Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 412
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Яна и Мартин ми харесват. Въпреки че Мартин е твърде ентусиазиран, а Яна е твърде предпазлива. Но и двамата си имат своите основания за това.
Христо си е същият образ колоритен.

На Ася са и развалили образа. От мека, разбираща и опрощаваща са я направили леко злобничка. Не ми харесва тази посока.

Бащата на Мартин е под всяка критика. Не ми харесва образа му, актьора - също. Начина му на говорене е противен.

# 301
Дария Симеонова в Преди обед.

# 302
Явно аз съм единствената, дето не може да хареса новия сезон. Не знам защо. Бях супер-мега зарибена по сезон 1 и сега даже се чудя сама на себе си какво не ми харесва... с 300 зора изгледах първа и втора серия. От 3 дена вися на трета серия, до половината и ми е все едно дали ще я догледам... иначе ви чета какво става, но нещо ми е умрял мерака.

# 303
Явно аз съм единствената, дето не може да хареса новия сезон. Не знам защо........
Не си! Аз не съм изгледала нито една цяла серия. Обещавам си, че ще ги изгледам в рlaytube, но съвсем не съм сигурна или по-скоро съм сигурна, че няма. Чета ви, ама... нищо не ме кара да гледам.

# 304
И аз се присъединявам към групата на неентусиазираните. Епизодите от предния сезон ги гледах даже по 2 пъти, сега и един ми е трудно.

# 305
И на мен ми е неприятен този театрален маниер на говорене, който Касимов-старши демонстрира. Пуснах си интервюто от "Преди обед" с актьора. Каза, че една от бившите му студентки била "котенце", с което ми остави едно такова неприятно усещане...

Мисля, че след леко слабия старт на сезона, сюжетът отново влезе в релси и последните 2 епизода са на ниво. Сега като влезе и мама Касимова в картинката, нещата ще станат още по-интересни. Киселото Асе ще го преглътна някакси, само да няма повече сцени с нея и дъртия, ако може. Много се смях на промото за 5-ти епизод и по-конкретно на диалога между старши и дъщерите на Яна. 😁

# 306
Ауу този Kасимов(не знам името на актьора)явно и в реала си е коцкар и мазник.Ами тя физиономията не лъже.Grinning
И при мен има спад в ентусиазма(че миналият сезон го гледах 2 пъти),но ще си го догледам.Но определено вече не съм голяма фенка на Весела,а на Руши все още,но умерено. GrinningДаже смятам,че тя понякога преиграва.

# 307
Аз също изгледах епизодите в рlaytube, два по два, за разтоварване. Иначе като ги даваха в реално време нещо не успях да съм на линия Simple Smile Вдигнаха високо летвата, цяло лято ни зарязаха, тръгнаха леко накриво и затова има усещането, че не е както преди. Но аз им давам шанс, тъй като това е единствения сериал, който гледам от сумати години (предишния беше Скъпи наследници) Satisfied Харесва ми, че проблемите са близки на хората, а не някакви гърмежи, невиждани стремежи или пък лигави идилиии.

# 308
И аз не съм от ентусиастите. Изгледах епизодите с превъртане. Последния от петък даже не ми се и гледаше. Нещо скучно, предсказуемо ми идва сезона....И актьорите не ми харесват. Не знам тези парцали на Яна от къде ѝ ги намират. Учудващо Падалски със секретарката ми захаресваха. Бате Влади липсва. Ще видим до кога ще гледам...Повече ми е интересно тук да чета.

# 309
Изгледах ей сега Веселин Мезеклиев- Касимов старши в Тази сутрин, честно казано с добри впечатления останах. И това определение "котенце" за студетката му, мисля, че беше в най- добрия смисъл на думата, искаше да каже, че е била доста малка, когато се е развивала случката, която разказваха. Накрая каза, че героят му не е лош, справедлив бил. Амииии, ще видим Simple Smile

# 310
Аз както бях нетърпелива, чак в петък изгледах 4те серии и общо взето споделям мнението ви.
Преди гледах и не мигах, а сега ми беше фон, докато редя пъзел.
Въпреки това обаче не ми убягна шубата! Ех, тази шуба! Но то пък си захладня, пак й дойде времето Grinning

# 311
Е ние тези хора само в зимно време ли ще ги гледаме? Все мрачно край тях.

# 312
  • Велико Търново
Ауу този Kасимов(не знам името на актьора)
Веселин Мезеклиев

# 313
Ох, на мен пък много ми харесва и този сезон. Действа ми релаксиращо, харесвам играта на повечето актьори, от тийн фен-клуба на Руши съм, а Весела Бабинова ми е любима, още от няколко театрални постановки, в които съмя гледала. Харесва ми, че доразвиват сюжетните линии, че героите също претърпяват промяна. Много ми допада, че Ася се оптива да бъде лоша, защото по характер не е такава, но повече ми допада, че Дария Симеонова изиграва много добре тази промяна в героинята си.
Иначе съм съгалсна,че Касимов старши не е приятен, с Магито са си били тамън.

# 314
  • Галифрей
За мен сезонът си е страхотен, става все по интерестно. Всички играят прекрасно  ❤ Не разбирам какво не ви харесва. Всеки има вкус ся аз не мога да споря.  Не може св всичко да ви харессва. Общо всето е доста фреш.
Мен само ме дразни поведението на Ася,дъртият  Касимов и Дори ( сестрата на Яна) Ама то не може без някой дразнител, няма да е интерестно. Стравнение с едни други бозички спокойно мога да кажа че Мен не ме мислете е един от най-добрите бг сериали,дори ме кефи повече от оригинала. Гледам си го и ми е кеф. Втори сезон ми харесва повече от първият ( за сега)

Общи условия

Активация на акаунт