Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 841
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Много експериментирате, страхотно е това. Аз въртя едни и същи продукти и естествено, ефектът им е изчерпан. Препоръчайте ми, моля ви шампоан за ежедневна употреба от който сте доволни. Хвалите и маски за лице и очи, но никога не ги откривам в дрогериите. За лице и очи ползвам Filorga, но е време за смяна.

# 136
Месечният отпадък от мен :

Душ гел Балея, интимна пяна Carefree - пяната купувам постоянно, душ гелове на Балея доста често, само да ми хареса аромата. Този го взех заради зайчето, защото дъщеря ми вече ползва моите душ гелове.
Душ гел Нивея - много ми хареса като миризма, свежо, лятно и цветно на божур и теменужка. Но ми изсушаваше кожата и повече няма да го купя.
Ексфолиант Балея с кафява захар - бях го пробвала преди доста време, тогава не ми хареса, сега - също. Ужасно мазен и запушващ порите, след измиване сякаш съм се мазала с парафин, оставя мазен и тежък филм.
Почистващо олио Балея - изкуших се да пробвам този форумен любимец, мен не ме спечели. Вярно, че е икономичен, почиства прилично и не изсушава кожата. Но на моменти ми правеше кожата недобре измита. Хареса ми като начин на почистване ( за първи път купувам олио), но точно това не е моето олио. Бих купила на друга марка.
Почистваща маска Леганца с йогурт - мъчих я много време, може би година. Не е уау, но добре почиства и освежава лицето. Ако се използва редовно 2-3 пъти седмично, ще се види ефект и най-вече ако нямате някакви големи несавършенства.
Ускорител за тен Евелин - мъжът ми почти всяко лято си купува подобни глупости без фактор за да прави бърз тен. Това го намерих забравено от миналото лято, аз така и не го пробвах, защото съдържа каротен, а аз бях бременна. Отива почти пълно в кофата заради краткия си срок на годност.
Вода за коса Балея - и това пробвам за първи път, исках да тествам нещо евтино като за начало, съдържа кератин. Косата ми не е много изтощена, но е суха от кичурите. Това нещо първо се измиваше трудно, ако изтърва количеството, второ правеше още по-суха, заплетена и изпръхнала косата ми. След изсушаване също  е зле и изведнъж след 48 часа вече е мазна и тежка. Не мога да го понесат повече и се разделяме.

# 137
  • волно калдъръмче
Може ли да попитам оставя ли мазен филм почистващото олио на Балея, или се отмива изцяло? Разтваря ли добре спиралата?

# 138
Може ли да попитам оставя ли мазен филм почистващото олио на Балея, или се отмива изцяло? Разтваря ли добре спиралата?
Оставя, на мен ми сваля спирала.После задължително измивам с друг продукт.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 22:29 от ДХ3

# 139
Здравейте, следя темата, но за пръв път реших да се включа и аз. Това са продуктите, които изхабих през миналия месец.

Скрит текст:

Шампоан Кундал с аромат на мускус - шампоана е безсулфатен и за такъв си върши добре работата, но не е нещо уао. Аромата на мускус не е силен и натрапчив. На мен ми хареса. Опаковката е 500 мл и при мен стигна за половин година, а аз си мия косата минимум 3 пъти седмично.

Почистващо олио за лице на Миша - добре пемахваше грима, икономичен, но вероятно няма да повторя.  Предпочитам почистващото олио на Юник.

Тонер на Миша - използвах го след измиване на лицето. Това ми беше втора опаковка. Хидратира кожата, но е много неикономичен. Ще пробвам и други.

Слънцезащита на Юсерин за мазна кожа - единствената слънцезащита, която се разбира с кожата ми (нормална към мазна). Пробвала съм и други, но винаги се връщам към нея. Добре защитава, защото съм я носила и високо в планината.

Оцветена слънцезащита на Ла рош-позе - не ми хареса никак. Цвета не се разнесе добре, кожата лъсна много бързо. Досега не съм намерила оцветена слънцезащита, която да ми харесва. Добре, че беше тестера да ми спести някой лев.

Крем за крака на Балеа - на моите загрубели крака се отразява добре при редовна употреба. Сигурно ще купя отново, но сега от темата си харесах един друг крем за проба.

# 140
Здравейте!

Скрит текст:
Любима марка дезодоранти, пишеше, че е limited, затова го взех. Приятен аромат, ще повторя.

Скрит текст:
Имам го от пролетта. Нищо особено като хидратация. Ужасен аромат. За 15 евро, не съм сигурна дали толкова беше, не си струва. Кремът на Биотен за 6 лева ми върши същата работа. Само гръмко име и дотам..

Скрит текст:
С този крем имахме love-hate отношения. Купих го миналата пролет и в началото никак не можах да свикна с аромата, който за мен бе доста силен - може би роза, която не понасям. Не ми хареса и го оставих. Дадох му шанс сега в началото на лятото и съм очарована. Намерих и подходящата слънцезащита, с която да го комбинирам и да не предизвиква кир ефект както повечето. Нанася се лесно, текстурата е лека и лицето ми става матово без да се омазнява. Много подходящ лек крем за лятото - ще подновя задължително.

Скрит текст:
Напълно безполезни.

Скрит текст:
Вчера си я взех и много бързо влезе в употреба, защото едно от олиата за лице ми направи алергична реакция. Съдържа пантенол и това ми хареса. След 15-те минути усетих лека затопляне на кожата си, подейства ми добре. Успокои раздразнените зони и зачервяването също изчезна. Остави кожата хидратирана. Ще си я подновя, просто ей така, за периодично използване.

