Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 820
  • 725
  •   1
Отговори
# 75

Лилавия на Tatcha е страхотен,страхотен наистина. И като цена е добре измислен. Много добър избор си направила:) Silk Cream също много ми харесва. И за двата крема мисля,че съм писала тук.
Има ли ги в България?

# 76
  • София
Скрит текст:
- един от любимите ми продукти за грижа за кожата. Ползвам този  нощен серум от години: хидратира, регенерира, подхранва сухата и чувствителната ми кожа. Вече поднових.
Днес го взех, дано остана доволна.

# 77
  • на последния етаж
Дано. Ще споделиш после.
Последно изхабих този балсам - нищо особено, едва ли ще купя отново:

# 78

Смяна на гримовете.
Ползвам фон дьо тен Импала 2ка и пудра двойка. На мен ми харесва трайността.
Спирала Есенс- не ме кефи особено. За жалост, имам още една за изхабяване.
Лилавата спирала на Golden rose- много си ми харесва.
Поднових всичко.

# 79

Biore UV Aqua Rich Watery Essence - много приятна, японска слънцезащита, идеална за смесена и мазна кожа. Не е мазна, не оставя бели следи и не прави кир ефект. Слабо ароматизирана. Няма да я повторя, единствено защото ми е трудно да си я набавя, не във всички сайтове я предлагат.

AromaZone серум с ХК - ползва го майка ми. Според нея има много хубава консистенция, като желе, не попива много бързо, но не оставя филм след себе си. Оставя обаче леко усещане за сухота, която се оправя с крем (и която аз отдавам на липсата на "воден сандвич"). Икономичен, неароматизиран. Би го ползвала отново.

Мицеларна вода на Нивея - ползвам само след спорт за обиране потта, така че нямам особено мнение. На Гарние ми е любима, но не намирам минита отдавна, така че пак поднових с тази. Харесва ми, че не е ароматизирана.

Ролон на Nivea - по нищо не отстъпва на аптечните марки - консистенция, ефект, състав, дори цвят - а цената е в пъти по-ниска. Ползвала съм два вида и засега този ми е любимец. Подновен.

Rovectin Clean LHA Blemish Ampoule - серум за кожа с несъвършенства. Първият корейски серум, който дълбоко ме разочарова. Отвратителна, гъста консистенция, която с мъка се слага и чрез пипета и чрез изливане в ръката, както и гадно, силиконово усещане при нанасяне и никаква хидратация. Отделно, не видях никакъв ефект, а тези 15 мл с това трудно дозиране за нищо не ми стигнаха. Падна ми се в бюти кутия. Отделно няма да го купя.

Bonajour Green Tea Water Bomb Toner - много приятен тоник с леко по-вискозна  консистенция. Попива бързо, освежава и позволява наслояване. Има изчистен, анти-ейдж състав, насочен към мазната и проблемна кожа. Съдържа пептиди, зелен чай, хк и аргинин. Много добро попадение, определено бих повторила отново.

Nivea Fresh Blends душ гел с диня - душ гел като всеки друг, нямам какво особено да кажа за него. Мирише на дъвки "Орбит" диня и ароматът не се задържа върху кожата. Не изсушава и се разпенва добре. Вероятно няма да го повторя поради огромното разнообразие на пазара.

The Rituals of Ayurveda, ексфолиант за тяло - много приятен за ползване, напомнящ по консистенция на захарните ексфолианти на Агива, но далеч по-неикономичен. Беше част от подаръчен комплект на марката, който получих за Коледа, не бих дала 31 лв само за него.

# 80
  • В къЩи.
Нови празни опаковки:

Любим летен аромат, който поднових и ще подновявам, докато съществува в тази формула.
Може ли линк към парфюма, защото намирам един в розово и друг в жълто...

# 81
  • София
Опаковката е в бяло и сребристо.
Жълтата течност е EDP.
Розовата е EDT.
Моят е жълтият.

# 82

В Сефора би трябвало да ги има.
Ако имаш скоро рожден ден може да ги пробваш, защото едно от предложенията за подарък беше точно лилавите крем и измивен продукт (в мини вариант разбира се). Само не знам дали в българската сефора предлагат такива подаръци.

