Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Галифрей
Да найстина 😂 а тази розова чантичка….💀

# 391
Накрая ще стане #искамесишубата 🤣

# 392
Мислех, че й е нощница за рано сутринта, а тя така отиде на работа

# 393
Понеже не гледам анонси и да попитам. Нямаше ли нещо във връзка с Ева и Марти в тази серия? Или пропуснах нещо?
За Яна тотално ми се затвърди мнението, че не заслужава този мил, възпитан, ерудиран и чувствителен мъж - Мартин.
Ето я утре пак ще се прояви с махленските си похвати, сега пък в бой ще попадне. 😁
Тони ми хареса, или... или.. да решава Ася в крайна сметка.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:33 от Amber*

# 394
На мен ми се струва че Яна ще пренесе махленщината в новия апартамент, ще тръгне уж да помага на тоя и оня (да се меси по-точно в чуждите проблеми) и на Марти ще му писне и айде пак драми и до там ще са.

# 395
  • София
Горката Ева. Този боклук колко е нагъл не е истина. Но Мартин сигурно ще помогне. Simple Smile

# 396
Петър мисли, че ще вземе невръстно дете. Няма шансове

# 397
  • Галифрей
Не няма. Този Петър е баси  кретена….още един които иска да отгледа детето си в Лондон. 😒
Мартин само как се разплака. Искаше ми да му избърша сълзите ❤ Уникални са.
Александър на моменти е ужасно груб.
Ицето и мама Касимова бяха смешни. Той и говореше някакви глупости и аз хъм дам. 😂
Онзи Любо аз през цялото време знам,че е адвокад. Но защо лъже Дора,че е редактор? Сладък е ама правя и той някакви схеми.
Ествено,че Яна не заслужава Мартин. Утре хубово ще я наплюя.
#ОтборМартин ❤❤❤❤😍

# 398
  • Велико Търново
В предишния анонс видяхме (или поне аз), че Ева и Мартин се целуват. В края на днешния епизод обаче, в кадрите за следващия ми се видя, че не е целувка, а прегръдка.

Любо първоначално ми се стори, че е адвокат. Обаче като се замислих - може пък да го използват за редактор и на документи. В това число даже и на жалби.

# 399
Не знам за вас, но на мен ми дойдоха много елементарни репликите между Ева и Петър.
"Кокошки не коля" и т.н., диста тъпи диалози. Ако по този начин искат да покажат, че Петър не е особено интелигентен, не им се е получило добре.
Иначе Ованес пак ме впечатли и си припомних защо не го виждаме често в бг сериали. На друго ниво е той...

# 400
Съгласна напълно. Само дето не съм толкова впечатлена от Ованес, преиграваше с непукизма. Може пък и ролята да го изисква не знам, не съм го гледала май другаде.
Аз не разбрах Марти сега ли научи, че е осиновен или просто много се разстрои, че те са жертвали живота си заради него и сега така грозно взаимно се обвиняват?
Ицето как ще се нахендри някъде с това харчене. Такива като него и да имат много пари не знаят какво да правят с тях. 😁 Е поне заприлича на човек.

# 401
На мен Петър ми прилича на прошляк рецидивист. Никак не подхожда на Ева като визия.
Аз не разбрах Марти сега ли научи, че е осиновен или просто много се разстрои, че те са жертвали живота си заради него и сега така грозно взаимно се обвиняват?
Второто.

# 402
И за мен линията с осиновяването ми дойде объркана.

# 403
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Колко епизода са минали досега и къде мога да ги гледам?
(само епизод 1 гледах)

Мари Мар май се е отказала от линкове?

# 404
Седем, днес предстои 8ми.
Има ги всички в playtube, но не знам къде сте и може ли да се гледа от чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт