Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 300

MAC MACstack mascara това е най-добрия ефект който съм получавала от спирала, може да се наслагва и не сплъстява миглите, прави страхотен обем и издължава. Имах проблеми в началото, че много ми се размазваше, но като използвам праймър си реших проблема така че определено ще подновя.

Estee Lauder Double wear stay in place това е най-добрия фдт за моята мазна и склонна към акне кожа. Чудесен завършек, цвят който ми пасва перфектно, не запушва порите, прикрива всичко. Вече подновен.

La roche Toleraine dermallergo fluide поредна опаковка. Използвам го в сутришната рутина, много добре хидратира и успокоява.

Avene fluid spf 30 не за първи път го показвам. Вече доста опаковки съм използвала, не запушва пори, не оставя бял филм, харесвам си го, но след като свърших тази опаковка не успях да го намеря никъде, та си поръчах корейска слънцезащита и с нея ми е още по-добре за момента.

Дездоранта на Дав е ясен, това е любим летен аромат.
Гела за бръснене на Балеа много ми харесва, жалко че пускат такива лимитки само лятото.

# 301
  • на последния етаж
- не съм доволна, не спира изпотяването и неприятната миризма. Няма да повторя, но съм в издирване на нещо ефикасно.

# 302

Влажни кърпички Бочко с мирис на лайка.
Редовно вземам от кърпичките на Бочко и тези с лайка ми харесаха много как миришат ,имат лек и нежен аромат. Ще взема отново.

Тампони за почистване на грим Ola.
Винаги когато в Кауфланд пуснат промоция си вземам по 4-5 пакета. Ползвам само тях.

Тоник за лице Bioten с дюля.
Харесва ми. Редовна покупка.
Освежава лицето ,има нежен аромат ,кожата си я усещам чиста след използването му.
Ще продължа да го купувам.

Серум за лице Bioten Hyaluronic Gold.
Съдържа Ниацинамид ,който действа добре на моята кожа.
Бюджетен серум ,който овлажнява добре ,попива бързо. Кожата ми изглежда освежена и обича този серум.
Определено ще е редовна покупка.

Парфюм Mon Guerlan - Guerlan от Мартинез.
Хубав аромат ,но не е моят.
Идва ми химичен.
Ориенталски с изявен мирис на ванилия. Много е траен.
Определено няма да повторя.

# 303
  • Стара Загора
- не съм доволна, не спира изпотяването и неприятната миризма. Няма да повторя, но съм в издирване на нещо ефикасно.

Пробвала ли си на Юсерин 48 часовия?

# 304

Пробвала ли си на Юсерин 48 часовия?

Аз го ползвам в момента, мисля, че се потя по-малко без него, даже и лятото. Все едно мажа въздух - т.е зеро от мен.

# 305
  • София
Biotrade Odorex Deo?
Аз за него негативен отзив не съм чувал.

# 306
Biotrade Odorex Deo?
Аз за него негативен отзив не съм чувал.
Абсолютно работи безотказно.
Използвах ,докато не проверих състава му.
Съдържа Формалдехид и като видях веднага отиде в кофата за боклук. 😔

# 307
  • София
Засега съм доволна от SVR с/у изпотяване.

# 308
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз все не случвам на добри ролки против изпотяване.Нямам кой знае какви проблеми,но живея във Флорида и при нас е горещо 8-9 месеца годишно,следователно ми трябва нещо добро.Специално за продуктите против изпотяване без алуминий виждах зор,защото голяма част от тях са както казвате - все едно си мазал водица.
Последно много ми харесаха стиковете на Ivory и вече 2+ години само тях купувам. Дори в темата многократно съм ги хвалила.Нямат алуминий и талк.Не предпазват 24 часа както обещават,но при едно излизане 4-5-6 часа примернно навън се чувствам напълно комфортно.

# 309
  • Ланкър, планините Овнерог

Много ми хареса - лекичък, мирише на чисто, пази косата от нагряването...чуден. Чудя се дали да подновявам, защото искам да сменя, въпреки че имам и други в шкафа

# 310
  • на последния етаж
Ролката на Eucerin съм ползвала преди години и имам спомен, че не ми хареса особено... Тази на Uriage също. Сега ще потърся SVR и предложената Ivory - тя дали се предлага в България?

