Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Ах, ах, ах... Дали пак не ни зарибяват с извадено от контекста? Въпреки, че целувката си е целувка, не репетират за театрална постановка!
Връщам си поста от преди няколко дни- за увъртането на Ева и нуждата от ''подкрепа''.

# 346
Янчето сигурно ще прости на Ева като на сериал. Grin

# 347
Възможно е пак да е някакъв сън, макар че за мен Ева си го гледаше много хищно Мартин (за което не я виня 🤣).

# 348
Аз казах ли ви! Grinning Разконспирирах я още при първият влажен поглед към Марто.Какво му беше на онзи мъж от курса,Борис ли беше?Толкова мил ми се стори.

# 349
Какво му беше на онзи мъж от курса,Борис ли беше?Толкова мил ми се стори.
Ми какво, ти кого предпочиташ, Amber Laughing
Наскоро и аз се сетих за него, май го пратиха да си почива.
Ред беше да се завъртят нещата около Ева (Петър, че и Мартин и тя ги нареди на опашка Laughing), след като при Яна се понаредиха.

# 350
  • Велико Търново
Да, и за мен още от предишното промо нещата отиваха натам, но после като видях в епизода, си казах, че съм се заблудила. Но ето че си имала крушката опашка...

Ако нещата около Ева се завъртят по този начин, около Яна съвсем няма да остане понаредено.

# 351
Аз казах ли ви! Grinning Разконспирирах я още при първият влажен поглед към Марто.Какво му беше на онзи мъж от курса,Борис ли беше?Толкова мил ми се стори.

И аз се зачудих какво му беше на Борис, никакво обяснение не дадоха от нейна страна защо са се разделили.

# 352
  • Галифрей
Ева иска забраненият плод 😃 Незнам,защо тя се раздели  с оня пич и въобще даваше шансове на Петърчо.
Марти стана за малко нещо като самотен татко и почват да му налитат.

# 353
А,Feliche аз ги харесвам и двамата,онзи е по-височък Simple Smile
Но Марти си е на Яна.Ева колкото и самотна да е и да има лични проблеми пак не е оправдание такова поведение.
Това на мен не може да ми се случи,нито пък на моя приятелка(пу пу де, че нищо не е сигурно в този жиовт:))
Що изчезна Борис май никой не разбра.И беше един положителен образ,можеше да си е с Ева и да няма драми покрай нея. Wink

# 354
  • Бургас
Пропуснах двете серии миналата седмица,но да се изкажа принципно.Според мен в сериалите набутват много образи именно с идеята да изкарат историята на всеки по някое време,да запълват сериите.Хазяйката на Христо, майката на Ева...за тях се сещам. Сега и Ева. Миналия сезон беше приятелката,която с бебе гледаше двете деца на Яна, сега мераци на мъжа й има. Филми, какво да правиш.

# 355
То е ясно,че да запълват епизоди,но пък не пречи ние да си се възмущаваме от постъпките на някои герои.Иначе какво ще си дискутриме в темата.Simple Smile

# 356
  • Галифрей
Дам никой не е съвършен иначе нямаше да е филм. Надявам се да не накарат Марти да се извинява ( ще го направи) няма никаква вина ( освен че е толкова готин 😍😍) Ева трябва да се извини за постъпката си,писмено и устно в 400 думи 😃

# 357
Яна ще обвини и него и нея. Може и да се разсърди повече на Мартин

# 358
  • Галифрей
Тъпо е ако се ядоса  повече на Мартин той няма вина, целувката не беше кой знае какво. Беше шокиран и се опитваше да я отблъсне, не беше отвърнал.
Ще се оправят де знам,че Яна и Марти ще се сготят 😘
Тома и Силвия го обърнаха на страст ❤❤ Много са сладки.

# 359
  • София
А кои се награбиха на бюрото - Тома и Силвия ли?

Общи условия

Активация на акаунт