ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 133
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
За мазане си взех лосиона за бременни на Alteya Organics от м-н Зоя - български са, супер изчистени съставки. Имам приятелки, които го ползваха и са много доволни.  Мазен е, но попива много бързо и не оставя следи. Моята кожа като цяло е доста суха, чак ме сърби и ми е приятно като се намажа.

Да ви споделя моите преживявания с черешите от последните дни - лакома съм си и няколко дни ям по 300-500 гр. и тази нощ се събудих с ужасни болки в стомаха, не можех да мръдна няколко часа от силно прорязване. Доста се стреснах, защото освен от червата го усещах и като стягане на корема - гледам го и мускулите ми се стягат неволево. Подозирам, че може да са били и контркации (така съм чувала да ги описват), но само тези от вас, които са имали може би могат да кажат дали това е усещането. Пих но-шпа и поотминаха болките. Според вас повод за притеснение ли е?

# 181
С предната бременност се мажех с бебешко олио, на джонсън беше. Нямах никакви стрии. Сега се мажа с кокосово масло, от няколко години го ползвам за много неща, и за детето и за мен, та на това оставам. Все пак си мисля, че образуването на стрии си е и до предразположеност , но със сигурност мазането е в плюс.

# 182
Да се запиша и аз тук на 39г ,въпреки че терминът е 17.01.2023  ,но с две знае ли човек какво ще стане Rolling Eyes

# 183
Flame онзи ден бях така след скромното изяждане на половин кг череши... искам да ти кажа, че ги хапнах на обяд и вечерта беше страшно. Подух се много, коремът ме заболя и ме стегна, даже ходихме на разходка и се почувствах още по- зле. Страхотни болки, стегнат стомах и подутост... повече никога няма да си го причиня. От тогава хапвам по 100 грама максимум на ден... За мен не са контракции, ами вътрешни газове и издуване на червата...

# 184
Britishcat, абсолютно същото! Мислех, че с вечерна разходка ще ми мине, но още получих още по-силни прерязвания и през нощта стана нетърпимо. И аз мисля, че са вътрешни газове и спирам с храните, които подуват. Благодаря ти много за отговора!

Flame онзи ден бях така след скромното изяждане на половин кг череши... искам да ти кажа, че ги хапнах на обяд и вечерта беше страшно. Подух се много, коремът ме заболя и ме стегна, даже ходихме на разходка и се почувствах още по- зле. Страхотни болки, стегнат стомах и подутост... повече никога няма да си го причиня. От тогава хапвам по 100 грама максимум на ден... За мен не са контракции, ами вътрешни газове и издуване на червата...

# 185
Да се запиша и аз тук на 39г ,въпреки че терминът е 17.01.2023  ,но с две знае ли човек какво ще стане Rolling Eyes
И аз съм бременна с близнаци. Термина ми беше за 04.12, на феталната морфология показа 26.11, но АГ каза, че близнаците ги вадели 37 седмица. Ще видим как ще развият нещата до края на бременността.

# 186
Аз днес бях на ФМ в света София при Мазнейкова, пуснах и БХС в майчин дом оказа се безплатен,че даже и подарък ми дадоха,което направо ме изненада😂 Всичко с бебето по нейни думи е наред отговаря си на седмицата, има си всичко ( аз не съм се съмнявала ) с термин 14.12 което всъщност ни е годишнина с приятеля ми, много съм доволна

# 187
Мили дами, мислите ли вече за имена 😁
Аз при първата бременност бях решила сис сигурност, че ако е момиче ще се казва  Жаклин.. И така стана 💕 Не бях харесала име за момче. Сега пак имам име за момиче, което ми фаворит - Ая и Никол много ми харесва, но за момче съм в същата ситуацията като преди 10г... Давайте идеи 😁
Честит празник на всички деца 💕🍀

# 188
Аз за момче искам Амир💙
Момиче Аймира💗
Мъжа ми много иска да кръстим, ако имаме дъщеря на починалата си сестричка , но аз съм против ще го мислим☺️💗💙

# 189
  • София
Ние имахме избрано име за момиче, а то ни се падна момче Bowtie и сега имаме проблем... Нямаме име, не харесваме име и така... зор голям...

# 190
Ако е момче ще го кръстим на свекъра-решено е. Ако е момиче не знам. Не съм мислила още.

# 191
И при мен е като при Axenia, но полът е различен - бяхме единодушни за име ако е момче, но с розовата панделка от пренаталния тест не можем да се спрем на едно мнение и като повдигна темата чувам само "аа има много време", "ще го мислим" и така :Д

Момичета, на повечето от вас вече са им вземали кръв откакто сме бременни, а на някоя случи ли се на спукат вена? Моята с последното вземане доста се поду и посиня. Боли като си изпъвам ръката и чета дали има нещо подходящо за мазане/компрес при Б, но не откривам.

# 192
И при мен е като при Axenia, но полът е различен - бяхме единодушни за име ако е момче, но с розовата панделка от пренаталния тест не можем да се спрем на едно мнение и като повдигна темата чувам само "аа има много време", "ще го мислим" и така :Д

Момичета, на повечето от вас вече са им вземали кръв откакто сме бременни, а на някоя случи ли се на спукат вена? Моята с последното вземане доста се поду и посиня. Боли като си изпъвам ръката и чета дали има нещо подходящо за мазане/компрес при Б, но не откривам.

Аз имам дълбоки вени и вземането на кръв винаги е било кошмарно. От скоро обаче, една лаборантка ми каза трикове, които помагат много. Да влизам в тоалетната преди вземането на кръвта и да си паря с вода двете ръце, аз си паря китките и вените се показват. Жената лесно улучва вената. Другото е, за 15 мин да си държа ръката на горе след приключване, аз докато се прибирам си държа леко вдигната ръката. И искам да кажа,че дори убождането от иглата не де вижда. За вече спукана не знам лекове, но , ако някой е с подобен проблем, опитайте това Simple Smile

# 193
За мазане си взех лосиона за бременни на Alteya Organics от м-н Зоя - български са, супер изчистени съставки. Имам приятелки, които го ползваха и са много доволни.  Мазен е, но попива много бързо и не оставя следи. Моята кожа като цяло е доста суха, чак ме сърби и ми е приятно като се намажа.

Да ви споделя моите преживявания с черешите от последните дни - лакома съм си и няколко дни ям по 300-500 гр. и тази нощ се събудих с ужасни болки в стомаха, не можех да мръдна няколко часа от силно прорязване. Доста се стреснах, защото освен от червата го усещах и като стягане на корема - гледам го и мускулите ми се стягат неволево. Подозирам, че може да са били и контркации (така съм чувала да ги описват), но само тези от вас, които са имали може би могат да кажат дали това е усещането. Пих но-шпа и поотминаха болките. Според вас повод за притеснение ли е?
Заради същите болки ходих в спешния преди 2 седмици, тогава прекалих с миш маш , едва дишах от болка .Сложиха ми спазмалготици и още нещо. Не можах да разбера, но беше точно като контракции и то по скоро в горната част на корема.Ами от тогава се пазя какво хапвам, ужасно е .

# 194

И аз си взех тяхно, но при мен попива бавно, най-вероятно защото отдолу си има достатъчно😁

Общи условия

Активация на акаунт