Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Галифрей
По скоро визира дрехите й, защото на снимките я даваха малко делово за разлика от 1 сезон. Явно няма да е вече чистачка

Може пък да имитира баща си. Тя спира да е чистачка, а крайно време да ходи по -хубово облечена. Вече не е депресирана самотна майка.  Напълно го разбирам, ако е за якето. Ние също не го харесваме този шушлек 😂

# 196
Може и пък "да ни хвърлят в музиката", давайки само този кадър. Не вярвам да й говори така, но като ги завъртят битовизмите ще видим.

# 197
Мацки, много ви моля, ако някоя от вас може да даде линк, от който да се гледа от Америка сезон 1 на "Мен не ме мислете". За една приятелка ми трябва.

# 198
  • Велико Търново
Нека да пробва ето тук - цък! 2 страници с резултати са.

# 199
По скоро визира дрехите й, защото на снимките я даваха малко делово за разлика от 1 сезон. Явно няма да е вече чистачка

Споделям съвсем лично мнение…
Чистачка, адвокатка…, без значение, простее ми ужасно много! С манталитета на кварталната скандалджийка дето все много знае и навсякъде се бута…
Той е леко спънат кон, но все пак е много по-фин от нея!
Подобни жени ми изправят косите от ужас!
Направо непоносими!
А тези като него, нерешителни, май наистина се прецакват, малко или много, с подобни женички!
Двойката им ми е леко налудничава, въздухарска…Такова чудо като нея не бих изтърпяла, посмъртно!
Ролята на Дария е много трудна.
Възхищавам се на подобни жени.
Борбени, излъчващи самочувствие, сила и власт, а всъщност умело криещи ранимата си (и ранена) същност!
Велика роля прави Дария и затова не я давам на барманчето!
Трябва й улегнал, знаещ какво иска, мъж…, трудна работа!

# 200
Запис. Чакам с интерес сериала.

# 201
И аз ще гледам, нямам търпение за утре:blush:

# 202
Ще има лайф преди 1 серия

# 203
  • Галифрей
Къде ще го излъчват? Ютуб?

# 204
В инстаграм в 18 на 8

# 205
  • Галифрей
Споделям веселите снимки, благодаря ти bubulina_baby

Униални са комеди дуо. Смях се , сладури😂😂❤❤😘

# 206
  • Галифрей
Тамън си гледам серията много са сладки Яна и Марти, Силвия и Тома 😘 За съжеление я прекъснаха поради смърта на англиската кралица 😔

# 207
лайфа го има в инстаграм

# 208
  • София
Слаб старт на втория последен сезон.
Искам повече забавни моменти, а не драми с този идиот бащата на Мартин. Откъде го измислиха този. Страшен дразнител.

# 209
Това последен сезон ли е?

Общи условия

Активация на акаунт