Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Еее, на Ева какво й става? Обърна и някой мъж внимание и веднага все едно не останаха други, та точно на най-добрата си приятелка...Нали имаше там един от курса на Яна, защо се разделиха, че не помня?

# 361
  • София
Ева няколко пъти подметна колко добре била сега Яна, а тя...
При наличието на жилище, жива майка и добра приятелка, с която са съседки. Някои хора не оценяват какво имат

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 17:55 от Cuckoo

# 362
  • Галифрей
А кои се награбиха на бюрото - Тома и Силвия ли?
Да те са 😘

# 363
Някак си развалиха героините в сериала, с изключение на Силвия. Ева още малко ще я изкарат злобарка

# 364
  • София
Тя е по-лоша от злобарка, предателка е.

# 365
  • Галифрей
Чак сега го забелязох. 😃

# 366
За пък все го чета,но животни в сериала не видях!

# 367
  • Велико Търново
Това най-вероятно е заигравка на Иван и Андрей със защитниците на животните, които им бяха обявили "война" още по време на първия сезон на Фермата заради коленето на животни.

# 368
Здравейте, съпродуцент съм на този сериал и ей богу не знам, защо трябва да го пишем това:))).
Изискване е на медията, както и на лицензодателя. Не е заигравка с природозащитниците, но щеше да е яко, ако беше:)))

пп. Споделям доста от идеите на природозащитниците. Доста, НО не всички:)

# 369
Благодаря за разяснението!Следя сериала с кеф,та покрай надписа реших,че нещо в мен е проблема!

# 370
Здравейте, съпродуцент съм на този сериал и ей богу не знам, защо трябва да го пишем това:))).
Изискване е на медията, както и на лицензодателя. Не е заигравка с природозащитниците, но щеше да е яко, ако беше:)))

пп. Споделям доста от идеите на природозащитниците. Доста, НО не всички:)
Пишете го и на края на всеки епизод от Фермата, че тия хорица вътре мъчат животинките, та да знаем, че не са затрили никое от безхаберие. Тук е нужно да го пише даже!
Иначе за филма ви е смешно, щото в него май животни въобще няма. 😆

# 371

Предпочитам да си го приемам като шега Simple Smile
Привет, Иване,  радвам се да те видя Simple Smile и че следите зрителски мнения, макар тези снимки да са приключили.

# 372
Мисля,че това е Андрей,ама той да си каже.Иван пише е темата за Фермата.

# 373
  • Велико Търново
Т.е. с един и същ ник не може да пише в различни теми? И то теми за предавания, които са техни продукции?Sause baus!, то е малко да се каже, че написаното от твоя профил в другите теми не си го писала ти, защото вече пишеш тук, в тази.
Иван е, разбира се. И в темата за Фермата, и в темата за Съни бийч все си е той. Да, в Инстаграм и Фейсбук профилите са общи, но тук нещата са съвсем различни.

ПП/ И "ей богу" от Андрей май не съм го чувала. Grinning

# 374
Може,щом казваш Щеше ми се и Андрей да пише.

Общи условия

Активация на акаунт