vessy78,аз така или иначе съм ти фен,та направо ме включи в партията.Обещавам,че ще се включвам активно в изпълнението на платформата ти(е можеби не по всички точки.........първа ще я пропусна).Виж активно мога да съдействам по втора
.Мога да подпомогна за дарението по трета с капки против колики и торба с капки за нос
От точка четвърта,ще се възползвам с удоволствие
,но особено интересна ми е,точка номер 7 
1. Да поздравявам всеки именник , рожденик и всички празнуващи, били те и стринки на лелите на чичовците на моите избиратели;
2. Да използвам знанията си по арабски за да се свържа със сем. Кадафи и да преговарям за освобождаването на мед. ни сестри в Либия:
3. Да даря 2-та памперса номер3 и 1 нюборн + малко използван крем Гермастан на нуждаещите се в Руанда;
4. Да покажа щедростта си като за моите празници изпратя на всеки по 1 3-етажна торта и бутилка шампанско директно на Лични, защото като се пусне общ постинг някои лапват почерпките на две, на три, а другите остават с пръст в...уста.Ще сложа край на това.
5. Да се боря за световен мир със всички средства, позволени ми от форума;
6. Да докладвам редовно за своето местонахождение, та дори и имената на улиците, по които минавам ще съобщавам.
7. Да обсъждам редовно мъжете ви, но без да ги крада!
9. Да се включвам редовно в така интересното ми обсъждане на домакински уреди и битова техника като въведа тема и за тоалетната хартия, която смятам е важна предпоставка за развитието ни като форум.
това е. изборът е ваш.
Аз съм една малка хайдутка., да видиш ти 

Казвам само какво пише в дебелите книги на мама
А тя е лекар и все ми се струва, че в тях има малка доза истина 
Самоуспокоявам се, че е период, ама с баткото периода продължи до към годинката 

За щастие вчера и днес утринта се храни нормално, дано да остане така!