Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 832
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo

И двата продукта са много хубави. Измиващия гел на Ревюел много го харесаха децата, не изсушава изобщо, а мие добре.
Шампоанът оставя косата много мека и пухкава. Аз не харесвам аромата на роза в продукти за лице, тяло и коса, но тук е много деликатен и ненатрапчив.

Луда съм по лимитираните серии на лидълските течни сапуни! Винаги купувам. Този е убийствен! Сега, падна се да го ползваме лятото, ММ недоволства, ама сега му дойде редът Simple Smile

# 91
Здравейте!

Скрит текст:

Когато излезе тази серия, веднага купих маската и не останах разочарована. Любима до момента от всички използвани. Приятен аромат, който се задържа в косата ми, икономична -  за 4 месеца. Честно казано никога не съм усещала косата си по-мека и копринена, а използвам преса в седмицата по 2-3 пъти. Комбинирам заедно с маслото на Kerastase - няма такъв добър ефект. Наистина отговаря на името си -  hialuron plum. Задължително ще си купя втора опаковка.

Скрит текст:

Много приятен душ гел, мисля, че беше в Мартенската кутия на Look fantastic. Джинджифилов аромат, който остава по кожата. Подходящо за есенно-зимния сезон.

Скрит текст:

Балсамът на устни на Velnea - съвсем спонтанна покупка, хидратира устните, значи си върши работата. И е на добра цена, в сравнение с този на Nivea. Бих повторила.

Олиото за лице на Estee Lauder - другото ми откритие след Paula's choice. Хидратира, освежава и всичко, което е изброено на опаковката. Лицето придобива един специфичен блясък. Определено си заслужава всички суперлативи, изписани по негов адрес. Ще повторя и тази покупка задължително в голямата опаковка.

# 92
Днес приключих и това стикче (Mustela SPF 50 stick) и съм доволна от него. Предпазва, леко се усеща мазен, не запушва пори, не ми е правил проблеми. Имах и същия в SPF 30 и от него останах доволна. Не мога да го намеря от физически магазин/аптека и ще съм принудена да мисля друг вариант за лицето/шията, но ако правя он-лайн поръчка ще взема отново със сигурност. Последно на промоция беше 12 лева, чудесна цена според мен. 👌
Състава му е много добър. Няма октокрилен и вредни съставки. Ако някоя дама се притеснява за щитовидната си жлеза или друго, мисля че ще й свърши работа да комбинира и с друга защита за тяло.

# 93
  • София
Разчиствах декоративна козметика - някои от продуктите не успях да изхабя, понеже ползвам рядко, но им изтече срокът, а някои са снимани отдавна:

Грим:

Единичните сенки на Есенс са приятни и нежни цветове, но не са достатъчно пигментни, особено лилавите. Не бих си купувала отново.
Палитрата на Есенс беше с прекрасни, наситени и много трайни цветове. Идваха ми малко тъмни, но бих купила нещо подобно в по-естесвени и по-светли тонове.
Единичните сенки на Фломар - идеални за моя вкус. Имам и други цветове, които ползвам.
Палитрата на Есенс беше също недостатъчно наситена.
Нюдчовете ги открих забравени в шкафа на морето. Изтекли са много отдавна, но помня, че ги ползвах и за скулптуриране и определено бях доволна. Сега рядко си правя по-силен грим, но бих ги потърсила ако още ги има в дрогериите в този им вид.

Фон дьо тенът на Есенс ми е сред любимите, защото при мен дава много добро покритие и не лъщи, а се задържа спокойно през деня, вкл. в жегите.
Очната линия също ми харесва и е много удобна за нанасяне и достатъчно трайна, без да се размазва.
Червилото ми хареса много на цвят, но ми идваше сухо на устните и напоследък установих, че матовите червила, независимо от марката, не са моите, колкото и красиво да стоят. После ме болят устните.

Парфюми:

Малкото парфюмче беше втора мостричка, която доизхабих. Писала съм и друг път, че не харесвам продуктите на Ейвън, но този парфюм мирише превъзходно и бих си го купила в пълноразмерна опаковка.
Cool Water е от любимите ми летни парфюми и получавам много комплименти как стои на моята кожа, затова винаги го имам в шкафчето си в топлите месеци. При мен изпъква аромат на сочен студен пъпеш. Поднових го още преди да свърши.

Коса:

Шампоанът на Балеа тук много го хравял, но на мен не ми свърши никаква работа. За ежедневна употреба и в малко количество става, но не издържа при по-рядко миене и при повече шампоан ми премиваше косата.

