ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 159
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
И я пуснете правилно, че стават обърквания. Излязоха ми бактерии. Пуснах втора чиста. 😄

# 226
И аз пуснах днес урина, а в какъв смисъл чиста?

# 227
Пуснах с кръвните, така ми бяха назначени.

Интересно, пускали ли сте пикочна киселина? Бих казала възпаление покрай уратни песъчинки, но пък урината излиза алкална(което може и да си е случайно сега). Бактерии не са видели, но е хубаво наистина да пуснете стерилна урина, за да се види от какво е възпалението. И пикочна киселина на кръвните може също, ако не сте досега Simple Smile
Едит - то пък пише "рядко", значи бактерии си има все пак, стерилна с антибиограма 💚
Някой по-запознат в разчитането на изследванията? 😊

# 228
Стерилна урина се пуска три пъти в различни дни, защото не се хващат лесно бактериите. От веднъж няма много смисъл. Имах много уринарни проблеми миналата година, та съм експерт вече. Взима се стерилен контейнер от аптеката и сутрин с първа урина. Като е важно да се измиете преди това. Не е нужно да се подсушавате.

# 229
При мен малко по-различно се получи. Беше на място в медицинския център, не беше първа урина може би е повлияло нещо. Ще повторя определено. Благодаря! 😊

# 230
[/img]
Ето и мойте от днес за вагиналния секрет ми казаха , че лекаря ще го вземе . Само не можах да разбера къде е кръвната група . Според вас всичко наред ли ?
Това са изследванията , кото пуснах днес ☺️

# 231
Кръвната група отнема 2 дни ми казаха на мен.

[/img]
Ето и мойте от днес за вагиналния секрет ми казаха , че лекаря ще го вземе . Само не можах да разбера къде е кръвната група . Според вас всичко наред ли ?
Това са изследванията , кото пуснах днес ☺️

# 232
# 233
Kaderay, ядеш ли въглехидрати?

# 234
Здравейте,
Теа съм на 27г. от Кюстендил.
Искам да попитам  дали някой има телефонния номер на  д-р Веселина Славкова  от МЦ Фемина и Св.Лазар София?
Благодаря.

# 235
Kaderay, ядеш ли въглехидрати?
[/quote
Да

# 236
Хубаво е да ги ограничиш малко. Не разбирам от другите показатели, но кръвна захар над 5 при нормално състояние, не е много добре. За бременни пък ми се струва висока. При бременност организма се затруднява да усвоява захарта и се стига често до т.нар. гестационен диабет. Не казвам, че имаш, не се шашкай. Но е хубаво да намалиш сладкото поне, тестото  и картофи и ориз. Ти имаше ли проблеми с щитовидната жлеза, или се бъркам?

# 237
И аз да се похваля.. Излезнаха ми резултатите от пренаталния тест, всичко е наред. Този път няма да връзвам панделки, ще си имаме момче 🥳💙
Много се вълнувам 😁😊

# 238
Здравейте момичета . И аз да попитам нещо , изследванията които пуснах ми излезна доста висока токсоплазмоза IgG. Звъннах на моя доктор,но все още не ми е върнал отговор. Има ли нещо за което да се притеснявам?

# 239
Здравейте момичета . И аз да попитам нещо , изследванията които пуснах ми излезна доста висока токсоплазмоза IgG. Звъннах на моя доктор,но все още не ми е върнал отговор. Има ли нещо за което да се притеснявам?

Има две колонки, едната,че си се сблъскала с токсиплазмоза през живота си,а другата ако сега си активна. Снимай и покажи и ще ти кажа. Аз се бях стреснала с предната бременност,но лекарката ме успокои.

Общи условия

Активация на акаунт