# 83
Натрупах страшно много празни опаковки, а все не намирам време да пиша. Така че реших да ги пускам на части класифицирани по някакъв признак и понеже все още нямам точна концепция какви ще са признаците, мисля първо да споделя за четири продукта, които страшно много ми допаднаха и предполагам в даден момент ще ползвам отново. Т. е. Да се получи един положителен отзив за следните продукти

Започвам с просто великолепния балсам EMMA HARDIE MORINGA CLEANSING BALM. Предлага се с кърпа с две различни страни за нещо като търкане от едната, другата е за полиране, но аз се отказах от този вариант и си го ползвах като всеки друг балсам подходящ за първа стъпка от двойното почистване вечер. Каквото и да кажа ще е малко, просо трябва да се пробва. Много нежен, разтапя се по лицето, прави добра пяна при контакт с водата. Кожата остава мека и дори след измивания гел не се усеща изсушаване. С грим не мога да кажа как се справя. За мен има два недостатъка. Първият е острият аромат, който мисля че няма да допадне на много хора - зелено-билково-подправков един такъв. И макар че не понасям ароматизирани продукти за лице и въпреки факта, колко е мощен аромата в този балсам свикнах и даже ми допадаше. Вторият минус е високата му цена. Едва ли е много оправдано да се дават толкова пари за продукт отиващ в мивката но наистина наистина е много много добър балсам.
Второто чудо от снимката смело мога да нарека любимият ми летен крем.CosRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream е с много изчистен състав. Съдържа така любимия ми зелен чай. Много успокояващ кожата крем. Хидратира идеално поне моята нормална към смесена кожа. Гел който наподобява желе в светло зелен цвят е малко странно в началото но се оказа страшно приятен като усещане върху кожата. Имам доста за изхабяване други но със сигурност ще се взима отново. Един недостатък...имах чувството че бързо свърши.
Голям фен съм на тонерите. И следващият продукт е Secret Key - Aloe Soothing Moist Toner. В момента имам два отворени и един който изчаква реда си, но този също много ми харесваше и вероятно пак ще взема. Имам подозрение че влияеше много добре на упоритите черни точки.
Последна на снимката и коментара, но в никакъв случай не и последна по важност е тази топа на топа за мен слънцезащитна. Cantabria Heliocare 360º Mineral Tolerance SPF50 е всичко което търся в една слънцезащитна. Лесна за разнасяне. Не оставя бял филм, нещо повече уж няма цвят а сякаш прави нещо като покритие и изравняване на тена. Има нещо като глоу завършек но не стои мазно а с приятен блясък, което на мен ми допада. Ако някой търси матов завършек може би няма да му допадне. Не съм усетила лютене на очите. И най най важното....алеуя няма кир ефект ама грам дори. Просто перфектна. Ако трябва да съм честна има на дъното в нея за още един два пъти но много исках да я включа в този пост. Ако трябва до край да съм честна се сещам че не съм я тествала на плаж само в градска среда тъй че нямам идея как би се държала при по-интензивно слънце. А ако трябва най най до край да съм честна ще кажа че понякога усещам едно като пощипване по кожата при нанасяне, което отминава за минута две и за мен не е проблем но все пак е добре да се спомене.
Еми толкова засега от мен и без друго стана дълго. Надявам се скоро да се включа с още празни опаковки.

# 84
Здравейте,аз не харесвам Емма Харди,имах мини от 5 мл и от него ми излязоха пъпки на лицето

# 85

Малко мини продукти от мен:

Virtue възстановяващ шампоан беше в секцията любими продукти на Сефора миналото лято, бях го зарязала неотворен на морето и сега си го изхабих. Много ми хареса, не изсушава косата, с удоволствие бих купила пълноразмерен.

Aveda възстановяваща маска приятна маска, също беше в мини селекцията на Сефора. Използвах с удоволствие, но не знам дали бих купила пълноразмерна, имам други любимци.

