Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мен не ме мислете - епизод 27

# 211
Въобще не се изкефих на първи епизод Confused Яна е станала още по-досадна и дразнеща. И каква приятелка само, горката Ева. Старият Касимов е отврат. Разгеле се събраха Яна и Мартин, имах очаквания, че ще ги видим щастливи, а то от първа серия пак се разхождат с кахърните физиономии... странна работа. Единствено има някакъв проблясък с Христо и Поли, там може да е интересно...

# 212
  • Галифрей
Изгледах и двата епизода смях се ( ествено на Христо) Яна не се променила тя си е същият носо виричач. 😃Старият Касимов е ужасен да, обижда много гадно като използва по културни думи. Много мразя това. Но за едно е прав и съм съгласна,че Яна не трябва да се меси и да води психоанализи разговори с клиентите. Не разбирам тя какво се дърпаше като оглеждаха жилището, имала друго очаквания бла бла. Аз амо бях Ева щях  да и залепя два шамара. Ето сега най-сетне си намери любовта на живота, ще живеят заедно, това она. Марти е супер сладък си я обичка а тя мрънка. 😒
Надявам се Христо и Поли да станат двойка. Иначе той найстина имаше странен сън 😀 Ицето трябва да продължи напред.

# 213
  • София
Това последен сезон ли е?

Да, така бяха казали доколкото си спомням.

# 214
И аз не съм впечатлена от първи епизод.
Малко вече се изтърка махленското поведение на Яна. Особено когато е към хора с положение и доста по-възрастни от нея. И с големите принципи и бла бла, пък толкова грозно подслушва зад вратите (като в турските сериали😆).
Касимов старши е направо непоносим за гледане с мазното си поведение и постоянен говор с апломб.
Единствени Христо, Яската и хазайка ми харесаха.

# 215
  • София
Аз не съм чула да са казвали, че ще  е последен сезон, не споря де, може и така да е. Ама оригиналът 5,6 сезона ли имаше, едва ли И и А биха изпуснали току така сериал, който им носи успех. 😀
Иначе на мен ми хареса първия епизод.

# 216
Гледайте лайфа от вчера. Иван и Андрей казаха надяваме се за трети сезон

# 217
  • София
О, никакво време нямам за тези лайфове, едвам смогвам и без това да гледам и нещата, които следя по принцип, но благодаря за информацията. Може в началото да е била идеята за 2 сезона, но да са видели после, че има потенциал и за още.

# 218
  • Галифрей
Сезоните в оригиналният са 13.  Те взимат два и ги комбинират.

# 219
Е, 13 сезона няма да издържа аз, за вас не знам! Ето, за нас втори почва и вече намирате кусури на сценария, пък какво остава 13 сезона...

# 220
С 13 сезона само И&А ще си го гледат накрая Grinning и аз помня, че бяха споменали, че това е края, даже имаше две-три оплаквачески страници в темата как така Grinning но щом сега говорят за трети... нека видим как ще е този. То и СБ беше мега готиния сериал в първия сезон, пък втория нищо общо.

# 221
  • Галифрей
Дам ама СБ не е купена чужда версия. Тука си имат готов сценарий само променят това онова. 😀 но следват сюжета.  Янка трябва да се отпусне малко. Едно от хубавите неща на сериалчето,че няма мафия и наркотици,както в повечето продукции напоследък.

# 222
  • ENGLAND
Токущо ми изскочи на телефона " Бабинова и Юруков вдигнаха сватба", имаше и снимки и няколко реда, че се женят, но в сериала "Мен не ме мислете"

# 223
Е,това не е ли спойлер?!
Бабинова ми изглежда състарена,не че е виновна,но клепачът ѝ все ми е в полезрението. Simple Smile
Май и Руши имаше стори за финал на сериала.
И сега смятам че са обединени два сезона,ако не и три(зависи по колко епизода се води един сезон).Щото 65 епизода са си множко,нали толкова обявиха,ако правилно си спомням.Тази бройка стига според мен.

# 224
  • Галифрей
Спойлер си е ама така са го написали,че звучи абсурдно 😄 Яна и Ицето не се женят отново.
Първи сезон имаше 11 епизода а втори сезон 13. Обедениха ги и станаха 26. Трети и останалите по толкова 12 или 14.

Общи условия

Активация на акаунт