Домакини 82/ Лятото ни чака

• 54 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
Ааааа, аз пия, ама не и бира. Ще се радвам да се видим пак
Калинче, радвам се, че се възстановяваш по-бързо от очакваното. А самочувствието ти няма нужда да страда, ти си си ти, независимо от обстоятелствата Hug

# 166
  • София
Дами искате ли да се видим на по бира като се прибера август?
Искам! Много искам!
Здравейте на всички.

# 167
  • в сърцата на децата <3
Смърфи, благодаря ти, нямам нужда от нищо. Аз съм в Каспелата, има наоколо и магазинчета, и капанчета за дребни нещица. Но като цяло нямам нужда от нищо. Утре ще се измъкна да притичам до Лекси-то 😁 Познавам района, щерката беше наблизо на ясла преди години. Парадоксът днес - асолютно перфектно знам пътя до болницата... Пеша! С кола - нямам никаква представа 🤣 Винаги съм минавала само през междублоковите пътечки. Та пусках навигацията.

Креми, искат да извадят няколко наведнъж и затова настояват на пълна упойка ли? Тук в лицево челюстна до колкото знам също така процедират... За бирата съм твърдо "За" 😁

Калинче, самочувствието няма нищо общо с физиката. Страхотно е, че се възстановяваш бързо!

Оооо Люска!
Докато си изпиша фермана и вие пуснахте няколко поста 😁

# 168

Добро утро от мен Kissing Heart

Другарчето ми утре има юбилей, та днес ще правя тортата.
Остаряваме бавно, неусетно почти LaughingLaughingLaughing

Ангелче как си днес?

# 169
  • при късмета
И аз надниквам само да видя как е Ангелчето. Драсни някой ред.
Аз да се оплача, божура се е отворил, ама някаква година го е направила на дупки

# 170
Бял божур - красота Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 171
  • в сърцата на децата <3
Привет, лейдис!
Ми как съм... Ту добре, ту зле. Нощес пак вдигнах много висока температура за минути, събудих нощната сестра да ми пусне система... Сега пак ми се гади, а уж били ми сложили деган в сутрешната система.
В малкото моменти, в които не ми се гади, нямам и нищо за ядене 🤣🤣🤣 Вчера ми донесоха пържени картофени кюфтета, днес - пържени яйца. Празник за възпалените ми стомах и бъбреци! Но пък да живее Глово - поръчах си вода, айрян, бисквитки и разни дребни забравени неща като сапун, четка за зъби...
Скрит текст:
За пореден път се убедих в "силата" на определени приятелства и по-точно във фалшивата им наличност. Хората не се променят, въпреки пламенните им клетви... Не съм учудена всъщност, бих се учудила ако бяха ми направили поисканата услуга.

# 172
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Официално съм с мускулна треска след работата в градината вчера.Днес няма да копая или работя по градината изобщо.Вечерта ще полея еврнтуално.
Ангелче, дано се оправиш скоро напълно.
Мако много ти е хубав божура.
Люси, ❤
Смърф, как е татко ти?

# 173
Ангелче, нали ти казах, че мога да мина през болницата и да ти донеса нещо! Сега вече съм в София.

Креми, и днес като говорих с болницата казаха, че е стабилен. Дано така си остане!

# 174
  • в сърцата на децата <3
Смърфче, аз се оправих. От всичко може да е, ама от глад няма да умра. Ето сега за вечеря донесоха постен гювеч, топъл беше още. Много вкусна манджичка, хеле за човек не ял няколко дни 😂 От утре ще си хапвам каквото носят, никак не е лошо качеството, особено като знам в държавната болница как е... Като бяхме с Ели по-миналата година там, директно им казах да не ни броят в ни едно ядене, ми да го дават на някой, който ще го изяде. За нас ходех до лавката да купувам различни неща. Спрямо тази болница - няма място за сравнение.
Креми, благодаря за пожеланията! Да се оправят тия бъбреци, че цяло лято бира ги чака 😁

Дано само оцелея да ме излекуват, че от единия (или и от двата) антибиотика направих анафилактичен шок. Бегом при сестрата, хубаво, че стаята е срещу нашата. Поду ми се езика, започнах да кашлям и за капак - един щедър уртикаричен обрив по цялото тяло. Два дексаметазона директно в абоката и два алергозана по-късно дишам, даже ядох.

# 175
  • при късмета
Прибрахме се.
Ангелче, ти от проблем на проблем. Айде да те оправят и да те пускат вече Hug
Смърфи, на всяка добра новина за баща ти се радвам
Ние бутнахме стената и горе и долу. Направо не очаквах. Ама като казвам бутнахме, имам предвид, че тухлите ги вадихме, не сме ги чупили. Имаше фира разбира се, обаче 99% ги извадихме цели. Даже чушки насадих Joy Изобщо нямах намерение, ама комшиите бяха на тази вълна днес, ето бодни, та бодни. Викам добре,  дай за 3-4 гнезда, тя вика ама те се слагат по няколко на едно място и ми даде сигурно 30. Излезе доста дълъг ред, въпреки, че слагах по 3-4 коренчета на 1 място. Не знам какво ще излезе, ама това си говорехме днес, че това боднато на майтап или без никакви очаквания, най-върви.

# 176
Ангелче утре да си пушка.

# 177
  • В страната на мечтите.
Ангелче, явно злото наистина никога не идва само. Айде да се оправяш вече и да се прибираш вкъщи, че не си е работа с тези болници.
Аз още не мога да забравя ужасното си преживяване в болница във Варна преди 2 години и спешна операция.. Но важното е че всичко минава и продължаваме напред.

Моята борба с университета продължава. На всичкото отгоре вчера се скарахме с ММ за някакви глупости и той замина сърдит (той освен основната си работа ходи в друг град през една седмица, защото е музикант и ходи и на репетиции) и явно днес още ми е сърдит, защото не ми вдига телефона, не ми пише дали ще си идва тази вечер и не знам какво да правя, защото утре трябва да имаме гости и може би ще ги посрещам сама, ама се чудя къде ще отиде, ако не си дойде тук, за да отиде на работа утре и  после къде ще се прибере. Като цяло само ме държи под напрежение и вече съм супер изнервена. Ако не иска да се прибира при мен поне да ми го каже като човек, защото много добре знае, че аз и сама ще се справям и ако иска да ме зарязва да го прави веднага 😆

Отивам да мия чинии, че доста са се събрали вече и малко поне да се разсея.
Приятна вечер, момичета 😘

# 178
Трополинка, млади сте. Ще улегнете. До тогава едно на ум- никога не си лягайте скарани. Каквото има го изяснявате и мирна ви глава. Не може всеки скандал да е на раздяла.

# 179
  • В страната на мечтите.
Трополинка, млади сте. Ще улегнете. До тогава едно на ум- никога не си лягайте скарани. Каквото има го изяснявате и мирна ви глава. Не може всеки скандал да е на раздяла.

Аз му писах днес и му се извиних за дето се скарахме и единственото, което получих е едно сърце и едно изречение, че искал да се разбираме и после нищо. А аз толкова добре съм го опознала за 4 години, че знам какво си мисли, как се чувства, знам как се държи, когато е ядосан и притеснен, но иска да го скрие. Просто знам че най-вероятно днес се е видял с баща си, който само му мъти главата как трябва да е ерген и да лети от цвят на цвят, защото той самия е такъв от 15 години, а го познавам и знам как баща му влияе с лошо, но не мога да се бъркам с техните отношения. Малко дълго стана, но просто е дълга история.

Общи условия

Активация на акаунт