тежко на кожата и смених с Кико. Сега се върнах обратно, но този път нещо не се спогодихме. Сутрин след измиване, лицето ми се чувства опънато и леко сухо. Затова след него ми се налага да слагам хидратиращия серум на Гарниер. Едва ли ще повторя точно тази опаковка.

Скрит текст:

Абсолютно мъчение. От пролетта го пробвам, през лятото, та и сега. Дадох му достатъчно шансове. Е не става. Оставя толкова гадно лепкаво усещане по кожата и тежест, че не мога да си го причинявам повече. Доста водниста консистенция, предвид че е гел. Категорично не.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:11 от ani_zh

# 298
  • София

Идеален против изпотяване.

# 299
  • Mediterraneo

Още един чудесен серум на Ревюел, който ползвам с удоволствие.
Кремът за тяло също е хубав, овлажнява добре, попива бързо. Не обичам аромат на роза в козметиката, но се преживява.
Пилинг на Сиен за лице- хубав аромат, добре измива, гъстотата на частиците е ок.

Ампули Витамин С за лице. Пак ще си взема, подариха ми ги, но определено са супер. Измазах ги вечер, 1 ампула за 3 дни. Кожата направо светва!

Един от течните сапуни от лимитирани серии на Лидл. Уникални аромати, искам още!

Общи условия

Активация на акаунт