Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Понеже не гледах предната серия...Ицето де намери парите?

И нали Марти си имаше апартамент? Кво стана с него? Май го забравиха Grin

# 331
Понеже не гледах предната серия...Ицето де намери парите?
Намери ги завити в черен найлон,докато изхвърляше някакви отпадъци в контейнера.Щеше и тях са изхвъри,но се усети,че има нещо.

И нали Марти си имаше апартамент? Кво стана с него? Май го забравиха Grin
И аз това се чудех.Може би баща му сега е в този апартамент.

# 332
  • Велико Търново
В ролята на Петър ще видим Ованес Торосян. Дъщеря му отдавна му "води" - в ролята на Марийчето.

mystic woman, Поли беше накарала Христо да изхвърли едни кашони от склада, той малко ѝ се поопъна, но в крайна сметка свърши работата. Та, там - до контейнера за боклука намери парите в един чувал.

# 333
Приятна изненада, много го харесвам!

# 334
Ех, сапунисват ни здраво! Сега пък тези не били биологичните родители на Мартин Simple Smile Остава с Христаки да се окажат братя 😆
Петър най-накрая му дойде реда, според мен ще вкара екшън сред героите.
Пъро си мислех, че Ева нещо се увърта на Мартин, но сега съм на мнение, че просто търси подкрепа, тъй като наистина й е доста тежко.
Дорчето същата като Янчето, и тя се опита да даде съвет и да е на гребена на събитията в кантората. Този нейният, редакторът, съмнява ме. Ама и тя нещо много накриво му говореше на пейката.
Без Яна интересно, но беше една идея по-спокойно.
Много мил жест на Христо да подари шалчето Simple Smile

# 335
  • Велико Търново
Че даже и беше в тон с перуката на Иренка Grinning Обаче пък не видяхме как са ѝ окепазили косата. Чак толкова да е зле, само защото била по-тъмна...

# 336
Дорчето същата като Янчето, и тя се опита да даде съвет и да е на гребена на събитията в кантората. Този нейният, редакторът, съмнява ме. Ама и тя нещо много накриво му говореше на пейката.

Мхм лика-прилика са си сестрите, ама толкова да са неорентирани в живота, без усет...Естествено, че и Дорето ще попадне на някакъв кофти мъж.

# 337
Тя освен в революцията и в ние, нашите и вашите беше учителка. Мен ме кефи сериала
Аз си я спомням и като фризьорка, жена на полицай и майка на Явор Бахаров в "Стъклен дом". И там беше перфектна!

# 338
  • Галифрей
Аз гледах този сериал  само заради Красимир Ранков и Стефка. Играеше шеф на охрана мола, Ставрев ❤ а Стефка беше фризьорка. Уникални са аз съм гледала двама в театъра.
Стефка винаги има неворятна химия с колегите си.

# 339
  • Пловдив
Гледахте ли промото? Целувката? Уфх, ще има драми !
Стефка е страхотна , в Стъклен дом ми беше любима 1. До края на лятото повтаряха Революция Z по бтв комеди, та Пешева ми е още прясна. Уникална е! А революцията е страхотен сериал.

# 340
Който иска, може да гласува за Весела в TheHashtagAwards на Грация. Днес май е последен ден за гласуване.

# 341
  • София
Кой се целува в промото?

# 342
Кой се целува в промото?
Да, кой, кой Laughing

# 343
  • Галифрей
Да тъкмно шях да пиша като видях промото за двата епизода. Можете да го видите в сайта на БТВ или фейсбуската страница.
Ева не го очаквах…какво по-дяволите?!!😒
Признавам си миналата седмица си по мислих “ох само де не му се нахвърли” ам си казвам аве няма, а то..🤡

# 344
Промото: https://www.btv.bg/seriali/men-ne-me-mislete/videos/v-sledvashti … me-mislete-7.html
Скрит текст:
Е сега вече стана проблем. Лично аз го очаквах, даже ме учудиха някои коментари, че нещата за Ева са чисто приятелски.
Като писахте за целувка не знам защо си помислих, че старши е награбил Асето. Joy

Общи условия

Активация на акаунт