# 311
  • София
Много скромно хабя козметика напоследък, защото с бебчо времето ми е кът

В това време на годината кожата ми започва да страда от вятъра, а аз изкарвам много време в разходки на открито.
Първият го ползвах ежедневно и ефектът ми хареса много, но липсва какъвто и да е аромат, чак ми ставаше неприятно от това. Смятам пак да го ползвам за по-големите студове.
Вторият крем реално е на съпруга ми, който е с атопичен дерматит, но идеално се отразява на чувствителните места (устни, нос), които от студа изпръхват и се зачервяват.

Пак от сезона имам проблеми и с кожата на косата. Шапките, климатиците, вятъра, изкуственото отопление, влагата и д-р. ми раздразват скалпа и успешно туширах тези неприятности с този лосион, който също редовно ползва съпруга ми, заради дерматита. Той е много доволен, а вече и аз.

Гелчето за измиване го ползвам периодично и съм доволна за ценовия му клас. Билка имат много добри попадения като цяло.

За първи път ползвах този серум и засега мнението ми е положително. Взех друг серум на марката (с вит. С) за момента, защото имам да боря хормонални петна по лицето от бременността.

# 312
  • на последния етаж
- много любим измиващ гел за лице, който купувам периодично откакто се появи на пазара преди много години (е, малко промениха формулата през годините, но все още е много добър). Ползвам го като втора стъпка в почистването вечер, след измиващото олио на Nuxe. Ще купувам и занапред. Simple Smile

# 313
  • София
крем за крака, нищо особено.

крем за ръце, добра работа свърши, но сякаш очаквах малко повече.

# 314
Доста празни опаковки събрах. Мисля, че ще е удобно да слагам рейтинг по десетобалната към продукта Simple Smile

Гел серум за лице
3/10
Абсолютно никакъв ефект не видях от този серум. Имаше и доста неприятен синтетичен аромат на кокос.

Балсам без отмиване
5/10
Не съм кой знае колко доволна, има доста по-достъпни и добри предложения в този жанр. Беше цели 300 мл, та едва го изразходих, накрая като преуош.

Лак за коса
6/10
Силно фиксира, траен е. Ползвам лак за коса доста рядко, защото нямам особени претенции. Забелязала съм, че ми раздразва скалпа, ако го оставя повече от ден.

Шийт маска с витамин С
5/10
Не е кой знае какво, но предвид цената, ще подновявам редовно

Термозащита за коса
2/10
Никак не съм доволна, добре че взех мини опаковка. Двуфазна е, мааааалко да се прекали и прави косата на клечки. Вдига пушилка при сушене.

Мицеларна вода
8/10
Няма какво да обяснявам за може би най-популярната мицеларна вода. Ще проверявам за промоция по аптеките.

Околоочен крем
7/10
Както от повечето продукти на марката и от този съм доволна. Не че прави чудеса обаче. Не бих подновила заради редовната цена, но ако ми изскочи от кутия, бих го взела.

Почистващ гел за лице
8/10
Много ми допадна, вече е подновен, само към опаковката имам забележки, предпочитам с помпа.

Спирала за мигли
6/10
Взех за заради цвета - много приятно лилаво. Четката е добра, спирала не е ронлива, обаче изсъхна бързо.

Крем за ръце
3/10
Доста посредствено кремче. Поне миризмата  не беше дразнеща.

Четка за сенки
10/10
След доста години вярна служба, безброй изпирания и какво ли не, най-ползваната ми четка за сенки се предаде. Имам подобна от комплекта и я замених вече

Слънцезащитен крем за лице
10/10
Най-любим, вече подновен.

Мултифункционално олио
3/10
Това олио беше абсолютна имитация на Nuxe,  даже и като миризма. Не съм фенка на този тип олиа. Измазах си го по тялото.

Мицеларно почистващо мляко
5/10
Почиства и освежава, не е лошо. Аз обаче май съм отвикнала да ползвам млека за почистване, та затова не бих подновила.

Общи условия

Активация на акаунт