Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Но за едно е прав и съм съгласна,че Яна не трябва да се меси и да води психоанализи разговори с клиентите.
Тя учи за медиатор, но само за да вземе диплома. И постоянно си организира практически занятия. Иначе си е медиатор по рождение жената.  Grinning

Няма да се женят Яна и Христо разбира се. Кой знае какъв сън пак е сънувал Ицката Satisfied

# 226
Първо да кажа, много се радвам, че си задържахме темичката в междусезонния период Simple Smile Поддържахме си огъня.
И сега за новия, не знам как ще върви тази кантора без Яна 😆 Адвокатите, ряпа да ядат. В тази връзка ми харесват престрелките между Касимови, особено за правото и хората.
Дъртия Касимов да стои далеч от Дария, моля, моля. Пууууу, като стара хрътка как надушва женската мъка и мазно се промъква.
Янчето и Мартин много ми харесаха как се гушкаха до бара, много си я обича той, тя като играла това хоро вече няколко пъти го раздава по-пестеливо.
Да, пъха си носа навсякъде, но по скоро това са житейски монолози към нас, зрителите. Не ме отекчават или дразнят.
Ииии... ето как ни метнаха с това "на какво приличаш" 😆

# 227
  • София
Аз мисля, че точно, заради отношението на Касимов старши към героинята на Дария ( изключих за името), ще бъде изгонен в един момент оттам.

# 228
Брех, какво съм пропуснала  какво отношение на Касимов дърти към Ася?
Този епизод си беше хубав, хареса ми.
Е явно това няма да се промени, Яна-мерудия на всяка манджа. Simple Smile
Колко е фина и деликатна Ася, страхотно момиче(само бих искала друга актриса, но каквото такова). А какво стана с нейната връзка с бармана? Thinking
Христо страшни фантасмагории му ражда главата. 😁 Сега той разсърди ли се, че Поли ще му е шеф? Що?
Дяволо,
Скрит текст:
Благодаря ти за ревюто на Елвис във филмовата тема. Чак сега я видях. Съгласна с всичко и прекрасно си се изразил.Много си паднах по този филм, по Елвис и накрая и Остин ме впечатли. Направо се причислих към огромната фенска маса на Елвис. 😁 Смятам, че филма е малко хаос и като накъсан, щото със сигурност има значение, че е орязан от 4 часова версия до 2,39мин.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 22:11 от Amber*

# 229
  • Галифрей
Днес като се разхождах видях Ванчето ❤ Бременоста я направила още по красива.

# 230
  • София
Ами на мен не ми харесва какви погледи хвърля на Ася, разни комплименти и сипе... Ама някак си не ми е бащинско отношението му.

# 231
А, да, накрая ми стана жал за Христо. Той играеше с момичетата тези игри, преди това Поли му стана шеф без да знае за плановете й... Тежък епизод беше за него 😏
Да бе, къде отиде бармана?
Много добре го каза Мартин, че с Ася са еднакви, идвайки според мен от леденото кралство. И хора като Яна, емоционални, горещи, направо им показват един нов свят 💓

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 22:49 от Feliche

# 232
Чудя се дали не я ревнува Замбори като Весела се целува с Руши. Той Руши е симпатяга.Simple Smile

# 233
По би могъл да се притеснява дето се появяваше гола във Вездесъщия.

# 234
  • Велико Търново
Днес като се разхождах видях Ванчето ❤ Бременоста я направила още по красива.
Ох... докато загрея, че става дума за София. Щото Ванчето едва ли е бременна Grinning

# 235
  • Галифрей
На мен ми хареса речта на Марти пред Ася,защо се е влюбил в Яна. ❤ Едиствено Яна не е правила нищо като другите да му се доказват и прочие. Като казаха на децата,че ще живеят заедно беше сладко, според мен Руши реши да импровизира да се прави на Мисис Даутфайър 😂

Не мисля, те са актьори това им работата. Много тъпо ще е ако ревнува. Това е наушким.  Все пак Весела и Велислав бяха доста страстни във Въздесъщия.

# 236
  • Велико Търново
Ми то и обратното е напълно валидно - дали Весела ревнува Владимир. Разбира се, че са наясно с професията си и едва ли влизането в роля би им било повод за ревност.

# 237
Че Владимир кой целува?
На мен ми се струва, че има привличане между Яна и Мартин или пък много добре го играят

# 238
  • Велико Търново
Между Яна и Мартин или между Весела и Руши? Защото ако е между първите, значи вторите добре го играят.Grinning
А кого целува Владимир... не е казано, че трябва да е във филм или сериал. Играе в достатъчно постановки човекът. Млад и красив, все има някоя роля на любовник Relaxed

# 239
Те да не са Ивайло Захариев и жена му, че да се ревнуват. Онази си го хвана за каиша и той вече си я носи навсякъде. Сюешна работа, хората са си актьори, а и не се целуват с език, а си допират устните само, даже камерата ги дава отдалеко

Общи условия

Активация на акаунт