Биотерм измиващ гел за комбинирана кожа беше в комплект мини продукти, които купих за морето и го изхабих бързичко, но определено бих купила пълноразмерен. Не прави твърде много пяна, но почиства нежно и ефективно. Много добър продукт, много ми хареса.

Molton Brown душ гел с джинджифил беше в една бюти кутия. Мнооого ми хареса, вълшебна миризма, мек и неизсушаващ душ гел. Обичам марката, защото имат страхотни аромати и правят къпането много приятно. Бих купила с удоволствие пълноразмерен.

Следващите дни ще пусна нови продукти, лятото много бързо ми вървят Simple Smile)

# 86
Няколко неща и от мен:

Слънцезащитно мляко Sundance SPF 50+
Скрит текст:
Въпреки многото положителни отзиви от слънцезащитата на dm, бях предубедена и го купих с едно наум. В действителност много ми хареса - нанася се много лесно, изключително приятна консистенция, която не се отмива трудно в банята, нито оставя лепкави следи. С ММ сме много бели и изгаряме лесно, но млякото ни предпази подобаващо. С удоволствие бих го купила отново.

Крем за ръце A-Derma
Скрит текст:
Едвам го изразходих... Прави ужасен филм по кожата, който и след цяла нощ с крема не попива. Ароматът му е силничък и на мен поне много-много не ми допадна. В интерес на истината, когато го ползвах в офиса след измиване на ръце с кофти течвн сапун, намали изсушаването. Но не е моят продукт определено.

Интимен гел Lactacyd Sensitive
Скрит текст:
Много приятен и щадящ, ще си го купя пак след като изхабя наличния.

Лосион A-Derma Exomega Control
Скрит текст:
Ползвам го за бебчо почти от самото начало по препоръка на педиатърката ни и съм много доволна. Прави кожата мека, подхранва я и успокоява много добре. Незаменим за всички сезони.

Крем против подсичане на Mustela
Скрит текст:
Любимият ни крем - приятен за нанасяне, с хубав състав, предпазва кожата и я успокоява при нужда. Подновявам непрекъснато.

# 87
Днес свърших този стик на A-derma X - trem protect и въобще не го харесах. Търсех с по приемлив състав, но и консистенцията му не ми допадна.
Не го препоръчвам.

# 88
  • на последния етаж
- хубава маска, добре хидратира околоочната зона. Купувам периодично и ще купя отново.

# 89
Малко празни опаковки, и други не чак толкова празни 😂

Gliss total repair балсам приятен аромат, добре разплита, харесвам тази серия на Gliss, но в момента няма да закупя отново тъй като съм в период на експерименти 😄

Шампоан Olioseta влюбена съм в аромата, добре ми се отразява на косата този шампоан, решила съм цялата серия да пробвам.

La roche posay toleraine dermallergo fluide ползвам го в сутрешната рутина, след като си измия лицето. Много добре хидратира и успокоява кожата при раздразнение. Вече подновен.

Dernacool душ гел купувам ги от Нотино покрай други неща, но много ми харесват дул гелите на тази марка. Специално този е с аромат на кокос, много приятен и консистенцията му е на гел, много ми харесва. И цената им е добра.

Balea лосион за тяло за пореден път се убеждавам, че трябва да спра да купувам такъв тип продукти на Балеа. Имам няколко неща на марката които си ги поддържам и са ок, но всичките ми експерименти напоследък удариха греда. Аромат -супер, харесва ми, но конститенцията изобщо не. Не попива изобщо, остава бял филм по кожата и изобщо не хидратира кожата добре.

Дездорант Дав и друг път съм ги коментирала - любими и незаменими.

Nuxe многофункционално масло и с на Nuxe козметиката няма да се разберем очевидно. Пробвах го, но не виждам приложение върху себе си. На лицето не бих си го сложила посмъртно, по тялото или косата все едно се пръскам с парфюм. Отива подарък при една приятелка която много иска да го тества.

Общи условия

Активация на акаунт