Скрит текст:
Разочарование. Неприятна миризма, натрапчива. Единственото положително е, че ароматът се задържа дълго време. За облака, който оставя след пръскане да не говоря.. направо имах чувството, че ще ме задуши. Връщам се към Нивеа.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 18:46 от ani_zh

# 141

Едва го изчаках да свърши.Не можеш да изкараш колко искаш като  количество, пръска и настрани.Накрая излизаше само от олиото. За пореден път не съм възхитена от марката.

Маската хидратира добре, след нея кожата е гладка и мека.Мирише много приятно на кайсия.

Не останах очарована, не видях кой знае какъв резултат.

Отдавна исках да пробвам марката, серума е лек, воднист и прозрачен като консинстенция.Дава добра хидратация и бързо попива.Подходящ за мазна кожа , през лятото.

# 142
Кремът на Apivita ми е любимец. И на мен в началото не ми хареса миризмата, но с времето свикнах. За лятото е много хубав, изхабила съм поне 3 опаковки.

# 143
  • Mediterraneo

Не се спогодихме с този шампоан. Два пъти го пробвах, два пъти адски сърбеж по скалпа получих и се отказах. ММ обаче остана много доволен, имаше дълга коса доскоро, чудесна оставаше след употребата му.

Гелът за лице на Сиен е страхотен!
Душ-гелчето- също, сладък аромат( напоследък купувам много такива, най- различни)

Предпочитани вкъщи са душ-геловете на Дав. Този не особено заради натрапчивия аромат на маслина, на моменти на гранясало ми избиваше. Но като действие- чуден.

# 144
Свърших този шампоан, който взех, след като го видях в темата. Много ми хареса!

# 145
  • Street of Dreams
Свършено е завинаги с тези 5 продукта - не съм била в такава несполучлива серия.

Dermedic Шампоан против косопад - някой тук беше останал доволен. Прави ми косата суха и изтощена, трудна за разресване. Имам нови растежи, които обаче падат. И да помагаше наистина - за какво ми е дълга коса в това състояние?
CeraVe измивен гел за нормална към мазна кожа. Споменавала съм, че поддържам склонната си към омазнаване кожа в добро състояние с много старание и дисциплина. В началото много му се зарадвах, че е така гъст и се задържа по кожата дори под душа. Обаче не съм имала по-лош продукт за лице. Първо - дори след две нанасяния, кожата ми още не е чиста. Появиха се всички симптоми на мазата кожа - разширени пори, лъщене, дори трънчета. Започнах да го използвам за тяло заради консистенцията, но днес за пръв път в живота си видях пъпки по деколтето си. Изхвърлям го ужасена. Дори с една Балеа съм много по-добре.
Mitchum рол-он, тук го видях за първи път. Опаковката трябва да има някакъв проблем, защото топчето не се върти гладко, или самата течност нещо, не знам. Оставя и следи по черни дрехи.
EL Re-nutriv - би трябвало да измива нежно лицето, но при мен е едно ни-що. Капачка с винт, излиза като крем, на лицето изчезва. Не се пени и определено не мие. Не омекотява. Нищо.
Korres veriver root избирах го по прекрасното му описание, но се оказа мъжки. ММ сви рамене - не бил мъжки, просто на гора миришел. Хареса му, единственият изхабен продукт. Цените на Корес са преекспонирани извън Гърция.

# 146

Околоочната и на Балеа скраба ги извадих от запасите.

Околоочната маска за тъмни кръгове нищо не прави, но аз упорито я купувам, когато е на промоция

От скраба на Балеа с кафе по спомен бях доволна, но тази опаковка не ми допадна

Маската за лице е от Лили. Имаше ефект след нея. Кожата беше добре хидратирана и освежена. Минус е, че е твърде напоена и се стича

Спиралата е на Голдън Роуз от Нюд серията. Средна хубост. Не се размазва и рони, но четката не ми хареса, събира много продукт. Едва ли ще купя отново

Душ гелът е твърде прехвален продукт. Със сигурност няма да купя марката отново. С това качество има продукти с по-добри цени. Имам и зелената бутилка, която съм оставила при майка ми. Тя е още по-зле и едва върви.

# 147
Харесва ми тази мицеларна вода. Помпичката работи до края. Много лесно смъква грим. Не ми щипе или люти

Ползвам само пасти на тази марка. Не е много люта.

Не е лош продукт, но моята коса определено харесва повече храната за коса на Garnier

Ползваме само този продукт за къпането на децата. Хубав е. Аромата е слаб , но и не ми харесва много.

# 148

Днес е ден за чистене, подреждане и изхвърляне. И още три продукта за когато

Шампоанът на Сиен много добър. Но тъй като редувах и с други, опаковката е 500 мл, и го ползвам повече от година, го изхвърлям недоизхабен. Като си моя косата с него в последно време получавам сърбеж и пъпчици. Но съм доволна. Имам неотворяна опаковка от зеления с билките.

Фитогела против косопад на Алзеда не направи нищо. Освен това явно се е развалил , защото последния път излезе водниста течност. И той не е изхабен напълно и със сигурност няма да купя отново

Спиралата на Орифлейм Big lash. Четката е страхотна, дори обмислям да я измия и ползвам с други спирали. Не се рони спиралата. И до там. В по-хладно време се държи добре, обаче в жегата оставя отпечатъци на горния клепач.  И това е много странно, защото само с олио успявам да я отстраня. Това също е голям минус. Имам още една неотворяна опаковка, която ще ползвам зимата:)

# 149
И аз ползвам мицералната вода на Cien,но моята е в синя опаковка,може би е за нормална кожа, освежава и почиства грим,снимка от нета

Общи условия

Активация на акаунт