Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 451
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
И при мен е така с крема на др. Дерм. Не бих казала, че стои мазно, но със сигурност не попива. Въпреки това кожата ми реагира добре и не ми излязоха пъпки от него. В интерес на истината не съм го ползвала през деня, тогава слагам хидрогела и отгоре слънцезащита.

# 301
Аз съм със смесена кожа. През деня слагам хидрогела, а след това крема и нямам никакъв проблем. Пробвайте с по-малко количество. Слагате ли някакъв серум преди това?

# 302
  • София
При мен попива и прави кожата много мека. А не е суха, комбинирана е.

# 303
Да се оплача,аз с крема на Руми няма да се разбера Sad избиха ми и пъпки от него. Мъка.

Да, и при мен изби една голяма пъпка, даже се опитах да я изстискам…

# 304
Днес пробвах маската за лице от лятната кутия на Гуудбокс. За пръв път ползвам желирана маска и съм с приятни впечатления. Въпреки силния аромат, кожата ми не се подразни. Пак бих си взела 👍

Само не разбирам защо са писали, че редовната ѝ цена е 6лв. Намерих я в български сайт за 1.90-2.00лв.  😅

Интересно ми е да видя какви продукти ще разкрият от Кибрит. Май ще скипна тази кутия и ще чакам гуудбокс за август.

# 305
И аз опитах маската от ГБ и даже вече не помня кога, не останах с някакви силни впечатления от нея, по-скоро не ми се отрази зле. Относно Кибрита за Юли май и при мен вече наистина няма нужда от никакви допълнителни кутии, имам козметика за над година напред.

# 306
  • София
КУТИЯТА НА СИЛВИЯ
Здравей от мен - Силвия!
За теб събрах аромата на лятото в една страхотна кутия за твоята морска ваканция! Представям ти 6 любими мои продукта, които обожавам и обещавам, че ще заобичаш и ти! Задължителната слънцезащита от луксозната датска марка ECOOKING в комбинация с хитовото олио за тен на COCOSOLIS. Любимият ми нежен разкрасяващ ексфолиант от AVANT с роза и четка за лице за лесно нанасяне и масаж. За пълна грижа и успокояване на кожата след плаж добавих деликатна кремообразна пяна със свеж морски аромат и екстракти от водорасли и морски минерали. А за да събираш погледите с перфектно оформена коса препоръчвам уплътняващ балсам за обем с колаген от TreSemme. Юхуууу, грабвай кутията и хайде на море!
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0620221 … _campaign=website

Не я зная коя е тази Силвия, но продуктите не ме изкушават.

Не помня да е показвана кутията за юни на Ladybox. Някой, ако има снимки, моля да сподели. Луксозната им кутия звучи супер, но 100 лв...

Prettybox пак имат промоция 2+1.

# 307
Според инстаграма на Кибрит, явно ще има околоочен крем в следващата кутия, нещо за косата и някакъв аксесоар, който да помага да си пренасяш нещата повреме на пътуване. Веднага си помислих за несесер. И околоочен крем, и несесер ми е нужен. Може би все пак ще я поръчам.

Всъщност исках да попитам за запознатите, в сайта на Кибрит пише "Остават еди-колко-си дни, в които можеш да поръчаш". Това значи ли, че след разкриването и разпращането на юлската кутия, няма да може да бъде поръчвана?

# 308
Според инстаграма на Кибрит, явно ще има околоочен крем в следващата кутия, нещо за косата и някакъв аксесоар, който да помага да си пренасяш нещата повреме на пътуване. Веднага си помислих за несесер. И околоочен крем, и несесер ми е нужен. Може би все пак ще я поръчам.

Всъщност исках да попитам за запознатите, в сайта на Кибрит пише "Остават еди-колко-си дни, в които можеш да поръчаш". Това значи ли, че след разкриването и разпращането на юлската кутия, няма да може да бъде поръчвана?

Може, ако има непродадени бройки. Някои кутийки се изчерпват бързо, други понякога по-късно. Аз мисля да изчакам. Любопитно ми е, но започнах да трупам много продукти. Нещото за коса споменаха, че ще е иновативна грижа за скалпа. От сенките подсказки единият продукт ще е вероятно околоочен крем, а другият  масло за подобряване на тена. Последното не ме блазни особено.

# 309
Аз си мисля, че продуктът за скалпа може да е скраб.

# 310
Вижте на какъв пост попаднах...🤭

# 311
Следя ги и аз от време на време, ако си търся някой определен продукт... тези хора са просто скандално нагли и смешни. Надявам се, че никой не им се връзва, и си мисля, че хората, които познават тези марки, знаят откъде са и колко излизат реално.

# 312
Аз съм пропуснала този път подсказките от Кибрит, но околоочен ми трябва, на продукт за скалп ще се изкефя много, обожавам грижа за скалпа. Несесери не обичам особено, ама тези олиа за преди, след, по време на плаж как ги мразя🤢 Но ще го преглътна, ако другите са тези, които подозирате. Отдавна не е имало крем за ръце и за крака. На нещо такова се надявам.

# 313
  • Бургас
И аз виждам в разни сайтове да продават продукти от кутиите.
Ако са на разумна цена7-8 лв,ок.
Ама и на много завишена съм ги виждала.

Аз за Кибрит се абонирах.
Каквото изпратят-такова.
Каквото не харесам,давам на близките около мен,ползват.
Приятелят ми отмъкна слънцезащитата и крема за след слънце,той ходи на плаж.
Взе и пастата за зъби и твърдия шампоан...
Имам майка,свекърва... все на някого по нещо пасва.

# 314
Видях, че Кибрит са дали подсказка.

Първият продукт според мен е този: https://eu.skinchemists.com/collections/skin-research/products/a … ontour-cream-15ml

Общи условия

Активация на акаунт