Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Mari_Mar не ги качва вече, да. Точно защото ги има в playtube и може да се гледа от чужбина.
Ето ТУК е вторият сезон.

# 406
  • Галифрей
До сега Яна не ме беше ядосвала толкова много. Ей сега ще я наплюя хубово.
 Мартин е прав, каза й го в лицето браво 👏🏻 а тя не може да се види отстрани. Много му насъбра тези дни, а тя никаква съобразителност. Мъчно ми стана за него. Какво си позволя тя? Иде ми да и набия шамарите. Мартин търпеше глупостите на всичките,вършеше всякаква домакиска работа и се грижеше за децата й.
Беше ми спокойно като я нямаше. Да му се извини, ама той ще трябва да се извинява 😒
Прави от мухата слон, защото не й споделил. 😒 Човека има трамва и причини не може тука да споделя болката си, ходят от месец. За тези неща трябва време. Целият епизод тя говори грубо и се тръшка. Нека си реве. Тя е виновна.
Вместо да разбере,че тя греши и да види,че Мартин я обича истиски и не избягал с писаци. Дори майка му която не се уплаши от Ицето. Трябва да оцени това.

# 407
Да не го играя адвокат на дявола, но първоначално Мартин ѝ скочи неоправдано, след като тя просто му каза, че е разбрала каква е семейната му история. Като цяло в този епизод разправиите им ми бяха много закърпени на фона на останалото.

# 408
  • Велико Търново
При това го разбра, не защото много е настоявала, а просто по чиста случайност. И то не от кого да е, а от майка му. Нито една от двете не знаеше коя е другата. Да, не е права Яна да му се тръшка, че не ѝ е казал, ама пък и Мартин не е прав да ѝ вика насреща, че много му се било събрало. Тя няма как да знае какво се е случило в дните, когато я нямаше, след като той не ѝ е казал.

# 409
  • Галифрей
В защита на Мартин тя започна първа и не го каза с хубав мил тон. Ако си беше  променила тона и отношението, той нямаше да и скочи.
Иначе беше забавно как  всички си мислехме,че Яна ще види  “целувка” между Ева и Марти, а тя видя само прегръдката. 😄 Се нацупи още повече. Ако беше видяла целувката мале не ми се мисли.

# 410
  • Велико Търново
Аа, още снощи го отбелязах това. Наистина в предишното промо беше представено заблуждавайки ни. Снощи обаче вече заблудата падна. Показаха днешния кадър.

# 411
Аз заемам страната на Марти. Прав е, вечно се разправят с нейните драми. И това за осиновяването е нещо много лично и се споделя когато си готов за това. Така смятам. За всяка лична драма се говори когато сам решиш да споделиш, а не някой да го изисква от теб пък и да ти се цупи. Но и според мен някак от нищото дойде този конфликт или може би не беше добре изигран.
С Христо падам просто. JoyЕй както чуе за изкарване на пари без труд, пръв е! Сега ще търси приятел за девойката с доларите. Какви физиономии правеше когато бяха при нея, безценни. 😁
Виктор беше разтърсен от новината за брака на Ася. И си мисля, че думите "сигурна ли си, готова ли си за втори опит?" му бяха на върха на езика. И аз не смятам, че е готова, просто ѝ се иска да не губи Тони.
Ева нещо не знам какво иска, и то пък от Мартин. Объркана работа. Виж майка ѝ е съвсем наясно, че трябва или да скрият бебето или да му сменят личността. Хахаха много забавна актриса.

# 412
Да не го играя адвокат на дявола, но първоначално Мартин ѝ скочи неоправдано, след като тя просто му каза, че е разбрала каква е семейната му история. Като цяло в този епизод разправиите им ми бяха много закърпени на фона на останалото.
Абсолютно споделям това мнение. Този конфликт и разправии между Мартин и Яна бяха като изсмукани от пръстите, за да има "гръм в рая", че много любовно, спокойно и хармонично стана между тях и сакън да не ни стане скучно. Grinning И двамата бяха прави за себе си. На Мартин много му се беше събрало да търпи глупостите на Дора, да се грижи за децата, да тича за всичко + развода на родителите му и т.н., а Яна от своя страна вижда една прегръдка след осезаемо и непровокирано грубичко отношение към нея от негова страна, защото поне за мен тя с нищо не го предизвика. И двамата трябва да си се извинят, но 100% ще се разберат. Супер сладка двойка са и с такава невероятна химия! Heart Eyes Като цяло това е един от най-приятните бг сериали, така че поздравления за екипа! Heart

# 413
  • Галифрей
Аз и Amber сме адвокадките на  Мартин 😄❤
Ще се сдобрят ей тъй да епизоди. Чакаме голямото нанасяне в нвояит дом.
Ицето кърти много ми е смешен. Сякаш той е дете в тялото на възрастен. Да видим дали ще успее да намери мъж за богата мацка. 😂
Този Любо ги върти едни. Хъм явно един момент той и Марти ще се изправят един срещу друг.

# 414
  • Велико Търново
А, за Любо щях да питам (признавам си - хич не ми се търси в момента) - кой е актьорът в ролята?

# 415
Георги Кацарски

# 416
Следях стриктно сторитата у фб, Георги Кацарски ще се върти около Ася и Силвето. Доколкото знам той ще намери там любовта, ама не знам с кого.
Яна от самото начало я дават селяндурка. Ако ще в Ню Йорк да отиде, пак държанието й ще е на някаква простакеса. Мартин в началото го даваха незнаещ коя иска, с Ася го играеше обвързан, макар че не я обичаше, после с онази  гадната се подлъга, но предимно за интемн живот, но към Яна винаги е проявявал търпение, изслушваше я,. Заживяха заедно, търпи й всичките прищявки, остави го да й гледа децата, един мъж супер трудно би се навил да гледа деца на жена, с която живее от скоро за няколко часа, а какво остава цяла седмица. А той не само го стпри, ами не го и оцени. Относно травмата от детството, разбирам да са живяли дълго и той да не й е споделил, не че е длъжен, но нали по бива разбираемо, а тя живее с него има няма месец и му държи сметка

# 417
Много силно ми въздействаха сцените с Мартин след като чу думите на баща си. Много мъчно ми стана за детето в него. После обаче много рязко смени отношението към Яна, точно като Кай от приказката за Снежната кралица, след като парченце от счупеното омагьосано стъкло се заби в окото му. Видно беше, че е силно наранен от думите на баща си, мога да си представя как такива думи се забиват в съзнанието ти и постоянно и постоянно ги превърташ и те боли и боли. Но за Яна никак не беше ясно какво преживя той и на какво се дължи тази внезапна промяна. Още повече след нейния печален опит с вече двама мъже.

# 418
Хайде и аз в отбор Мартин. Правилно й каза, че не всички си разправят от-до на всеки срещнат, Да не говорим, че тя като те задуши с нейните драми, то и да искаш да споделиш нещо, ти се отщява. В реалността изобщо не меля брашно с хора, които смятат, че светът се върти около тях или такива, които се бъркат навсякъде. Затова и може би  Яна няма да успее да ми стане симпатична до края на сериала.
А върхът беше Мартин като й обясни и я пита "Разбираш ли?", а тя "Не", смехотворка Grinning

# 419
  • Велико Търново
Яна не знае за случилото се, докато я няма. Не знае колко много то е повлияло на Мартин и как го е наранило всичко, което стана между родителите му. Едва ли който и да е би разбрал нещо, за което и не подозира дори.

Общи условия

Активация на акаунт