После помагах с изнасянето на тухлите. Взех стълбите да втория етаж, не знам колко пъти. Не, че са кой знае колко, обаче ме разбиват. Надявам се обаче до 2-3 седмици да може да се преспива горе.
И божура дето толкова го чакам, ще е бял. Другаде цъфтят отдавна, но е на сянка и още пъпка. Има само още 1, още по-малка. Намерих и земна ябълка, гулия. Пуснах снимката в една група и ме ориентираха какво е. Прочетох, било ядливо като картоф, обаче ще го махам, че ще ми удоши люляка, ставало над 2 м. високо.
Ангелче, хубаво, че не си тръгнала щом не си се оправила
Редактирам се, че забравих да похваля комшията. Поливал ми е трите корена и половина домати и дините и пъпешите, без да му казвам излишно. Валял е порой горе, за съвсем малко е обърнало на град и каза, че е било слаба работа, та всичко е оцеляло. Магданоза ми е тръгнал, ама копъра доста по-слабо. А дините и пъпешите ми се струва, че няма да поникнат. Калинка ме инструктира, че се сеят на 1 май и месец след това трябва да оплевя. Да, ама и да са излезли, в което се съмнявам де, изобщо не се различават от тревата. Оставих всичко, не беше много, та да не заминат и те, ако са покарали. Сложих оборска тор, а после разбрах, че тя привлича сляпо куче, та може и да не излязат изобщо. А и май ги зарових по-дълбоко отколкото трябва. Абе ще си проличи, семена имам още, ако не стане тази година, ще пробвам догодина.