Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Галифрей
За целуването и любовните сцени си има илюзия и техники, в договора им го пише ако нещо не им харесва не го правят. Има цял екип зад тях. Някой актьори найстина се целуват, те си решават. Само на екрана са двойка, в реалният живот са приятели.Като се чувстват добре и комфортни с колегите и им се получава химията.
Весела и Руши просто имат голяма химия.

# 241
  • София
Епизод 2 ми хареса.
Христо продължава да ми е 'уан мен шоу'

# 242
Мъжа на Весела съвсем скоро ще го гледаме чо бнт в новия сериал

# 243
Кой е този нов сериал по БНТ?

# 244
Снимаха два, но той участва във Вина с Верославова

# 245
  • Русе
Че Владимир кой целува?

Кера Satisfied
Извинявам се, но ми стана смешно и не се стърпях.

Явно Ася не е преодоляла Мартин, както и Христо - Яна.
Секретарката ми е голям образ, заедно с Тома. Къде се дяна Джон обаче / Алек Алексиев/? Радвам се, че за сега не дават Макавеева.

# 246
Дано не се появи повече, трудно я изтърпявам.
Христо със сигурност не е приключил с Яна, но очаквах Ася да е. Може би го показват като оправдание  за раздялата с бармана.

# 247
Ася не е преодоляла Мартин, дори когато беше с бармана. От една страна го е обичала, от друга усещам обидата, че е напусната и заменена с "чистачката". Това я прави лесна плячка за хрътки като дъртия Касимов, още повече като знаем и че е забърсал и Макавеева.
Ицето и той страда, милия. Де от това, че не е с децата, де по мъка за Яна, де че няма на кого да прави супа...

# 248
Ася не е преодоляла Мартин, дори когато беше с бармана. От една страна го е обичала, от друга усещам обидата, че е напусната и заменена с "чистачката". Това я прави лесна плячка за хрътки като дъртия Касимов, още повече като знаем и че е забърсал и Макавеева.
Ицето и той страда, милия. Де от това, че не е с децата, де по мъка за Яна, де че няма на кого да прави супа...
Съгласна съм с това, като единствено не разбирам млада жена със стар мъж що за избор е. Изключение - да, но не и нещо с добра перспектива по принцип. Освен някакъв вид сделка... Не че и между млади няма такъв вариант де, живота е шарен 🙂

# 249
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Яна все така - мега дразнеща,която вечно си пъха носа в чуждите животи и проблеми(защото нейните си ги оправила..),все така размахваща пръст и много обичаща да я унижават,че да има повод след това да рева колко несправедлива е съдбата над нея.
Не я понасям,честно.Във филмите може и да мине,но в живота няма как типаж като Яна да има общо с Касимов.Не виждам никакви допирни точки и като характери,и като виждания за живота.

# 250
Касимов в реалния живот би живял с някоя кифла, изкуствено лице, гйиалурон в устата и с хубава визия. Не знам защо, но образа на Яна нещо заприличва на Кера от Пътят на честта.  И тя се носеше що годе така, и тя чат пат си пъхаше носа, даваха я магнит за мъжете, Яна беше така в 1 сезон и намират богат мъж, който е готов да ги  издържа.  Е, да Весела е светлинни години пред Силвия Петкова, но сценария е леко подобен

# 251
Яна, уви, си остана махленка. Принципно няма лошо за целите на сериала, извън него не бих казала, че това е антипода на "кифлата", ако така са го замислили в сериала. Антиподът на "кифлата" би следвало да е Ася и героинята на Ирина Митева, на която забравих името.

П.П. Много завладяващо излъчване има Ирина, дотам, че където участва все забравям имената на героините й, за мен си е Ирина Grinning

# 252
Черпя ви виртуално, днес имам рожден ден. Желая на всички Ви да сте здрави, защото това е богатството на 21 век

# 253
  • София
Честит рожден ден, бъди жива и здрава!
Много ми е неприятен актьора, играещ стария Касимов. Дори да беше в положителна роля, пак щеше да ми е неприятен. Яна много дразни, дано спре да си вре носа навсякъде. Най-много ме кефят Ицето и хазяйката.

# 254
  • Галифрей
Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!!! ❤❤😘🎂🍰🧁

Общи условия

Активация на акаунт