Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Галифрей
Коя е актрисата, хвърлила доларите?
Чудех се от къде ми е позната, може би от някоя реклама...

рада кайрякова Играла е в столичаните и в all inclusive сезон 3

# 436
Ако не беше по чуждата версия, Мартин и Яна изобщо нямаше да се съберат. Най-много за кратко да бяха дали някоя закачка и нищо друго нямаше да се получи. Въпреки, че Дора е като сестра си, май е една идея по-хитра от нея, но скоро новия ще я излъже. Те Силвето, която даваха супер нетактична , излезе по-ибтересна от тях двете. Мартин заслужава жена, която не само той да изслушва и подкрепи, ами и той да бъде уважаван, да го подкрепя и цени.

# 437
Хаха, да, Силвето по-става. Аз не се сещам за друг сериал, в който главната героиня да е така недолюбвана, Янчето бие рекорди Joy

# 438
Имаше една главна героиня в холдинг...

# 439
А май се сещам за кого говориш, но онзи сериал (дори не мога да се сетя как му беше заглавието) много бързо го зарязах, та нямам наблюдения върху героинята с холдинга Joy

# 440
  • Галифрей
Незнам дали Весела е гледала оригинала ама по- добре направи  персонажа.
Ига само се разхождадеше с къси полички и тропаше с токчета. Дразнител. Сякаш  на актрисата ( много  млада) беше все тая и нямаха особено голяма химия с Мартин.
Веси някакси по-достоверно играе. Хем ужасен дразнител,хем сладка. Създава много емоции. Тя и Рушката са чудесен отбор и зад кадър обичат да се лигават, 😜😂❤

# 441
Керчето - Пътят на честта е най-недолюбваната героиня, но то и Калоянчо не неще чо-,добре от нея. Та на Веси персонажа е нещо подобно

# 442
Весела играе чудесно! Точно това, което трябва да ни предаде за Яна го предава на 100 %, че и отгоре. Щастливци сме да ги имаме нея и (почти) всички в бг варианта на сериала Simple Smile
Интересно ми е какви са схемите на Дориния човек, тези паспорти, където ги дадоха, пътуването им, уж...
Силвето и Падалски много сладко се заиграваха, хем елегантно, хем много ясно 😉 Дано само пак е заблуждение за зрителя това, което го дадоха за другата седмица- Падалски, където казваше нещо от рода "исках секс, получих го".
Барманът не беше ли женен?!? Много необмислено отново тази сватба, усещам поредната драма и травма за Ася. Сякаш напук на щастието на всички го прави. А и така ли се предлага-"хайде ще те пробвам". Много ми е изкуствено там, дори и от страна на Антон, което естествено е в резултат от Ася, тъй като не може да бъде разбит ледника, в който е.
Дианче, аз помня с кого ни беше казала, че ще бъде Христо Wink

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 08:49 от Feliche

# 443
И аз харесвам много Весела. Мното добре пресъздава героинята и играе много правдоподобно беэ да преиграва, което обикновено е проблем за театрални актриси.
И са мното сладка двойка с Руши.💘

# 444
При Ася се чудя какво ще е в менюто този път - Булката беглец или Младоженецът беглец Joy

# 445
Силвия и Тома нали си падат по сценарии, може това да е следващия 😄

# 446
  • София
Христо с кой ще тръгне? Може в скрит текст. С Поли си е добре.

# 447
  • София
Имаше една главна героиня в холдинг...
Топ коментар! ⬆️⬆️⬆️ 🤣🤣🤣

# 448
Дори и новото адвокатче няма да са двойка. Той ще се вмъкне в кантората

# 449
  • Галифрей
Христо с кой ще тръгне? Може в скрит текст. С Поли си е добре.
И аз искам да си е с Поли.
Скрит текст:
Със Силвия.Но може да са го промели.Това става доста по-натък.

Общи условия

Активация на акаунт