Шотът за коса се оказа невероятен. За първи път го ползвам. Като цяло, някои продукти от марката харесвам, а други не мога да понасям. Този шот обаче вече ми е голяма любов. При мен косата ставаше лъскава, гладка и не е необходимо да чакам дълго да подейства, защото ефектът му е след 30 секунди. Заредих от този вид и от още един.

Водата за уста няма никакъв по-специален ефект, нито усещане след ползване, но ми харесва, защото не люти и понякога я взимам, за да редувам с някоя по-агресивна при изплакване.

Тази розова вода преди я купувах често и я харесвах. Тази опаковка обаче ми щипеше. Не знам дали от бременността или от влошени качество, но сякаш нанасях спирт. Няма да подновявам.

Този скраб също много ми хареса. За първи път го ползвам, като преди съм ползвала многократно кайсиевия и много го обичам. Вече харесвам и този. За цената си и без специални претенции, типично за дрогериен продукт, има добър измивен ефект, не изсушава и кожата ми остава след него свежа. Аз харесвам винаги в рутината ми да има и такъв тип продукт, след геловете на СераВе и преди маските. Поднових.

Продуктите от тази марка досега при мен са без грешка. Кремовете за ръце също. Единствено на този малко ме дразнеше ароматът, докато този с доматите го обожавам и заредих от него.

# 94

Шампоан против косопад Kerastase Specifique Bain Prévention - взех го в период на сериозен сезонен косопад. Очакванията ми бяха максималистични, в действителност може би на 60% ми реши проблема.
Шампоан Kerastase Nutritive Bain Satin 1 Irisome - дадох втори шанс на марката с този шампоан, подходящ за боядисана коса. Приятен е, но за тази цена не бих казала, че ще потретя.

Силно хидратиращ балсам за коса Joc - чудесен балсам, лесно се отмива. Допада ми, че е опаковка с помпа.
Двуфазен спрей с кератин и копринени протеини Olioseta - изполвам го на мокра коса, чудесно предпазва от преса и сешоар, икономична опаковка. Пак ще заредя.
Протеинов филър за коса на Олиосета Oro di luce protein filler - любим продукт, икономична опаковка. Прави косата мека и въздушна.

Хидратиращ крем за лице Clinique - обожавам този крем през лятото. Достатъчно хидратира, не омазнява, усещането е супер. Запасих се с трета опаковка.
Уриаж крем за лице чувствителна кожа, склонна към зачервяване 30 фактор - взех го пролетта, още го мъча, с това желиране около капачката въобще не ми харесва, склонен да се разтича. Не бих повторила.

Душ гел праскова Нивея - сигурно десета опаковка хвърлям. Страхотен свеж аромат. Любим ми е.
 Успокояващ почистващ гел за суха кожа La Roche-Posay - прави кожата една идея по-суха, отколкото ми се иска. Икономична опаковка, удобна помпа.

Слънчезащитни спрейове 50 фактор на Уриаж и Нюкс - много съм доволна, правят необходимото. Добра консистенция и аромат.
Крем за след слънце SVR - опаковка от миналата година. Не усещам някаква разлика с или без него.

Три любими продукта за лице
Спирала за екстремен обем Estee Lauder Sumptuous Extreme - уникален продукт. За чувствителни очи, подложени целодневно на компютърна и изкуствена светлина - нито миг неразположение. Лесно се сваля. Ще повторя.
Спирала за мигновен обем, разресване и дължина CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA Това е третата ми опаковка, обичам тази спирала. Чудесна за естествено и семпло подчертаване.
Спирала за обем с издръжливост до 24 часа LANCÔME MONSIEUR BIG MASCARA - получих я като подарък, доста добър продукт, подходящ за чувствителни очи. Бих повторила.

# 95

Получих крема от бюти кутия. Приятен и освежаващ. Попива добре и остава кожата мека. Аромат на цитруси без да е натрапчив. Избистря тена. Добро попадение. Снимката е от нета.

# 96
Разчиствам шкафа за този месец:

Мицеларна вода Балея за чувствителна кожа - така си отива пълна, мразя води, които ми се разпенват по очите, адски трудно чисти спирала.
Слънцезащита Балея за чувствителна кожа - и това си отива пълно, по-ужасна мазнотия не съм слагала никога досега. Опитах се да балансирам с матиращ фдт, но нямам повече желание да я използвам.
Мицеларна вода Биотен за суха кожа - доста добро попадение, най-добрата вода на марката, която съм ползвала. Чисти бързо и добре всякакъв грим.

