Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Ами точно щото той сега покрай развода разбра как са се жертвали родителите му за да го отгледат и му стана мъчно покрай цялата история.А тя "що не си ми казал,та що не си ми казал.."Не се отваря лесно дума да споделиш,че си осиновен.Сега всичко ескалира и той се напрегна,а и след тежката седмица с тичане с децата и безотговорната ѝ сестра.И тя вместо да е до него,когато изживява тежък момент,тя реши да му се цупи.И то след като е гледал сам децата ѝ,голяма благодарност няма що.

# 421
  • Галифрей
Ама не ми защитивайте Яна 😄 Да точно така!!! Би трябвало да прояви съобразителност и да забележи,че той също си има свойте проблеми, да му даде време да сподели. А тя айде оставя му децата за да се за занимава с някакви глупави семейна драма. Връща се и почва да се сърди и цупи. А бе бегай тука.Най-тъпото,че в следващите епизоди тя ще ми се прави тука,че не е виновна светица. Проблемът е в нея, тряба да си оправи държанието и топ на говорене.

# 422
На мен последната серия ми куца нещо от към сценрий и игра. Едно такова изрязано от някъде и прикачено стана. Изведнъж Мартин ѝ се развика малко ни в клин, ни в ръкав както си вървяха, а тя сякаш не каза нещо кой знае какво….. Как го съчиниха тоя момент нескопосано.

Обожавам артистите от старата школа. Играят на светлинни години от младите рецитатори. Много са зле младите. Много. Това момиче с патериците в съда, две думи са му дали и не се справи. Толкова изкуствено и дървено. Сестрата на Яна и тя. За мен нямат талант за артисти , но каквото такова.

# 423
Така е, не стават някои, ама Весела как истински плаче примерно... Всеки път като зареве и потекат сълзите е толкова реално, че направо шапка й свалям за играта. Heart Eyes Руши също е топ ниво. Heart

# 424
  • Галифрей
Двамата са супер сладки и имат уникална химия ❤

# 425
  • Велико Търново
Аз лично не защитавам Яна. Просто написах, че тя няма как да разбере нещо, за което не знае. Да, не е много сигурно, че щеше да чуе и да възприеме, ако беше получила подробно обяснение със спокоен тон. Особено имайки предвид нейната първичност и паленето ѝ от четвърт не, ами от осминка. Но пък и Мартин, познавайки я, също можеше да допусне, че е вероятно да се получи нещо като това, което всъщност стана.
А, и още. Дано сега не излезе пак, че се заяждам, но когато семейство има някакъв проблем, то си е такъв за семейството и е с такава тежест, с каквато то го усеща. И не виждам причина да бъде наричан "глупава семейна драма". Да не говорим, че ние даже и не знаем същността му.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 17:30 от DamaPika

# 426
Тя не само към него, и към Ева е такава

# 427
Ей сега ги изгледах сериите в playtube.
Започвам от начина, по който Мартин разбра семейната драма. Мноооого низшо от страна на баща му поведение. След като Мартин го обори в съда, трябваше да намери начин да си възстанови егото, стъпвайки по него психически. За мен това е поредния казус на обществото, който се засяга в сериала. Липсата на желание за приемственост, за предаване на щафетата и признаване на следващото поколение. Да, Касимов старши му каза, че се е справил добре, но Мартин заплати висока цена за това.
Дорчето, супер първична, точно като кака си. На моменти чак ми беше неудобно да я гледам, особено Мартин като оправяше след нея.
Може да ме освиркате, но в тези серии се видя как Яна си е точно за Христо. Бута се, където не й е работа, мисли се за център на вселената с нейните проблеми, никакво чувство за такт, съчувствие и подкрепа, никаква мисъл за ближния. Честно, не заслужава Мартин такова повърхностно отношение, особено пък сега.
Евала на Христаки, макар и под натиск, че върна парите и за проницателния му ум да съзре възможността за себе си в решение на проблема на момичето.
Общо взето хубави, серии, въпреки, че ми забиваха в playtube-а. Ще гледам да ги хващам по тв-то Simple Smile

# 428
А що да те освиркваме, отдавна сме коментирали, че Яна си е за Христо, така си е.

# 429
Аз поне не бих те освиркала щото още по времето на излъчването на епизода казах, че Яна не заслужава мил мъж като Мартин. Тя си иска някой джаста-праста като нея, и като Христо.
Само не съм съгласна, че това неговото е проява на креативност някаква, а си е чист мързел, за лесни пари. Говоря за намирането на гадже на девойката. Виж го, че все се скатава на работното място.
За Касимов старши подкрепям напълно.

# 430
  • София
Дали пък няма да ни изненадат с финал, Мартин с Ася (ама тя ще се омъжва май), а Яна с Христо. Не че ще стане де, хаха. Шансовете са доста под 10%

# 431
Аз даже не съм съгласна с Диана,  че има химия м/у тях. Имаше преди.
Яна ми става ми все по-неприятна с махленското си държание, че и се хвърли бой да разтървава Close

# 432
  • Галифрей
Е ся не е нужно да си съгласна с мен 😀 такава им ролята. Напълно съм съгласна с вас Яна не зазлужава и грам  Марти ама кой ни пита. Беше ми спокойно като я нямаше.
Най-добре тя си държи устата затворена и да се целуват 😃  И мен ми става още повече неприятна.
Diavolo не няма да се случи нищо от това, друго ще се случи, Христо тръгва с ….. няма да ви издавам. 🤫

# 433
Коя е актрисата, хвърлила доларите?
Чудех се от къде ми е позната, може би от някоя реклама...

# 434
  • Велико Търново
Не беше ли в All Inclusive певицата, дето Емил и Парушев ѝ бяха хвърлили око?
Сега погледнах - Калина се казваше, в сезон 3. А актрисата е Рада Кайрякова.

Общи условия

Активация на акаунт