Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Гледам Рушката в инстаграм, на някакво моренце се плацика. Ех, заслужено му е след като са снимали цяло лято.
Да ги видим какви ще ги свършат тази вечер Simple Smile

# 316
Поредна хубава серия. Така си мрънкаме и ние. 😁
Само, че нямаше нищо комедийно, а лични и чисто човешки истории.
Ицето ще ме прощава, но нищо не става от него. Брей търтей, скатавка и лъжец. И Поли не я заслужава.И докога все размъкнат, рошав и с детски суичъри.
Ева ще започне да си пада по Мартин ли? Не така.. Simple SmileМартин какво добро сърце има. Въпреки всичко му домъчня за баща му. Изненада... той не му е баща.
Ася ме дразни. Какво иска от Виктор?! Аз не съм усетила по различно отношение в кантората към нея от баща ѝ, проблемът е в нейната глава. Дай Боже всекиму такъв баща, не я разбирам.
Тома и Силвия бяха комичният момент, сега се сетих.

# 317
  • Галифрей
Не Ева не си пада по Мартин,споко тя просто  си търси подкрепа. Иначе имат хубава химия на приятество.
Ицето как само намери кинти в боклука😄 Иван е уникален актьор и дрехите които му дават придават харектера на героят му. Раздърпан,рошав, спортно облечен с тий акъл.
Какъв е проблема на Ася?!  Иде ми да я цапардосам. Татко Виктор е най-готиният той се грижи за всички сакаш са му деца. Много ми е страна,че тя е отбор Александър 😒
На Марто никак не му е лесно но пък има голямо добро сърце ❤  
Касимов старши не му е био баща, знаех си.
Хъм ето защо в първият сезон когато Яна попита Мартин за родителите му той стана един тъжен и каза не ги е виждал, нещо такова и имаше такива леко намеци, че родителите му не са живи.
Като се караха Касимови говореха  за  катастрофа. Ясно,че Алексадър му е осиновител.

# 318
  • София
Да, това си беше сериозно разкритие. Аз лично останах доста изненадан от този факт, че не му е баща по кръвна линия.
Какъв и е проблема на Ася?

# 319
Явно се е чувствала подценена да го играе личен асистент на баща си. Касимов й направи няколко комплимента и тя си повярва.

# 320
Мда, да дойде външен човек та да ти оцени достойствата. Явно има някакви комплекси Ася, щом не е наясно със себе си. И с връзката с баща си най вече. Аз смятам, че той я обича, цени и 
ѝ възлагаше и други задачи не само куриерски.Тя май малко ревнуваше от връзката му, сватбата.. И точно пък на този коцкар да му повярва, който пък смятам, че иска да оцени други нейни достойнства, не юридическите. 😁

# 321
Съгласна с  Amber, Ася е възрастна, но си е детенце на тати Grinning Ревнува, чувства се недооценена и т.н.

За Мартин и аз се учудих, че не му е истински баща Александър. На мен всъщност стария Касимов не ми е негативен образ, по-скоро го дават някакъв мнителен образ, но не е лош човек според мен.

# 322
  • София
Ася донякъде я разбирам - баща й май не й даваше да работи по дела, нали не е юрист.
Възможно и оправдано е а го ревнува от новата му жена и бебето (и то момче, моля ви, мъжете изкукуригват на тази тема).
Т.е. чувства се пренебрегната и лично, и служебно.
Татко Касимов трябва да има поне един съюзник, ако не друго, да му снася какво става в негово отсъствие.

# 323
Това го бях забравила,че тя не е юрист.И все пак смятам,че трябва да намери начин да заздрави връзката с баща си в собствената им кантора,а не да разчита на външни фактори да ѝ ценят усилията в работата.
Тя и на Мартин намираше много кусури,а може би проблемът е в нея.Някак е плаха и тъжна за девойка,която на практика има почти всичко.Ето Марто сега е съвсем друг,ще кажете щото обича..Ами пак ще кажа,че може причината да е в Ася да не я обича,а може да е просто въпрос на чувства..

# 324
Гледам Рушката в инстаграм, на някакво моренце се плацика. Ех, заслужено му е след като са снимали цяло лято.
Да ги видим какви ще ги свършат тази вечер Simple Smile
Руши бил там, щото прави реклама на марка дрехи. Ех, няма почивка този човек Simple Smile
За Асето какво да кажа, като отхвърлена жена, се държи ледено, плахо и си търси с кого да се заяжда.

# 325
  • Галифрей
Колко силен епизод  😭❤
Марти ще предложи на Яна ❤❤💍🎉🥳
Много силна игра на всичките и Стефка уникална както винаги ❤
Само на мен ли някакси като я няма Яна е по-спокойно 😀 Обичам си я, но на моменти се държи като тийн.
Ася още малко ще носи блуза “ Дъртия Касимов е дъбест. “
Горкият Мартин да изгуби родителите като дете и после го осиновява неговият чичо. Александър не е лош човек,показа емоции и като казваше,че се опитвал да бъде като брат си и не иска да се развежда с Рени.Защо по-дяволите и е изневерял? Се държи като аритократичен г@з?!
Ицето в новите дрешки ❤ Но пак си е рошко. Явно не е чел бг приказките,че когато намериш много пари насред път и тн. не те чака нищо добро. Съвестна защочва да го гризе.
Тома и Силвия най-сетне се целунаха,след като и даде бонбони мерси. Сладури са 😘
Нещо ме съмнява любимият на Дора. Видалк  сме го в сторитита. Готин е ама не ми вдъхва доверие.
Най- сетне го видяхме този Петър. Доста е страшен, прилича ми на човек който бие хората   за пари 😀

# 326
И на мен ми хареса. Но май само на нас, няма никой тук. Simple Smile
Ицо с бисерите"тя съвестта още не ме е посетила" 😁 Само не разбирам що купува подаръци и на Яна, на какво се надява още?! Не вижда ли, че е щастлива с Мартин.
Милият той е сираче. Добре, че тези хора са го отгледали. И то добре, той е изключително  възпитан.
Не като Яна и сестра ѝ, те са си малко махленки. Сестрата е направо нахална.
Ева определено искаше да се опре и гушне на рамото на Марто.
Майка ѝ ме разсмя доста, прекрасна е тази актриса.
Стефка много я харесвам. Но все се сещам за великата ѝ роля като госпожа Пешева в Революцията. 😁
Тома и Силвия сладури. Няма ли някой и за Лорчето.. Бармана визуално би си паснал повече с нея.
Сори за чаршафа.

# 327
  • Галифрей
Обичам си я Пешава, велика ❤ Догледа ми се отново.
Униални са. Нямам  търпение за следашите епизоди. ❤😘

# 328
Тя освен в революцията и в ние, нашите и вашите беше учителка. Мен ме кефи сериала

# 329
  • София
Разбрахме за Мартин и какво се е случило. Ужасно е.
Браво на чичо му. Жалко така с тези изневери и начина по който сега искат и уж ще се разделят, ама да видим де... Може пък да се промени нещо, в сериал сме все пак.
Айде чакаме сватбата още от сега. 😊

Общи условия

Активация на акаунт