Шампоан Елсев за руса коса - от 3 месеца съм на кичури и го взех за проба. Като недостатък отчитам лекото оцветяване на ноктите, но то изчезва много бързо. Начинаеща съм с тези продукти и малко ми изсуши дължините. Трябва си сериозна маска след употребата му. Иначе си върши работата.
Ламиниращ спрей за боядисана коса Матрикс - изключително добро попадение от Нотино. По етикет се ползва след боя, но аз го ползвах 1 път седмично. Много лек балсам, не утежнява, разресвам се лесно.

Тук всички са стари мои любимци. Нямам какво да добавя за тях, редовно ги купувам.

# 97
Аз този крем не бих го ползвала,имам 2 такива и заминаха за коша,имат титаниев диоксид и още едно което е вредно и канцероген,не бих се мазала с това нещо,нищо че струва 50 паунда.

# 98
  • на последния етаж
- приятен околоочен крем, хидратира добре. Започвам и втората опаковка, която имам в наличност.

# 99
Скрит текст:
- приятен околоочен крем, хидратира добре. Започвам и втората опаковка, която имам в наличност.
Препоръчвам горещо околоочния Revitalizing Supreme на марката.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:55 от bubanka

# 100
Препоръчвам горещо околоочния Revitalizing Supreme на марката.
Страхотен е!!!

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:56 от bubanka

# 101
И аз съм се заела с разчистване, но повечето са почти пълни, не ми се губи време с тях

Нощният крем на Балеа не е лош - хидратира, не дразни, на сутринта лицето не е омазнено. Ползвах го доста миналото лято, но е хипер икономичен и ми омръзна. Почти го изразходих.
Аквасерумът ми дразни кожата и не съм го ползвала много.
От останалите продукти не се впечатлих.

# 102

Пачовете абсолютно нищо не правят. Гел пачове са.

От ампулите на Алверде също не съм доволна едва изхабих. Някои омазняваха, други бистра водица

Мини слънцезащитата е поредна опаковка. Харесва ми и за лице и за откритите части на тялото в градска среда. Сега ползвам 50 фактор

Околоочния на Сиен беше приличен за цената си. Вече ги няма в Лидл

Този е единственият лосион на Балеа, който ми хареса. Попива добре. Ароматът не е уау, но и не остава, което е добре.

Маската на Балеа не е нещо особено, но и не е лоша за цената си. Едва ли ще подновя покупката отново.

На Тресаме обаче много ми хареса. Косъмът ми е по-плътен и мек след изсушаване.Маската се държи перфектно, както в студеното време, така и сега в топлото. Ще подновя есенно-зимния период

# 103
  • Някъде по Дунава

Пилинг лосион Nuxe - не мисля че върши нещо особено и няма да подновя.
Хидратиращ тоник на Apivita - харесвам такъв тип продукти и винаги имам  наличен. Фаворит ми е един на Галеник, но е доста скъп и този е добър заместител. Ще подновя, ако намеря най-добра цена.
Нощен крем за всеки тип кожа Nuxe от серията Merveillance - много ми хареса и ще подновя. Бих пробвала и други неща от серията.
Околоочен крем Eucerin hyaluron filler + volume lift - не съм очарована и няма да подновя. Паралелно ползвах и All about eyes rich на Клиник, който на промоция е на подобна цена и е много по - добър.
The Ordinary, серум с Матриксил - харесва ми , попива добре, става за под грим. Ще подновя, макар че не съм се разкрасила особено след него.

# 104

гел за бръснене Балеа много ми харесват тези лимитирани серии на Балеа. Геловете са им много хубави, вършат чудесна работа, постоянно купувам. Дори се запасявам за периодите в които ги няма.

Loreal шампоан за неутрализиране на жълти оттенъци имам много светла коса, та лри мен определено има добър резултат. Изсушава косата и гледам по-рядко да го ползвам, но те май всички лилави шампоани са така. Определено бих купила отново, но тъй като това е първия който пробвам съм решила да изпробвам и други за да преценя кой ми върши най-добра работа.

Lancome lash idole Най-накрая хубава спирала след всимки дрогерийни разочарования, и цената е доста прилична на малката разфасовка от 5мл, която ми и стигна за около 4 месеца. Не спластява миглите, много добър ефект, определено ще си купя пак, но в момента имам още една.

The ritual of Ayurveda крем за тяло Много харесвам Rituals като цяло, тази серия може би ми е любима, много хубави продукти. Този крем има приятна консистенция и много нежен аромат, но може би ми идва недостатъчно худратиращ за сухата ми кожа.

Avene fluide spf 30 Много съм доволна от тази слънцезащита за лице и вече поднових. Не оставя бял филм, не запушва порите (с мазна и склонна към акне кожа съм), не ми излизат пъпки от него, чудесна основа за грим.

Общи условия

Активация на акаунт