Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Имаше една главна героиня в холдинг...
Топ коментар! ⬆️⬆️⬆️ 🤣🤣🤣
Аз веднага се сетих за Анелия - жената на Калоян от "Пътят на честта". По-противна жена поне за мен не е имало в бг сериал или поне не се сещам на прима виста. Joy
Янчето си е сладур. Да, първосигнална е, прекалено емоционална, все с троснатия говор и вечно караща се, но в същината си е мега готина и справедлива и мен ме кефи. Wink А Весела изгражда образа супер, като навсякъде. Simple Smile

# 451
  • Галифрей
Велики  са!! ❤❤❤😘👏🏻

ПЛАЧА 😭🤧❤❤❤

Извинявам се предварително, да изгледах по новият епизод. Знам,че не обичате. Не можах да не сдържа така малко да коментирам. Не ме бийте.

# 452
Къде го гледа бе, Дианче?

# 453
В Playtube излизат 2 дни по-рано, както е във Voyo.

# 454
Много ме дразни майката на Ева. Имате ли предположения какъв ще се окаже скритият план на Любо, приятелят на Дора?

Финалът на днешния епизод е бижу.

# 455
  • София
Ехаа, имаме си предложение и прието предложение, чек-чек 😊
Много ми хареса епизода.

# 456
Ах, какъв хубав епизод.
Има, има сърце и душевност Яна, въпреки първичността и липсата на такт. Такива прекрасни думи каза на Касимов старши, че ме развълнува. А предполагам и Марти след като видяхме какво реши.
Много романтично, с вечерята, пръстена, но думите му... те показват напълно чувствата му "не ме е страх нито от мъжете ти, сестра ти, децата ти.." Абе приема я с целият ѝ антураж.. и с нейната директност. От това по голямо доказателство за любов, здраве му кажи.
Ася.. това момиче изобщо не трябва да се омъжва, подвежда момчето. Всички положителни качества на Тони изреди и най отрицателното и най-важно.. той не е Мартин. И аз го разбирам в смисъла на съжаление, че не е той. Тя просто още не го е забравила. И за мен е грешка да започваш друга връзка, камо ли пък и да я узаконяваш при положение, че емоционално не си приключил с предшната.
Не мога да разбера схемата на Дориното гадже. Той е измамник това е ясно, но защо му е тя? Нещо не ми се връзва.
За пореден път адмирации за играта на Юруков. Как се хилих като скрепиха великата сделка с мацката, а пък и разговора му с Мартин.. 😁 Изобщо не се връзва на Марти, че той го поднася.
Силвето ми хареса, тъкмо омекна и стана нежна влюбена жена и този я поряза... пфуу
Тъкмо да питам и се сетих коя е актрисата в ролята на майката на Филип , от Комиците.Детето ми хареса.
И ако някой ме прочете изобщо, да се извиня не за чаршафа, ами направо спален комплект стана. Joy

# 457
  • Галифрей
Този епзиод също ми стана един  от любимите. Дора много ме дразни. Сякаш Яна и Мартин са й родители и тя на пук,цялото й държание е на тийн. Според мен Любо измамникът е изпозлвал Дора за кекс и забавление.
Почвам така да похаресвам Александър.Омекнал е.
И аз съм на мнение,че Ася не бива да не жени.Не е готова и не е срешнала човекът.
Мъчно ми стана за Силвия, това което й наговори Тома, беше много гадно.
Това беше най-сладкото предложие за брак. Толкова мило и реалистично. Как и се обясни в любов и че не страхува от нищо, отвори пратката и пръстена 😭❤❤❤🎉 Сгодиха се да им честито!
Иван Юруков  е най-добрият. Велик е! Перфектна игра.
Всички играят супер яко в този сериал! Искам да напиша още по -голям пост колко ги обичам! 😘💯❤❤

# 458
Изобщо не съчувствам на Силвия. Сама си е виновна с това отчаяно залепване за Тома като удавник за сламка. Само и само да не е сама си измисли любовна история вместо да поговори открито с него.

И аз не смятам, че Ася трябва да се омъжва за Тони, само ще го нарани. Даже не знам защо продължавам да имам усещането, че с Касимов Старши ще спят заедно, усеща се някаква патологична химия между тях.

А относно Любо - мисля си, че освен за забавление, е използвал Дора, за да изгради по-успешно образа си на адвокат, като нищо да се представя за такъв от кантората на Захариев и Касимов.

# 459
  • Велико Търново
Оня като му донесе фалшивите карти (които вероятно са някакви пропуски, защото нали се жалваше, че едва е влязъл в Съдебна палата), Любо ги попрегледа и на една от тях пишеше името на Мартин. Пред Дора той се представя за редактор, май. Тя не знае, че е "адвокат". А иначе си е обикновен измамник.

Това дете - Филип, вундеркинд ще дойде, като че ли.

Ох, Христо големи кандидати намира за оная мацка с доларите Joy

# 460
Iris, и аз така за Ася. Накрая да не се омъжи за Касимов старши 😄
Не помня коментирахме ли, но както в един друг сериал който-не-бива-да-се-споменава, така и тук - един-единствен бар в цяла София! Много плоско.

# 461
Много трогателни думи каза Яна на Касимов, а и Мартин на Яна. Прекрасна двойка, скоро не е имало такава химия в бг сериал между актьори.
И аз мисля, че Ася ще изневери на Антон с Александър. То е видно от самолет, че става нещо между тях. И съвсем ще се забатачи тя за жалост... Не е преживяла Мартин и това си е... Чакам да разбере за годежа им, вероятно никак няма да се почувства добре.

# 462
  • Велико Търново
Е, то това със заведенията не е само нито в този, нито в "онзи" сериал. Дори и в "Под прикритие" (за мнозина това е един от много добрите сериали) заведенията бяха едни и същи - и софийското, и онова на морето.

Ася вече от няколко епизода хвърля едни многозначителни погледи на Александър. А и той какъвто е коцкар...

# 463
Освен ако новия Любо не завърти Ася. Защото доста снимки имаха заедно. Епизодът беше много романтичен

# 464
Хубав епизод, гор-чи-во! Получи им се и целувката ми хареса, най- накрая Smiley Heart
Дора- мноооого ме дразни, сякаш всички са й длъжни, но ще порасне скоро ми се струва, с този измамник. Само някое бебе да не й направи.
Не мога да разбера защо се заблуждава Ася. Сякаш напук на щастието на всички около нея, един вид да не е капо, да се омота още повече. С Касимов старши ще забъркат нещо, убедена съм. А Мартин много добре знае, че не й е минало и няма как да бъдат "най- добри приятелки".
И мен ми е кофти за Силвия. Вярно, че е много въздухарско- един флирт+кекс и да разглежда булчински списания. Точно това според мен дръпна Тома, плюс това, че наистина май не е забравил Асето. Ах, каква ирония на съдбата! Но мисля, че нямаше да й ги наговори такива, ако не беше видял списанието. Доста грубо, но явно има травма по темата и се защитава бясно.
Христаки, няма равен. Много як разговор с англичанина, "жена не за бизнес бе, за..." Satisfied
Много разтоварващо сериалче, само като гледам рекламите на другите, които вървят, настръхвам. Кому са нужни, тези сцени на агресия, не знам!

Общи условия

Активация на акаунт